۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۲۵۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۸-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۵۵۱۴
انتشار: ۱۱:۱۲ - ۰۸-۰۲-۱۳۹۹

کاهش ۲۵۳ میلیارد دلاری درآمد شرکت‌های هواپیمایی جهان

شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر سال جاری میلادی کاهش بی سابقه ای را در میزان درآمدزایی خود تجربه خواهند کرد؛ به گونه‌ای که درآمد آنها در این مدت زمان ۲۵۳ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت.

سازمان بین‌المللی هوانوردی ایکائو به تازگی در جدیدترین گزارش خود برآورد و اعلام کرده است که ترافیک هوایی تا سپتامبر سال جاری میلادی دو سوم معادل ۱.۲ میلیارد مسافر کاهش پیدا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی موسوم به ایکائو که به طور کلی وظیفه مدیریت خطوط هوایی مسافری و وضع استانداردهای بین‌المللی پروازی در جهان را برعهده دارد، در جدیدترین گزارش خود برآورد و اعلام کرده است که تحت تاثیر شروع گسترده ویروس کرونا که منجر به افت شدید تقاضا برای سفرهای هوایی و محدودیتهای سختگیرانه کشورهای مختلف شده است، تعداد مسافران هوایی بین‌المللی تا سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی حدود ۱.۲ میلیارد نفر معادل دو سوم کاهش پیدا خواهد کرد.

در این گزارش که در یاهو فاینانس نیز آمده، همچنین پیش‌بینی شده است که تداوم روند نزولی تقاضا برای سفرهای هوایی و همچنین محدودیت های موجود در خصوص مرزهای هوایی کشورهای مختلف موجب خواهد شد که شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان در بازه زمانی ژانویه تا سپتامبر سال جاری میلادی کاهش بی سابقه ای را در میزان درآمدزایی خود تجربه خواهند کرد؛ به گونه‌ای که درآمد آنها در این مدت زمان ۲۵۳ میلیارد دلار کاهش خواهد یافت.

کارشناسان فعال در سازمان ایکائو همچنین خاطرنشان کرده‌اند که ایرلاین‌های فعال و مستقر در اروپا و آسیا- اقیانوسیه از لحاظ کاهش ظرفیت و درآمدزایی بیشترین صدمه و آسیب را از بحران کرونا و وضعیت کنونی پروازها در سراسر جهان متحمل خواهند شد. شرکت‌های هواپیمایی فعال در آمریکای شمالی نیز بعد از رقبای خود در اروپا وآسیا، در رتبه سوم قربانیان متضرر از شیوع گسترده ویروس کرونا قرار خواهند گرفت.

پیشتر نیز کارشناسان و تحلیلگران فعال در سازمان بین‌المللی حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) در گزارشی اعلام کرده بودند که حدود نیمی از مسافران در کشورهای مختلف جهان، تصمیم گرفته‌اند پرواز و سفرهای هوایی خود را حداقل به مدت ۶ ماه یا بیشتر به تعویق بیاندازند تا از بحران و شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا عبور کنند.

ارسال به دوستان