۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۴۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۹-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۴۶۳۵
انتشار: ۱۹:۲۶ - ۰۹-۰۶-۱۳۹۹

ادعاهای داماد ترامپ درباره نقش ایران در منطقه

کوشنرمشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا با مطرح کردن ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه به برخی اقدامات ضد ایرانی دولت ترامپ اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی آمریکا در قدس اشغالی که به طور مستقیم از صفحه نخست وزیری این رژیم در توییتر پخش شد، ادعاهایی علیه ایران مطرح کرد آنها را به عنوان بخشی از مشکلات رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه پیش از روی کار آمدن ترامپ نامید. او گفت: ایران و شبه نظامیان نیابتی آن در سوریه و عراق که از سوی تهران تامین مالی می شدند و حوثی های یمن، با وجود ۱۵۰ میلیارد دلاری که در زمان لغو تحریم ها به آن ها اختصاص داده شد و ۱.۵ میلیارد دلار پول نقدی که به آن ها تحویل داده شد، از پول غنی شده بودند.
کوشنر افزود: آن ها(ایران) در مسیر دست یابی به سلاح هسته ای بودند که می توانست موجب ناامنی دائمی در خاورمیانه و شاید تمام جهان شود.

او با اشاره به اقدامات دولت ترامپ علیه ایران مطرح کرد: رئیس جمهور آمریکا از توافق هسته ای خارج شد و دوباره تحریم ها را علیه ایران اعمال کرد و تا حد زیادی موجب تضعیف ماجراجویی آن ها در منطقه شد تا امنیت اسرائیل و شرکای عرب آمریکا در منطقه را بیشتر کند. 

مشاور ترامپ افزود: دو هفته پیش هم وزیر امور خارجه پمپئو خواستار بازگردانی تحریم های سازمان ملل علیه ایران شد.
بر اساس این گزارش، اظهارات کوشنر در پی این مطرح می شود که دولت آمریکا با خروج از توافق هسته ای و با تکیه بر ادعاهایی علیه نقش ایران در منطقه از جمله حمایت از تروریسم و همچنین ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران، تاکنون تحریم های ظالمانه متعددی از جمله تحریم های غذایی و دارویی را علیه کشورمان وضع کرده است.

دولت آمریکا اخیرا نیز در پی شکست در شورای امنیت در تصویب پیش نویس قطعنامه ای که برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه کرده بود به دنبال به کارگیری مکانیسم بازگردانی تحریم ها در توافق هسته ای علیه ایران است تا بتواند تحریم های سازمان ملل علیه ایران را اعمال کند. این اقدام آمریکا نیز با مخالفت حداکثری در شورای امنیت مواجه شده است.

ارسال به دوستان