۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
در حاشیه
کد خبر ۷۴۳۰۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۸-۰۵-۱۳۹۹
کد ۷۴۳۰۱۹
انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۸-۰۵-۱۳۹۹

باید و نبایدهای مصرف خرما در روزهای کرونایی

باید و نبایدهای مصرف خرما در روزهای کروناییمدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا درباره استفاده از رطب و خرما هشدارهایی داد.

به گزارش ایلنا، فریده نظری درباره نحوه خرید و نگهداری رطب و خرما در شرایط شیوع بیماری کرونا بیان کرد: رطب و خرما را در بسته‌بندی‌های بهداشتی خریداری و از خرید انواع فله‌ای، بدون بسته‌بندی، فشرده و له‌شده خودداری کنید.

وی با بیان اینکه باید رطب و خرما را از مراکز معتبر، شناخته‌شده و بهداشتی خریداری کرد، افزود: اگر رطب و خرمای تازه له‌ شده در دمای محیط نگهداری شود چسبناک و نرم شده و مستعد آلودگی و انتقال عوامل آلوده‌کننده می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: به سالم بودن بسته‌بندی، دارا بودن مجوز سازمان غذا و دارو، تاریخ‌مصرف، تولید و انقضا توجه کنید.

نظری با هشدار نسبت به اینکه کیسه و جعبه مقوایی که برای بسته‌بندی محصول در نظر گرفته‌ شده ممکن است آلوده به ویروس کرونا باشد، عنوان کرد: بسته‌بند‌های خرما را پس از بازگشت به منزل مانند سایر بسته‌های خریداری‌شده، قبل از استفاده به نحو مقتضی ضدعفونی کنید.

وی گفت: قبل از مصرف ابتدا دانه‌های خرما را به‌طور مجزا با آب سالم بشویید، زیرا خرما از جمله خوراکی‌هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی‌های احتمالی در زمان برداشت، بسته‌بندی و عرضه پاک شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تاکید کرد: از تماس مواد گندزدا مانند الکل و آب‌ژاول و ... با خرما به‌صورت مستقیم باید خودداری شود.

نظری در خصوص اقدام لازم برای سالم و بهداشتی کردن خرما در مواردی که از تمیز بودن خرما مطمئن نیستیم نیز گفت: اگر از تمیز بودن خرما مطمئن نیستید بهتر است قبل از مصرف، خرما‌ها را درون ماکروفر یا هر وسیله گرماساز دیگر حرارت داده و سپس میل کنید. حرارت به میزان ۷۰ درجه سلسیوس و به مدت ۱ دقیقه باعث از بین رفتن ویروس می‌شود.

وی بیان کرد: حرارت دهی باید به‌گونه‌ای باشد که حرارت به همه نقاط خرما برسد. درصورتی‌که دسترسی به ماکروفر یا وسایل گرماساز دیگر مقدور نباشد، با گذاشتن خرما درون ظرف و حرارت دادن آن بر روی شعله ملایم از ایمن بودن خرما مطمئن شوید.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت‌: رطب باید در دمای یخچال و به‌دور از گرمای محیط نگهداری شود، اما نگهداری خرمای خشک بیرون از یخچال و درون ظروف در بسته اشکالی ندارد. همچنین از مصرف زیاد خرما مثل سایر مواد قندی و شیرینی باید خودداری کرد.

برچسب ها: کرونا ویروس ، خرما
ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد