۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۴۳۳۵
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۹-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۴۳۳۵
انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۹-۱۰-۱۳۹۹

شورش دوستان علیه ترامپ؛ ما تا کی پای هم‌حزبی‌های خود می‌مانیم؟

بسیاری از چهره‌های سیاسی آمریکا، نگران آبروی کشورشان بودند حتی اگر رقیب‌شان در آستانه رفتن به کاخ سفید باشد.

عصرایران؛ مصطفی داننده- ترامپ، آمریکا را به شورش کشانده است. هواداران او به کنگره حمله کردند و ینگه دنیا که خود را نماد دموکراسی و قدرت جهان می‌دانست، شبیه کشورهایی شده که دولت‌ها در آن با کودتا و  به زور عوض می‌شوند.

اولین کسانی که به ترامپ تاختند، همراهان او در دولت آمریکا بودند. پنس معاون ترامپ گفت که نمی‌تواند آمریکا و قانون اساسی آن را زیر پا بگذارد. خیلی از هم حزبی‌های آقای رییس جمهور، از رفتار ترامپ خجالت زده شدند و هم صدا از ریختن آبروی ایالات متحده ابراز نگرانی کردند.

شورش دوستان علیه ترامپ؛ ما تا کی پای هم‌حزبی‌های خود می‌مانیم؟

اتفاقات بین اللملی تنها برای نظاره کردن نیست و باید از آن درس گرفت. اتفاقات اخیر آمریکا نشان داد که آبروی یک کشور چقدر مهم تر از آبروی سیاستمداران است. بسیاری از چهره‌های سیاسی آمریکا، نگران آبروی کشورشان بودند حتی اگر رقیب‌شان در آستانه رفتن به کاخ سفید باشد.

در کشور ما سیاستمدارها چقدر، ایران را دوست دارند؟ چقدر حاضر هستند هم حزبی و هم جناحی‌های خود را فدای ایران کنند؟ پاسخ این سوال سخت است،نه؟ خیلی باید فکر کنیم تا به جواب برسیم.

ایران و ایران دوستی بسیار مهجور است. در سرزمین ما منافع شخصی، بسیار مهم‌تر از منافع ملی است. اصلا تصور نکنید وقتی یک جناح در راس قدرت است و قرار است کاری کند که مردم از آن سود می‌برند، رقیب به افتخار او دست بزند و از رفتار آنها حمایت کند. برعکس تمام تلاش خود را می‌کند، تا رقیب سیاسی با سر به زمین بخورد.

در ایران رقابت سیاسی یعنی همه چیز و اصلا مهم نیست زندگی مردم چه می‌شود. مهم این است که رقیب نتواند به اهداف خود برسد.

سال‌ها شاهد این معنا هستیم که در ایران، سیاستمداران حتی اگر با پوست و استخوان مشکلات را درک کنند اما چون دوستان‌شان سرکار هستند، لب به گلایه نمی‌گشایند بلکه با صدای بلند فریاد می‌زند که « همه چیز آرام است و ما چقدر خوشبختیم.»

به یکدیگر دروغ نگوییم. خیلی از ما، ایران را فدای خواسته‌های شخصی خود می‌کنیم . این درحالی است که ایران باید بر تمام منافع شخصی و گروهی ارجح باشد.

اتفاقات آمریکا، دو واحد وطن دوستی برای همه ما بود. دیر زمانی است که خیلی از ما نگران ایران نشده‌ایم. آمریکایی‌ها اما نگران کشورشان شدند و بدون منافع سیاسی و حزبی، وجود ترامپ در قدرت را برخلاف منافع کشورشان دانستند و یک صدا گفتند که رییس جمهور موبور؛ آبروی ما را در جهان برده است.

دوران ریاست جمهوری ترامپ را باید با خود مرور کنیم. ببینم یک فرد چگونه می‌تواند حیثیت یک کشور را به راحتی و به خاطر لجبازی به باد دهد.

سال‌ها می‌شود از 4 سال ریاست جمهوری ترامپ نوشت. 4 سالی که جهان را به دنیایی تلخ و زشت تبدیل کرد. بدون شک او اشتباهی‎‌ترین رییس جمهور آمریکا بود.

 

برچسب ها: آمریکا ، کنگره ، ترامپ
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۳۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
2
40
چه حقیقت تلخی
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
35
38
جالب است که حوادث سال ۸۸ اصلا یاد شما نمی افتد!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
8
34
درود من را به اين مقاله نويس برسانيد
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
3
30
این اشتباه به کشور و مردم ما خیلی ضرر زد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
8
29
معیار خوبی است چه کسانی دلشان به آبروی کشور است؟
خیلی ساده است خودتان مقایسه نمایید انتخابات سال 88 با انتخابات بعدی را رقبا چه گونه عمل کردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۹
3
13
توجه کنید که این اشتباهی ترین رئیس جمهور 70 میلیون رای آورد و سیاست های اش مورد حمایت جمهوریخواهان بود.