۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۰
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۸۰۱۰۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۱-۰۶-۱۴۰۰
کد ۸۰۱۰۵۴
انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۱-۰۶-۱۴۰۰

در اماکن عمومی استفاده از دو ماسک اجباری است

در هر پیک ابتدا میزان بیماران سرپایی افزایش پیدا می‌کند و پس از ۱۰ روز پیک بستری و پس از گذر از دو هفته، شیب مرگ و میر فزونی می‌گیرد.

معاون درمان ستاد کرونا در تهران با تاکید بر اینکه هم اینک به قله پیک پنجم رسیده‌ایم، به مردم توصیه‌ کرد که در اماکن عمومی زدن استفاده از دو ماسک اجباری و یا استفاده از ماسکِ فیلتر دار ارجح است.

به گزارش ایسنا، نادر توکلی با بیان اینکه تولید واکسن داخلی و واردات در حال انجام است، گفت: در حال حاضر واکسیناسیون عمومی در مراکز تجمیعی واکسیناسیون با سرعت خوبی در حال انجام است.

وی افزود: بر اساس گزارشات وزارت بهداشت، محموله‌های واکسن به تدریج وارد شده و در شبکه توزیع قرار می‌گیرد و به نحو احسن پیش می‌رود.

توکلی درباره روند تولید واکسن برکت و پارس در کشور اظهار کرد: سبد تولید داخل در حال حاضر کفافِ نیازِ عمومی را نمی‌دهد و برندهای خارجی و مورد تایید، وارد می‌شود.

پیگیری برای تزریق عمومی واکسن رازی

این پزشک متخصص که در برنامه‌ای رادیویی صحبت می‌کرد، گفت: واکسن کوپارس نیز که تولید سرم سازیِ رازی است در حال پیگیری برای تزریقِ همگانی است.

با همه این تفاسیر، باز هم واکسن داخلی کفاف نمی‌دهد و باید حتما از برندهای خارجی و وارداتی استفاده کنیم.

توکلی همچنین ضمن پیش بینیِ واکسیناسیون سراسری دُز دوم برای مردم کشورمان تا پایان ۱۴۰۰، گفت: در ۶ ماه آینده برنامه‌ای بدین منظور دیده شده است و پس از اینکه گروه‌های سنی و مشاغل خاص واکسینه شدند، قشرِ جوانان در دستور کار قرار می‌گیرند و به ترتیب اولویت وارد سیستم واکسیناسیون خواهند شد.

به قله پیک پنجم رسیدیم

وی با تاکید بر اینکه هم اینک به قله پیک پنجم رسیده‌ایم، گفت: در هر پیک ابتدا میزان بیماران سرپایی افزایش پیدا می‌کند و پس از ۱۰ روز پیک بستری و پس از گذر از دو هفته، شیب مرگ و میر فزونی می‌گیرد.

توکلی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر مراجعات سرپایی به ثبات رسیده و در حال کاهش است.

معاون درمان ستاد کرونا در تهران ضمن ارائه توصیه‌هایی به مردم تصریح کرد: در اماکن عمومی زدن دو ماسک اجباری و یا استفاده از ماسکِ فیلتر دار ارجح است.

توکلی گفت: حضور بیش از یک ساعت در اماکن سر بسته توصیه نمی‌شود و تهویه این اماکن بسیار مهم است تا کمترین میزان آلودگی را شاهد باشیم.

همچنین دکتر شاهین قاسمی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفتگوی رادیویی در مورد کرونا و ضمن اشاره به مطالب ناصحیح منتشر شده در فضای مجازی گفت: در مورد کرونا باید از متخصصان مربوطه استفاده شود تا مطالب قابل اعتماد دریافت شود.

وی ویتامین C را کمکی برای بهبودی کرونا خواند و ادامه داد: آب هویج و امثال آن به هیچ عنوان عامل از بین برنده ویروس نیستند، اما متاسفانه برخی افراد از این موضوع سوء استفاده می‌کنند که منجر به گرانی‌ها می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اذعان به اینکه هیچ ماده غذایی وجود ندارد که کرونا را تشدید یا از بین ببرد خاطرنشان کرد: خشک نبودن مخاط عامل مناسبی در جهت سیر مبتلا نشدن به بیماری است اما اینکه خوردن آب ویروس را به معده برده و اسید معده آن را از بین می‌برد، اصلا صحیح نیست چرا که ویروس نمی‌تواند با آب حرکت کند در حالی که خوردن مایعات توصیه می‌شود.

دکتر قاسمی تغذیه مناسب و استفاده از ویتامین‌ها را توصیه کرد و گفت: تجربه نشان داده استرس روی تشدید این بیماری و بدتر شدن حال جسمانی موثر است؛ ویروس لامبدا که جهش یافته کروناست تا کنون وارد کشور نشده و مانند ویروس دلتا حالت تهاجمی بیشتر دارد و فعلا پروتکل درمان و مقابله همین درمان فعلی است و درمان ویژه‌ای برای آن وجود ندارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: تا دیروز در مراکز درمانی ویروس لامبدا گزارش نشده و بهتر است در مورد این مسئله استرس به وجود نیاوریم و به جای آن مشکل فعلی را درمان کنیم و لذا مردم پروتکل‌ها را با شدت بیشتری رعایت کنند و مسئولان نیز سرعت واکسیناسیون را افزایش دهند.

برچسب ها: ماسک ، واکسن ، کرونا
ارسال به دوستان
رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس) اگر قصد ترک قند و شکر را دارید، این راهکارها را بخوانید بهشت‌های مالیاتی و مقاصد مقرون‌به‌صرفه/ انتخاب برتر مهاجران در سال ۲۰۲۵ کجاست؟