۱۲ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۹۵۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۷-۰۵-۱۴۰۰
کد ۷۹۵۷۸۰
انتشار: ۱۵:۵۵ - ۰۷-۰۵-۱۴۰۰

اختصاص حق پرستاری به همسران جانباز قطع نخاعی حتی پس از شهادت جانباز

اختصاص حق پرستاری به همسران جانباز قطع نخاعی حتی پس از شهادت جانباز
در ادوار و اعصار مختلف تاریخ نگاه متفاوتی به جایگاه و ارزش زنان وجود داشته است، اما با ظهور اسلام تحول ویژه‌ای در این حوزه اتفاق افتاد و نگاه عدالت‌طلبانه‌ای نسبت به زن شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از اختصاص حق پرستاری به همسران جانباز قطع نخاعی پس از شهادت جانبازان عزیز خبر داد و عنوان کرد: مصوب شد که ۷۰ درصد حق پرستاری این جانبازان پایدار بماند و بودجه اجرای این مصوبه نیز در سال جاری از منابع داخلی بنیاد تأمین شد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از بنیاد شهید، تفاهم‌نامه همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با حضور معصومه ابتکار و سعید اوحدی معاونان رئیس جمهوری به امضا رسید.

 اوحدی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه ضمن تبریک عید سعید غدیر خم به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اعیاد در تاریخ اسلام، گفت: امضای این تفاهم‌نامه در چنین روز و ایام مقدسی می‌تواند از حکمت‌های الهی باشد. به اعتقاد من جای امضای این تفاهم‌نامه که در گذشته مغفول مانده بود و برای نخستین بار بین بنیاد و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری انعقاد می‌شود بسیار خالی بود و خوشحالیم که در آخرین روزهای دولت دوازدهم این مهم محقق شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه مسئله زنان و خانواده را یکی از موضوعات همواره چالشی در تاریخ خواند و اضافه کرد: در ادوار و اعصار مختلف تاریخ نگاه متفاوتی به جایگاه و ارزش زنان وجود داشته است، اما با ظهور اسلام تحول ویژه‌ای در این حوزه اتفاق افتاد و نگاه عدالت‌طلبانه‌ای نسبت به زن شد. اینکه اولین مسلمان و اولین شهید اسلام زن هستند بیانگر جایگاه ویژه دین اسلام به‌عنوان کامل‌ترین دین و مبتنی بر فطرت انسان است که پیش از آن مغفول مانده بود.
معاون رییس‌جمهوری با بیان اینکه متأسفانه در جامعه امروز هم کوتاهی‌هایی دربار ه نقش زن شده است؛ تصریح کرد: قبل از برگزاری کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز و تجلیل از ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده کشور، هرگاه از ایثار و ایثارگری صحبت می‌شد، شهدا، جانبازان و آزادگان مرد در ذهن‌ها تداعی می‌شد اما بعد از برگزاری این کنگره ملی -که یک نقطه عطف بزرگ در خود بنیاد است- تحول جدی در نگاه به زنان ایثارگر در مجموعه بنیاد و در عموم جامعه اتفاق افتاد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به وجود ۲۶ زن جانباز قطع نخاع و یک بانوی قطع نخاع گردن در کشور، عنوان کرد: یکی از آثار وضعی کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز که با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد، افتتاح آسایشگاه جانبازان زن قطع نخاعی کشور برای نخستین بار در آینده بسیار نزدیک است.
اوحدی همچنین از اختصاص حق پرستاری به همسران جانباز قطع نخاعی پس از شهادت جانبازان عزیز خبر داد و عنوان کرد: متأسفانه تا پیش از این پس از شهادت جانبازان قطع نخاعی و ۷۰ درصد عزیز حق پرستاری همسرانشان که عمر و سلامتی خود را خرج جانبازان کرده بودند، قطع می‌شد اما خوشبختانه مصوب شد که ۷۰ درصد حق پرستاری این جانبازان پایدار بماند و بودجه اجرای این مصوبه نیز در سال جاری از منابع داخلی بنیاد تأمین شد و در تلاش هستیم در سنوات آینده در بودجه بنیاد شهید و امور ایثارگران گنجانده شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه مسائل خانواده معظم شهدا و ایثارگران شبیه عموم مردم نیست و باید کار پژوهشی ویژه‌ای درباره خانواده شاهد، به‌ویژه دختران شاهد و ایثارگر صورت بگیرد؛ گفت: جای این تفاهم‌نامه که این شرایط را فراهم می‌کند، بسیار خالی بود. مطمئناً این تفاهم‌نامه به‌عنوان یک سند مهم در دو مجموعه طرفین تفاهم‌نامه ثبت خواهد شد و یک ریل‌گذاری خوب برای ادامه مسیر خواهد بود.

