۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۷۸۵۲۵
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۳۰-۰۴-۱۳۸۸
کد ۷۸۵۲۵
انتشار: ۱۰:۰۶ - ۳۰-۰۴-۱۳۸۸

ربات گوشتخوار يا نابودگر تمدن؟

وقتي صحبت از تامين انرژي اين ربات با گوشت به ميان مي‌آيد اولين سوالي كه به ذهن خطور مي‌كند، اين است كه آيا اين ربات در ميدان جنگ به شكار حيوانات مي‌رود يا از سهل‌الوصول‌ترين منبع يعني گوشت لاشه سربازان كشته شده نيازهاي خود را تامين خواهد كرد؟


جام جم آنلاين: وقتي يكي از نشريات داخلي صنايع جنگ‌افزارسازي وزارت دفاع ايالات‌ متحده (پنتاگون) هفته گذشته در گزارشي از ساخت اولين ربات نظامي خوداتكا كه قادر است نياز خود به انرژي را از گياهان و حتي جانوران تامين كند خبر داد، اولين واكنش رسانه‌ها فقط تحير و شگفتي بود.

اين شگفتي به حدي بود كه اكثر منابع رسانه‌اي وقتي اين خبر را منتشر كردند اين نكته را يادآور شدند كه نمي‌دانند در مورد چگونگي تامين انرژي اين ربات از طريق مصرف گياهان و جانوران چه كلمه‌اي را بايد به كار ببرند. اين كه آيا مي‌توان از فعل خوردن براي اين ربات استفاده كرد يا بايد به دنبال كلمه‌اي جديد در فرهنگ لغات بود كه گوياي عمل تامين انرژي در اين نسل نوظهور از ربات‌ها باشد.

با گذشت تنها 2 روز از انتشار اين خبر بود كه توجه رسانه‌ها به نكته‌اي جالب كه پيشتر در سايه قرار گرفته بود، جلب شد.

طراحان اين ربات‌ خوداتكاي تاكتيكي كه به اختصار Eatr معرفي شده است،‌ ادعا دارند مخلوقشان ماشين نظامي برخوردار از قابليت مشاركت در ماموريت‌هاي رزمي است كه در صورت لزوم با مصرف گياهان، گوشت و حتي الكل،‌ بنزين و حتي روغن خوراكي انرژي مورد نيازش را تامين كند.

وقتي صحبت از تامين انرژي اين ربات با گوشت به ميان مي‌آيد اولين سوالي كه به ذهن خطور مي‌كند، اين است كه آيا اين ربات در ميدان جنگ به شكار حيوانات مي‌رود يا از سهل‌الوصول‌ترين منبع يعني گوشت لاشه سربازان كشته شده نيازهاي خود را تامين خواهد كرد؟

اين گمانه‌زني‌ها موجب شد شركت‌هاي دخيل در توليد اين ربات دستپاچه وارد ميدان ‌شوند تا به دغدغه‌هاي مردم پيرامون توليد نسلي نوظهور از ربات‌هاي‌انسان‌خوار واكنش نشان دهند.

هري شول، مديرعامل شركت فناوري‌هاي قدرتي سايكولن (CPT) كه از جمله شركت‌هاي دست‌اندركار طرح توليد Eatr بوده  روز گذشته به نيابت از شركت‌هاي دخيل در اين طرح اعلام كرد رباتي كه آنها ساخته‌اند لاشه‌خوار نيست و قرار نيست نمونه اول نسل ربات‌هاي انسان‌خوار باشد. پروژه توليد ربات‌هاي خوداتكا از سال 2003 براساس مناقصه اعلام شده از سوي آژانس پروژه‌هاي تحقيقاتي پيشرفته دفاعي پنتاگون يا Darpa شكل گرفت و پس از 6 سال تحقيقات پيوسته به ساخت Eatr منجر شد.
 
ارسال به دوستان
رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس) اگر قصد ترک قند و شکر را دارید، این راهکارها را بخوانید بهشت‌های مالیاتی و مقاصد مقرون‌به‌صرفه/ انتخاب برتر مهاجران در سال ۲۰۲۵ کجاست؟