۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۱۵۳۸۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۵۳۸۲
انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۰

افزایش شیب خروج اعضای هیات علمی علوم پزشکی از بیمارستان‌های دولتی

افزایش شیب خروج اعضای هیات علمی علوم پزشکی از بیمارستان‌های دولتی
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، اختصاص حق الزحمه مناسب برای پزشکی که در بخش دولتی کار می کند موجب خواهد شد که آن بخش تقویت شود و نهایتا سود آن به مردم خواهد رسید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی باید افزایش پیدا کند، گفت: در حال شیب مهاجرت پزشکان از بخش دولتی به بخش خصوصی زیاد شده است و این زیان آور خواهد بود.
 
دکتر حسین قناعتی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب گفت: دیدگاه بنده این است که حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی باید افزایش پیدا کند. چرا که جراحی که توسط آنها در بیمارستان های خصوصی انجام می شود از نظر دریافتی قابل مقایسه با بیمارستان های دولتی نیست و من اعتقاد دارم که پزشکان باید در بیمارستان های دولتی و خصوصی دریافتی یکسانی داشته باشند.
 
وی تاکید کرد: متاسفانه در شرایط فعلی تفاوت چند برابری بین دریافتی انجام دهنده یک جراحی در بیمارستان خصوصی با بیمارستان دولتی وجود دارد و ادامه این روند موجب می شود که بخش دولتی کم کم از وجود پزشکان مجرب خالی شود و این افراد به سمت بخش خصوصی کشیده شوند.
 
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، اختصاص حق الزحمه مناسب برای پزشکی که در بخش دولتی کار می کند موجب خواهد شد که آن بخش تقویت شود و نهایتا سود آن به مردم خواهد رسید.
 
دکتر قناعتی خاطرنشان کرد: باید کاری کنیم که دریافتی پزشکان در بخش دولتی افزایش پیدا کند و این به نفع مردم خواهد بود. چرا که در حال حاضر شیب مهاجرت پزشکان به خارج از کشور و شیب مهاجرت پزشکان از بخش دولتی به بخش خصوصی زیاد شده است و این زیان آور خواهد بود.  طبیعی است پزشکی که این تفاوت دریافت‌ها را می‌بیند خروج از دانشگاه دولتی را ترجیح می‌دهد.
 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص برنامه دانشگاه برای بهبود وضعیت دانشجویان دستیاری خاطر نشان کرد: برنامه ما برای بهبود وضعیت دستیاران این بود که بتوانیم برای دانشجویان دستیاری وضعیت را به گونه‌ای طراحی کنیم که درآمدی در حد درآمد پزشک عمومی داشته باشند. چرا که کسی که دستیار می شود حدود ۲۸ سال از سن او گذشته است و باید بتواند مخارج زندگی خود را تامین کند. از سویی با هزینه هایی که امروزه در تهران وجود دارد امکان تامین این هزینه ها با حقوقی که دستیاران می‌گیرند عملا وجود ندارد.
 
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: کمک هزینه دو تا سه میلیونی به هیچ عنوان کفاف هزینه های دانشجویان دستیاری را نمی‌دهد؛ ما نیز اعتقاد داشتیم باید این دانشجویان به اندازه پزشکان عمومی درآمد داشته باشند. این در حالی بود که این دانشجویان در گذشته کارانه دریافت نمی کردند. ما با برنامه ریزی انجام شده و مصوبات جدید دستیاران نیز کارانه دریافت خواهند کرد و نظر معاون آموزشی وزارت بهداشت این است که این دانشجویان در حد پزشک عمومی درآمد داشته باشند.
 
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برنامه افزایش دریافتی دانشجویان دستیاری در وزارت بهداشت تدوین شده و اجرایی می شود و این تصمیم در سطح کشور و شامل همه دانشجویان دستیاری می‌شود.
ارسال به دوستان
بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت