۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۳۴۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۲-۰۴-۱۴۰۰
کد ۷۹۳۴۴۹
انتشار: ۱۱:۱۷ - ۲۲-۰۴-۱۴۰۰

تیم فرهنگی دولت سیزدهم بر چه پاشنه ای می چرخد؟

 با پیروزی سید ابراهیم رئیسی به مرور گمانه زنی های مختلفی در خصوص ترکیب آینده دولت سیزدهم آغار شده است.

به گزارش عصر خبر: اما با تکرار برخی اسامی مشترک در بسیاری از فهرست ها و نیز اطلاعاتی که به طور پراکنده از سوی نزدیکان رئیس جمهور منتخب شنیده می شود و نیز بر اساس استعداد و سرمایه انسانی جریان اصولگرا که این روزها ترجیح می دهند جریان انقلاب خوانده شوند می توانی با ضریب احتمال بالا از حضور برخی چهره های اصلی کابینه سیزدهم مطمئن شد.


برای اهالی رسانه و فرهنگ البته ترکیب تیم فرهنگی اهمیتی بیشتر دارد. چرا که سیاست های اصولی و حمایت های اساسی در حکمرانی مطلوب فرهنگی می تواند آرامش را به خانواده بزرگ فرهنگی کشور برگرداند .
پیش از این در برخی از سایت های خبری ، اشاره شده بود که به دستور رئیسی رئیس جمهور منتخب، آقایان فرهاد رهبر، باقری کنی و سید محمد حسینی با هماهنگی علی نیکزاد مسئولیت یافته اند تا مجموع پیشنهادهای موجود از طرف افراد، گروه ها و رسانه ها و سامانه ها را دریافت، جمع بندی و مدون کرده و برای تصمیم‌گیری در اختیار آیت الله رئیسی قرار دهند.


بر پایه این گزارش گفته شده بود دکتر سیدمحمد حسینی مسئولیت کمیته فرهنگی، اجتماعی را به عهده دارد تا گزینه های پیشنهادی افراد و مجامع را برای وزارت های آموزش و پرورش، علوم،ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، ورزش و جوانان ،بهداشت، امور زنان و معاونت علمی را تدوین نماید.
جدا از صحت و سقم این خبر آنچه که به نظر قطعی می رسد برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نام های مهندس ضرغامی، سید محمد حسینی، میثم نیلی و محمد جعفر محمدزاده بیشتر به گوش می رسد.


ضرغامی که خود معاونت سینمایی ارشاد را در کارنامه دارد از مدعیان ریاست جمهوری بود، حالا باید دید که در کسوت وزارت به دایره فرهنگ باز خواهد گشت؟ ضرغامی در حوزه رسانه ، سینما و فرهنگ سوابق متنوع و موفقی دارد هر چند به نظر می رسد بیش از گزینه ارشاد، وزارت میراث فرهنگی در انتظار او باشد.


سید محمد حسینی دیگر گزینه جدی این حوزه است که سابقه قابل قبولی را در این وزارتخانه دارد. هر چند نام او به طور جدی و موثر برای ریاست دفتر رئیس جمهور و وزارت علوم هم شنیده می شود. فراموش نکنیم که او در دولت نهم قائم مقام وزارت علوم بوده و در حال حاضر نیز دبیرکل مهمترین تشکیلات دانشگاهی کشور یعنی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی است. این کانون در سال گذشته نخستین تشکلی بود که رسماً از سید ابراهیم رئیسی برای حضور در انتخابات دعوت کرد.


محمد جعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی خوشنام در دولت دهم دیگر گزینه احتمالی این حوزه است که مورد حمایت رسانه های کشور است. محمدزاده در حال حاضر ریاست رادیو سراسری ایران را به عهده دارد و معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور از سوابق اوست.


میثم نیلی دیگر گزینه احتمالی این حوزه است. او مدیر عامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی و مشاور سازمان تبلیغات در حوزه کتاب و نشر است.


در میان این چهارگزینه نیلی سابقه کار اجرایی و فعالیت در وزارتخانه را ندارد و احتمال اینکه با توجه به تخصص اصلی اش در معاونت فرهنگی وزارت ارشاد مشغول شود بیشتر است.

ارسال به دوستان
تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد دور از دسترس ترین نیایشگاه جهان / سفر به کلیسایی که در بالای کوه و جای عجیبی ساخته شده (فیلم) هشدار فرمانده سپاه خوزستان : دشمن با استفاده از فضای مجازی به دنبال ایجاد یاس و ترس در جامعه است سید حسن خمینی : بیشترین نفع وقایع سوریه را اسرائیل برد/ ترکیه بسیار خودخواهانه رفتار کرد نخست وزیر عراق : نظام اسد از عراق درخواست مداخله نظامی نکرده بود تاریخ مصرف مردم فریبی با عناوینی مانند "تجمع امت حزب الله" تمام شده است / همه می دانند که قصه پول و قدرت است نه غصه دین و انقلاب!