۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۷۲۶۶۵۵
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۶ - ۱۵-۰۲-۱۳۹۹
کد ۷۲۶۶۵۵
انتشار: ۰۰:۱۶ - ۱۵-۰۲-۱۳۹۹

آلمان: تولید واکسن کرونا احتمالا سال‌ها طول خواهد کشید

وزیر بهداشت آلمان با اشاره به اینکه تولید واکسن یکی از چالش برانگیزترین و دشوارترین اقدامات در پزشکی است، تاکید کرد که تولید واکسن کرونا احتمالا سال‌ها به طول بیانجامد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "فوکوس" آلمان، "ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت آلمان در گفتگو با یک رسانه آلمانی اعلام کرد که تولید واکسنی برای مقابله با کرونا احتمالا سال ها طول می کشد.

وی با اشاره به اینکه رویکردهای بسیار امیدوار کننده‌ای وجود دارد در عین حال تولید واکسن را از چالش برانگیزترین و دشوارترین اقدامات در پزشکی دانست.

اشپاهن با تاکید بر اینکه اگر این موفقیت در عرض چند ماه رخ دهد خوشحال خواهد شد، در عین حال گفت: اما ما باید واقع بین باشیم. تولید واکسن کرونا می تواند سال ها طول بکشد و مشکلاتی می تواند ایجاد شود، همان طور که ما در تولید دیگر واکسن ها دیده‌ایم.

قرار است روز دوشنبه در یک کنفرانس آنلاین بین‌المللی که به ابتکار کمیسیون اروپایی برگزار می شود حدود 7.5 میلیارد یورو برای تولید واکسن کرونا و داروهای ضد این بیماری جمع آوری شود.

وزیر بهداشت آلمان با اشاره به روند خوب پیشرفت ها برای مقابله با شیوع کرونا از کاهش گام به گام محدودیت های ضد کرونایی در این کشور خبر داد.

برچسب ها: آلمان
ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)