۱۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۵۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۰-۰۷-۱۴۰۰
کد ۸۰۵۹۵۲
انتشار: ۱۸:۲۶ - ۱۰-۰۷-۱۴۰۰

تعداد کم مراجعه مردم مشهد به مراکز واکسیناسیون

تعداد کم مراجعه مردم مشهد به مراکز واکسیناسیون
مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است و این وظیفه گروه‌های مرجع جامعه است که مردم را به واکسیناسیون تشویق کرده و اطلاع‌رسانی نمایند. درباره مشکل «واکسن‌گریزی» که در بخش‌هایی از جامعه مشاهده می‌شود باید کار کنیم تا مردم برای انجام واکسیناسیون قانع شوند.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است، گفت: تا دو برابر میزانی که روزانه واکسن تزریق می‌کنیم ظرفیت تزریق وجود دارد و باید مردم را برای انجام واکسیناسیون اقناع کرد.

محمدجعفر صادقی در گفت‌وگو با ایسنا درباره روند واکسیناسیون در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: تاکنون حدود ۳ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۴۰۰ دوز واکسن تزریق شده است که ۲میلیون و ۲۶۹ هزار و ۷۰۸ واکسن مربوط به دوز اول و ۸۷۸ هزار و ۶۱۸ واکسن هم مربوط به دوز دوم بوده است.

وی با اشاره به میزان جمعیت بالای ۱۸ سال خاطرنشان کرد: به طور کلی از مجموع افراد بالای ۱۸ سالی که تحت پوشش داریم، ۶۰.۹ درصد دوز اول و ۲۴.۴ درصد هم دوز دوم را تزریق کرده و واکسینه شده‌اند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه به طور میانگین حدود ۷۵ هزار دوز واکسن تزریق می‌کنیم.

صادقی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ظرفیت واکسیناسیون مشهد حدود ۱۴۰ هزار دوز در روز عنوان شده است و آیا کمبودی در زمینه واکسن‌ها وجود دارد که نصف ظرفیت واکسیناسیون روزانه تزریق می‌شود، اظهار کرد: کمبودی وجود ندارد. واکسن هم موجود است. ظرفیت تزریق تا ۱۴۰ هزار دوز را نیز داریم ولی مراجعه مردم کم است.

وی درباره علل این مراجعه‌ کم گفت: مراجعه مردم به مراکز واکسیناسیون کم است و این وظیفه گروه‌های مرجع جامعه است که مردم را به واکسیناسیون تشویق کرده و اطلاع‌رسانی نمایند. درباره مشکل «واکسن‌گریزی» که در بخش‌هایی از جامعه مشاهده می‌شود باید کار کنیم تا مردم برای انجام واکسیناسیون قانع شوند.

مدیرگروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به سوالی درباره واکسیناسیون مادران باردار عنوان کرد: ۲۹ هزار و ۹۹۲ نفر مادر باردار در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه وجود دارد که ۴۱.۳ درصد شامل بر ۱۳ هزار و ۳۹۷ نفر تاکنون دوز اول واکسن‌شان را دریافت کرده‌اند.

صادقی تاکید کرد: مادران باردار تنها در یک بازه زمانی خاص باید نسبت به واکسن زدن اقدام نمایند. این افراد باید در بازه زمانی ۱۲ الی ۳۹ هفته از زمان بارداری‌ واکسن بزنند.

ارسال به دوستان
توزیع دستورالعمل حجاب و پوشش خانم ها در شهر حماه سوریه (عکس) آغاز پیش فروش محصولات سایپا از 17 دی ماه حماس : مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل را از سر می‌گیریم نرخ تورم ترکیه به ۴۴ درصد رسید امانی سفیر ایران: پیک سیاسی ایران بدون بازرسی از فرودگاه بیروت خارج شد (فیلم) نماز جمعه عجیب اعضای تحریرالشام در سوریه (فیلم) محسن هاشمی : نان برخی ها در همین افراطی‌گری است/ بعضی افراد ۱۰۰ درصد فقیرتر شده‌اند/ اگر به دنبال حل مشکلات بودیم دلار ۸۰ هزار تومان نمی‌شد حرکت زیبای پلیس در برآورده کردن آرزوی کودک گلستانی (فیلم) درگذشت رضا رئیس طوسی عضو برجسته هیات علمی دانشگاه تهران ناپدید شدن یک جاده روستایی در خراسان‌جنوبی بر اثر بارش برف (فیلم) وزیر پیشین امنیت داخلی بریتانیا: " قاسم سلیمانی " جایگزین ندارد / ترور او مقدمه سقوط اسد بود تصاویری از آتش‌ سوزی در اسکله صیادی بندر کنگ (فیلم) قالیباف : روزی که قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم، همه گریه می‌کردیم/ زخم زبان‌های منافقین هم ادامه داشت ویدئویی از صحنه جنگ تن به تن سرباز روسی و اوکراینی (هشدار: صحنه خشونت بار) اعتراض ایران به اقدام خشونت‌آمیز علیه مردم در آمریکا