۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۹۳۳۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۲-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۰۹۳۳۸
انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۲-۰۸-۱۴۰۰

معاون رئیس جمهور: دورکاری مادران دارای فرزند دبستانی منعی ندارد

معاون رئیس جمهور: دورکاری مادران دارای فرزند دبستانی منعی ندارد
ریاست جمهوری و معاون اول ایشان تاکید بر رعایت حال مادران و کودکان و امکان ادامه دورکاری داشته اند و البته راهکار استفاده سازمان اداری استخدامی هم از مصوبه سال ۸۹ بسیار خوب است و شامل حال تمام افراد از جمله مادران کودکان دبستانی می شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، با اشاره به درخواست‌های مکرر مادران شاغل دارای دانش آموز مقطع ابتدایی برای ادامه یافتن دورکاری، گفت: مصوبه سال ۸۹ کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک در خصوص دورکاری عام و شامل است و هیچ منعی برای استفاده از این قانون در خصوص دورکاری زنان دارای فرزند دبستانی یا دبیرستانی و حتی افرادی که فرزند ندارند، وجود ندارد.

انسیه خزعلی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مصوبه سال ۸۹ کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک  در خصوص دورکاری، اظهار کرد: آن مصوبه عام است و شامل همه کسانی که تمایل به دورکاری دارند، می شود و اختصاص به زنان یا مادران ندارد حتی افرادی که فرزند ندارند هم می‌توانند از این بخشنامه استفاده کنند؛ البته فقط یک اشاره دارد که اگر متقاضی زیاد بود، اولویت با معلولان، زنان باردار یا مادرانی است که فرزند زیر شش سال دارند ولی هیچ منعی برای استفاده از این قانون برای کسانی که فرزند دبستانی یا  دبیرستانی دارند هم وجود ندارد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، با اشاره به سخنان پیشین خود مبنی بر دورکاری زنان شاغل دارای فرزند مقطع ابتدایی اما  اختصاص این امر از سوی سازمان اداری و استخدامی به مادران دارای فرزند زیر ۶ سال، تصریح کرد: اینکه ما دورکاری زنان شاغل دارای فرزندان دبستانی و مهد کودکی را مطرح کردیم به دلیل مراجعه بسیار زیاد بانوان و نگرانی آنها به دلیل بسته بودن مهدکودک‌ها و دبستان‌ها  و آسیب هایی بود که بر اثر تنها گذاشتن فرزندان متوجه خانواده می شد.


خزعلی با بیان اینکه دورکاری این مادران  لزومی به مطرح شدن مجدد در دولت ندارد چراکه دو بار تا کنون مطرح شده است، تاکید کرد: ریاست جمهوری و معاون اول ایشان تاکید بر رعایت حال مادران و کودکان و امکان ادامه دورکاری داشته اند و البته راهکار استفاده سازمان اداری استخدامی هم از مصوبه سال ۸۹ بسیار خوب است و شامل حال تمام افراد از جمله مادران کودکان دبستانی می شود.

وی در پایان سخنان درباره چرایی عدم همکاری برخی مدیران ادارات برای دورکاری مادران شاغل، خاطر نشان کرد: طبیعتاً مدیران با توجه به شرایط کاری هر اداره یا سازمان مقدار حضور یا دورکاری را تعیین می کنند، همان وضعیتی که در زمان بخشنامه ایام کرونا و دورکاری سال گذشته بوده است و انتظار می‌رود مواردی که امکان دورکاری وجود دارد و لطمه ای به کیفیت کار وارد نمی شود همکاری لازم صورت پذیرد. این کار ضمن صرفه جویی در برخی هزینه ها مانند مصرف انرژی می تواند بازدهی کار را به دلیل آرامش مادران افزون کند.

ارسال به دوستان