۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۶۸۱۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۸ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۶۸۱۱
انتشار: ۰۰:۰۸ - ۱۳-۱۲-۱۳۹۸

اوشن 2021؛ خودروی برقی با روح اقیانوسی!/ چالشی برای بزرگان صنعت خودرو(+تصاویر)

هنریک فیسکر با ارائه کارما نشان داد که در جستجوی تفاوت ها وارد میدان رقابت صنعت خودرو شده است. از این رو محصول جدید وی نیز باید ویژگی های متفاوتی داشته باشد که ظاهر اوشن دقیقا با همین شرایط طراحی شده است.

عصرایران- فیسکر اتوموتیو یک کمپانی خودروسازی است که سرنوشت آن دقیقا به مانند نامش عجیب و غریب است! فیسکر به عنوان یک خودروساز آمریکایی فعالیت خود را در سال 2007 آغاز کرد و کارما اولین محصول آن بود. خودروی پلاگین هیبرید الکتریکی فوق لوکس با ظاهری آینده نگر که در نمایشگاه بین المللی خودروی آمریکای شمالی 2008 به نمایش گذاشته شد.

اولین نوبت تحویل خودرو به مشتریان در سال 2011 انجام شد اما ناگهان در نوامبر 2012 تولید کارما به دلیل ورشکستگی کمپانی تامین کننده باتری، متوقف شد. این رویداد سرنوشت فیسکر را بطور کامل تغییر داد. در سال 2014 برند فیسکر کارما به گروه خودروسازی وانژیانگ فروخته شد. در سال 2016 وانژیانگ نام کمپانی جدید را به کارما اتومبیل تغییر داد و بطور جدی تولید خودرو در این مجموع را وارد برنامه های خود کرد. اما باید به این نکته نیز اشاره کرد که هنریک فیسکر مالک قبلی کمپانی پس واگذاری کار و کسب قبلی خود؛ اقدام به تاسیس Fisker Inc. کرد و با این برند که در سال 2016 ثبت شد باردیگر به جمع تولیدکنندگان خودروهای الکتریکی بازگشت.

فیسکر کارما
10

دفتر مرکزی کمپانی هنریک فیسکر در کالیفرنیا قرار دارد.

اما با این توضیحات به سراغ محصول جدید هنریک فیسکر می رویم که یک شاسی بلند الکتریکی در کلاس کراس اوور با نام اوشن است. قرار بر این بود که اوشن در نمایشگاه خودروی ژنو به نمایش گذاشته شود اما شیوع جهانی کرونا و عدم برگزاری نمایشگاه مذکور بهانه ای شد تا در این مطلب نگاهی به آن داشته باشیم.

طراحی

هنریک فیسکر با ارائه کارما نشان داد که در جستجوی تفاوت ها وارد میدان رقابت صنعت خودرو شده است. از این رو محصول جدید وی نیز باید ویژگی های متفاوتی داشته باشد که ظاهر اوشن دقیقا با همین شرایط طراحی شده است.

چراغ های اصلی بسیار باریک، بامپر(سپر) یکپارچه و بافت جالب ورودی هوا در آن یک منظره مینیمال را پیش روی مخاطب قرار می دهد.

در نمای جانبی نیز شرایط مشابهی را مشاهده می کنیم؛ اینجا خبری از حجم سازی و خطوط زاویه ساز در بدنه نیست و همه چیز به سادگی در نهایت زیبایی ارائه شده است. مخصوصا طراحی ستون آخر که الگوی متفاوتی را برای پنجره درب عقب ایجاد کرده است.

در نمای عقب شاید شما هم یاد طراحی جگوار در خانواده اف-تایپ افتاده باشید که قطعا تشابه درستی است! اوشن در این قسمت طراحی نیز کاملا خاص و زیبا به نظر می رسد تا جائیکه مشاهده تصاویر آن نیز لذت بخش است.

فیسکر اوشن 4640 میلیمتر در طول توسعه یافته و از منظر ابعاد تقریبا مشابه آئودی کیو5 است. عرض خودرو نیز برابر با 1930 میلیمتر و ارتفاع 1615 میلیمتر است. به منظور افزایش ایمنی بدنه این خودرو به ویژه در قسمت های جانبی تقویت شده است که البته افزایش امنیت باتری ها نیز یکی از اهداف مهم آن است.

گفتنی است مدل پایه اوشن از رینگ های 20 اینچی استفاده خواهد کرد اما سفارش نمونه 22 اینچی در حالت آپشن امکان پذیر خواهد بود.

کابین و امکانات هوشمند

اوشن یا برابر آن در زبان فارسی اقیانوس در طراحی فضای داخلی کابین بیشتر به این مفهوم نزدیک شده است. اینجا طراحی کنسول اصلی، صندلی ها و جزئیاتی که بطور کلی در کابین مدنظر قرار داشته به نوعی الهام بخش اعماق اقیانوس است.

مواد اولیه برای تولید جزئیات کابین کاملا دوستدار محیط زیست هستند و پلاستیک، پلی استر، نایلون و... آن نیز از نوع بازیافتی است. جالب تر آنکه بخشی از این مواد حاصل بازیافت تورهای ماهیگیری از رده خارج است.

در مرکز کنسول جلو یک نمایشگر لمسی 16 اینچی قرار دارد که ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی و دوربین های محیطی است. روبروی راننده نیز یک نمایشگر 9.8 اینچی دیجیتال جایگزین نشانگر سنتی آمپر شده است. نمایشگر هدآپ نیز فناورانه های این بخش را کامل کرده است. در بخش ایمنی نیز این خودرو از آخرین امکانات و دستاوردهای روز بهره مند است.

همانطور که در تصاویر مشاهده می کنید روی سقف اوشن نیز پنل خورشیدی به شکلی ماهرانه و بسیار زیبا جانمایی شده است. فیسکر می گوید: رانندگانی که در مناطق آفتابی زندگی می کنند، تنها با استفاده از این تکنولوژی(سقف) می توانند سالانه حدود 1600 کیلومتر با اوشن رانندگی کنند که یک رکورد قابل توجه در بهره وری از انرژی طبیعی(نور خورشید) خواهد بود.

پیشرانه

در مدل پایه، موتور اوشن 335 اسب بخار خروجی دارد و برد حرکتی خودرو حدود 482 کیلومتر است. سامانه تمام چرخ محرک در مدل پایه نیز حضور دارد.

با 30 دقیقه شارژ(با استفاده از شارژر 150 کیلوواتی اتصال مستقیم) می توان 320 کیلومتر را با اوشن پیمود. در آینده نمونه قدرتمندتری از اوشن نیز ارائه می شود که هدف آن دستیابی به رکورد 2.9 ثانیه از حالت توقف تا 96 کیلومتر برساعت است.

قیمت مدل پایه فیسکر اوشن برابر با 37500 دلار اعلام شده است.

مازیار دانیالی

بیشتر بخوانید:

مدل 2020 "ب ام و" اکس 6 معرفی شد / سطح آلمانی در تولید کراس اوور لوکس!(+تصاویر)

سی اس85؛ همزاد چینی ب ام و اکس4 معرفی شد!(+فیلم و تصاویر)

"ب ام و" و کراس اووری که قاتل سدان و کوپه است! (+فیلم و تصاویر)

جی تی-اس؛ موشک خیابانی مرسدس بنز! (+تصاویر)

تاریکی مطلق؛ مرسدس بنزی با امضای برابوس! (+فیلم و تصاویر)

 

 

 

ارسال به دوستان