معاونت امور زنان به حق پرستاری همسران جانباز توجه ویژه دارد
ابتکار، نیز ضمن تبریک عید سعید غدیر و سپاسگزاری از همکاری خوب بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال گذشته به‌ویژه در برگزاری کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز عنوان کرد: این کنگره یک رویداد مهم ملی بود که برای نخستین بار با کمک بنیاد شهید و امور ایثارگران شکل گرفت که امیدواریم ماندگار باشد و در سال‌های آینده تکرار شود.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به فعالیت‌ها و دستاوردهای کمیته علمی کنگره ملی لشکر فرشتگان تاریخ‌ساز که بر عهده این معاونت بود، عنوان کرد: کار علمی که در این کمیته در کنگره شکل گرفت هم از جهت حقوق زنان و هم در اصلاح سیاست‌های مرتبط با ایثارگران بسیار مفید است.
ابتکار تدوین و تصویب لوایح مدیریت حساب‌های بانکی و مدیریت سرمایه بورس فرزندان تحت سرپرستی زنان سرپرست خانوار و اضافه شدن نام و نام خانوادگی مادر در اطلاعات فردی در تراشه کارت ملی را از اقدامات مهم پیگیری شده توسط معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری خواند و افزود: این لوایح جزو درخواست‌های مهم همسران و خانواده‌های شهدا بود. البته مطالبات و درخواست‌های خانواده‌های محترم ایثارگر از سر عزت است، فردی نیست و برای همه جامعه درخواست می‌کنند.
وی در ادامه ارتباط مستمر با خانواده‌های شاهد و ایثارگر به‌ویژه همسران و مادران شهدا را از توفیقات خود در دوران مسئولیت خود در معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برشمرد و افزود: صحبت‌های این عزیزان همیشه انگیزه مضاعفی به ما می‌داد و ما بیشتر از این عزیزان از این ارتباط بهره بردیم

ارسال به دوستان
قتل هولناک در تصادف غرب تهران یکی از دلایل سقوط پهلوی کنار زدن تکنوکرات‌ها بود (فیلم) سفیر یمن در تهران: هیچ ابایی از پشتیبانی از مردم غزه نداریم آیتولیکو؛ شهری در تسخیر عنکبوت‌ها دیدنی های امروز؛ ورود جهان به سال 2025 میلادی از رپرهاي دهه 80 تا دختران دهه هشتادي / گذشته و آينده موسيقي زيرزميني در ايران ظریف: رهبری مشاهده می‌کردند که من و سردار سلیمانی کاملاً هماهنگ و همراهیم/ همه نگران سلامتی حاج‌قاسم بودند به‌غیر از خودشان پیام ترامپ به گروه حماس در آغاز سال نو میلادی (فیلم) توسعه یک کِرِم برای درمان سرطان پوست برای اولین بار در جهان ظریف: رهبری مشاهده می‌کردند که من و سردار سلیمانی کاملاً هماهنگ و همراهیم آیا این حسینیه را غول‌ها ساخته‌اند؟ اگر می خواهید تا 2 سال آینده صنعت خودرو را ببینید، این مطلب برای شماست!/ پاسخ سوئد به آلمان و پسرعمو فرانسوی واکنش رئیس سمپاد به معدل ۱۶.۱۴ دانش آموزان استعدادهای درخشان غریب آبادی: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و ۳ کشور اروپایی ۱۳ ژانویه برگزار می‌شود خودروئی با اولین موتور پنج سیلندر بنزینی جهان؛ ابداع آلمانی ها در سال ۱۹۷۶ (عکس)