۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۷۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۹-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۷۴۳۲
انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۹-۰۶-۱۳۹۹

ابتلای معتادان به کرونا در پاتوق ها

ابتلای معتادان به کرونا در پاتوق هارئیس کمیته پژوهش انجمن صنفی مراکز درمان اعتیاد کشوراعلام کرد که مصرف شیشه شانس ابتلا به ویروس کرونا را ۳ برابر، الکل ۱۲.۲ برابر و داروهای آرامبخش و خواب آور ۱.۶ برابر افزایش می دهد.

محمدهادی فرحزادی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به پژوهشی تحت عنوان “بررسی مقایسه ای وضعیت مصرف دخانیات و مواد اعتیاد آور در بین بیماران COVID-۱۹ و بیماران عادی” اظهار کرد: در این مطالعه ۶۳۰ بیمار مبتلا به عفونت کرونا ویروس و ۶۴۷ بیمار بستری در سایر بخش ها که تشخیص این عفونت را نداشتند با پرسشنامه بین المللی ASSIST از نظر مصرف مواد اعتیاد آور و دخانیات مقایسه شدند.

مدیر مرکز تحقیقات اعتیاد و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره نتایج این پژوهش گفت: مصرف مواد مخدر، سیگار و الکل نه تنها شانس ابتلا به بیماری کرونا را کاهش نمی دهد، بلکه مصرف برخی از این مواد شانس ابتلا به کرونا را چندین برابر می کند. براین اساس به صورت معنی داری مصرف شیشه شانس ابتلا به ویروس کرونا را ۳ برابر، الکل ۱۲.۲ برابر و داروهای آرامبخش و خواب آور ۱.۶ برابر افزایش می دهد.

افزایش شانس مرگ بین کرونایی های معتاد و سیگاری

به گفته فرحزادی، همچنین مصرف مواد اعتیاد آور و دخانیات شانس نیاز به بستری در بخش مراقبت های ویژه بیماران COVID-۱۹ را نیز افزایش می دهد.

رئیس کمیته پژوهش انجمن صنفی مراکز درمان اعتیاد کشور با اشاره به اینکه مصرف مواد اعتیاد آور و دخانیات شانس مرگ و میر در بیماران COVID-۱۹ را نیز افزایش می دهد، افزود: هنگام مصرف مواد تدخینی دود وارد ریه می شود و باعث کاهش ظرفیت عملکردی ریه خواهد شد در این زمان توان ریه در برابر بیماریهای مختلف از جمله بیماریهای ویروسی کاهش می یابد و به همین دلیل شانس ابتلا به بیماریهای ویروسی نیز بیشتر می شود.

وضعیت احتمال ابتلا به کرونا در پاتوق های معتادان

وی در ادامه با اشاره به دیگر نتایج این پژوهش گفت: مصرف مواد و دخانیات نیز در پاتوق ها و به صورت دسته جمعی شانس ابتلا به COVID-۱۹ را افزایش می دهد؛ در واقع معتادانی که با دیگر معتادان به صورت مشترک مواد مخدر را مصرف می کنند و در محیط بسته ای قرار می گیرند، فاصله اجتماعی را نه تنها رعایت نمی کنند بلکه از وسایل مشترکی نیز برای مصرف مواد استفاده می کنند. آنها هنگام مصرف با دم و بازدمی که دارند شانس انتقال ویروس را افزایش می دهند.

مصرف موادمخدر شانس منفی شدن کاذب آزمایش کرونا را افزایش می دهد

بنابر اظهارات فرحزادی همچنین مصرف مواد و دخانیات شانس مثبت شدن آزمایش Pcr بیماران مبتلا به COVID-۱۹ را نیز کاهش می دهد.

وی با بیان اینکه آزمایش pcr آزمایش تشخیصی ویروس کرونا است که از طریق نمونه برداری از حلق انجام می شود، یادآور شد: در حالت عادی از ۱۰۰ نفری که کرونا مثبت هستند تست pcr شصت نفر از آنها مثبت می شود؛ یعنی جواب تست، ۴۰ نفر از آنها منفی کاذب است این درحالیست که مصرف مواد احتمال منفی بودن کاذب تست pcr را افزایش می دهد و این یعنی در تشخیص کرونا در بیماران مصرف کننده مواد مشکلات بیشتری وجود دارد.

برچسب ها: اعتیاد ، کرونا
ارسال به دوستان
توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار) اعتراض ایران به اقدام خشونت‌آمیز علیه مردم در آمریکا