۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۷۲۶۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۸-۱۲-۱۳۹۹
کد ۷۷۲۶۲۷
انتشار: ۱۱:۱۸ - ۰۸-۱۲-۱۳۹۹

استاندار سیستان و بلوچستان: 3 کشته در حادثه سراوان

اگر کسی خطایی بکند قطعا با آن برخورد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه رسانه‌های معاند حوادث سراوان را طوری نشان دادند که انگار ‌قتل عام ‌اتفاق افتاده است‌، گفت: در کمال تاسف در حادثه سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود.

به گزارش تسنیم، احمدعلی موهبتی ‌در نشست با سران طوایف سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ‌دشمنان درصدد به خطر انداختن امنیت سیستان و بلوچستان هستند و برای این هدف شوم ‌دست به هر کاری می‌زنند، اظهار داشت: ‌دشمنان نظام از این روند به شدت عصبانی هستند و طرح و برنامه‌های مختلفی را برای توقف و جلوگیری از توسعه استان بکار می‌گیرند.

وی با اشاره اینکه در حوادث اخیر سراوان عده‌ای ‌تحت تاثیر اخبار جعلی رسانه‌های معاند قرار گرفتند، افزود: ‌اکنون در فضایی هستیم که عقلانیت حاکم نیست بلکه احساسات و هیجان غلبه دارد، باید جوانان خود را مراقبت کنیم که احساساتی وارد بازی دشمن نشوند.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: اگر خدای نکرده اتفاق ناخوشایندی بیفتد، خشک و تر، شیعه و سنی، اصولگرا و اصلاح طلب و مردم و مسئولان باهم می‌سوزند، دشمن در حال آتش اندازی است و ما نباید بی‌تفاوت باشیم باید هوشیار باشیم و مردم قوم خود را هوشیار کنیم.

موهبتی با بیان اینکه حتما از مظلوم دفاع می‌کنیم و اگر مظلومی توسط ماموری کشته شود حتما دادسرای نظام برخورد می‌کند و از طرفی در مقابل اغتشاشگران هم کوتاه نمی آییم، تاکید کرد: امید داریم که پیام و مطالب این نشست به خوبی منتقل شود چرا که نقش آفرینی مردم این استان که از بدو پیروزی انقلاب در تمام صحنه‌ها حضوری فعال و چشمگیر داشتند از یاد رفتنی نیست.

وی با بیان اینکه کسانی که آن سوی مرزها نشسته اند و از کشته شدن مردم سخن می‌گویند چرا در حوادث تروریستی تاسوکی، دارزین و بمب گذاری در مساجد مختلف سکوت کرده بودند؟، ادامه داد: ‌در کجای دنیا به مقرهای نظامی و دولتی و حکومتی حمله می‌شود و حاکمیت اجازه می‌دهد تیری شلیک نشود؟ حمله به فرمانداری و بخشداری سراوان در هر جای دنیا رخ داده بود بسیاری از انسان‌ها کشته می‌شدند اما اینجا این اتفاق نیفتاد.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه اگر کسی خطایی بکند قطعا با آن برخورد می‌شود، افزود: در کمال تاسف در حادثه مرزی سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود اما رسانه‌های بیگانه به گونه‌ای این موضوع را نشان دادند که انگار یک قتل عام در سراوان اتفاق افتاده است.

استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری ا‌ز سخنان خود با بیان اینکه اجرای طرح رزاق منافع مافیا را به خطر انداخته است، افزود: بسیاری از سوخت کش‌ها فقط راننده هستند و یک نفر با دارا بودن چندین خودرو منافع بسیاری کسب می‌کند و اجازه درآمدزایی به مرزنشینان نمی‌دهد ما با این مافیا در حال مقابله هستیم.

موهبتی ادامه داد: به دنبال اجرای طرح رزاق 56 درصد تصادفات خودرویی فوتی کاهش پیدا کرده زیرا تعقیب و گریز صورت نمی‌گیرد و جاده‌ها برای آنان امن‌تر شده است.

ارسال به دوستان
عیادت پزشکیان از مجروحان لبنان در بیمارستان فارابی این زن پشت پرده انفجار پیجر در لبنان بوده است؟ عیادت سخنگوی دولت از سفیر ایران در بیروت ۷۴ هزار معلم جدید در راه مدارس آمادگی ایران برای ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به لبنان احضار سرپرست سفارت افغانستان به وزارت خارجه مصدومیت ۳۵ نفر در همدان بر اثر سقوط از درخت گردو عذرخواهی طالبان درمورد بی احترامی به سرود ملی ایران: طبق سنت خودمان عمل کردیم / در کشور ما وقتی سرود وطن خوانده می‌شود، همه می‌نشینیم کانادا تمامی پروازها به اسرائیل را لغو کرد سانحه برای پرواز تهران- کرمان / مسافران سالم هستند 6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت روسیه : انفجار پیجرها نوع جدیدی از حمله تروریستی است پزشکیان به دنبال «پل» است؛ به «اون یکی» گفتن گیر ندهیم!