۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
در حاشیه
کد خبر ۸۱۷۸۴۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۶-۰۹-۱۴۰۰
کد ۸۱۷۸۴۰
انتشار: ۱۷:۱۶ - ۲۶-۰۹-۱۴۰۰

ردپای متاورس در هیوندای/ سوناتا و کی5 را هزاران تکه کنید! (+فیلم و عکس)

ردپای متاورس در هیوندای/ سوناتا و کی5 را هزاران تکه کنید! (+فیلم و عکس)
هیوندای موتور و کیا موتورز از یک سامانه ارزیابی طراحی واقعیت مجازی جدید در دفتر مرکزی طراحی خود استفاده می کنند.

عصر ایران این روزها مباحث مرتبط با متاورس بسیار داغ و پرطرفدار شده که ما هم تعدادی از آنها را به زبان ساده در اینجا و اینجا ارائه کردیم. اما یکی دیگر از کاربردهای جالب متاورس می تواند در صنعت خودرو و ساده‌سازی پیچیدگی های موجود در آن باشد، که در ادامه نگاهی بدان و درباره فناوری واقعیت مجازی شرکت های هیوندای و کیا خواهیم داشت.

خودروساز کره ای و ردپای متاورس

هیوندای موتور و کیا موتورز از یک سامانه ارزیابی طراحی واقعیت مجازی جدید در دفتر مرکزی طراحی خود استفاده می کنند. این سامانه تمرکز بر بهبود فرآیندهای توسعه خودرو با استفاده از فناوری واقعیت مجازی را هدف قرار داده و با توسعه متاورس بر ویژگی های خاص و جذاب آن افزوده خواهد شد.

این فناوری تیم های طراحی و مهندسی را قادر می سازد تا ارزیابی های کیفیت خودرو و فرآیندهای تایید توسعه را انجام دهند.

تصویر کیا کی5

سامانه ارزیابی طراحی مبتنی بر واقعیت مجازی هیوندای واقعیت مجازی

این فناوری واقعیت مجازی بخشی از سرمایه گذاری 15 میلیارد وون کره جنوبی در مرکز پژوهش و توسعه نامیانگ است. از طریق اجرای کامل فرآیندهای توسعه مجازی در سراسر مراحل پژوهش و توسعه و پیش تولید، هیوندای و کیا کاهش 20 درصدی در زمان توسعه خودرو و کاهش 15 درصدی در هزینه های توسعه سالانه را پیش بینی کرده اند.

به گفته گروه هیوندای موتور، فرآیند توسعه مجازی گامی ضروری برای پاسخگویی سریع و واکنش به نیازهای مشتریان و تغییرات پارادایم در صنعت خودروسازی است. از طریق فرآیندهای مجازی تقویت شده، ما کیفیت و سودآوری را افزایش خواهیم داد و در نهایت سرمایه گذاری در بخش پژوهش و توسعه افزایش می یابد تا رقابت‌پذیری شرکت در آینده تضمین شود.

سامانه ارزیابی طراحی مبتنی بر واقعیت مجازی هیوندای واقعیت مجازی

افزون بر کاهش هزینه های توسعه، انتظار می رود این فناوری های مجازی جدید سودآوری را افزایش داده و چرخه ای از افزایش مستمر سرمایه گذاری پژوهش و توسعه را برای هیوندای و کیا موجب شود.

با توجه به 36 حسگر ردیابی حرکت که مکان و حرکت تمام کاربران را تشخیص داده و دنبال می کنند، هدست های واقعیت مجازی به طراحان و مهندسان خودرو اجازه می دهند تا به صورت مجازی وارد شبیه‌سازی های مختلف شوند. سامانه ارزیابی طراحی واقعیت مجازی هیوندای و کیا می تواند تا 20 کاربر را به طور همزمان پشتیبانی کرده و امکان همکاری بین تیمی بیشتر از گذشته را ممکن می کند.

سامانه ارزیابی طراحی مبتنی بر واقعیت مجازی هیوندای واقعیت مجازی

در نتیجه، این امکانات پیشرفته به طراحان اجازه می دهد تا به طور موثرتری بسیاری از مفاهیم طراحی را در مراحل اولیه توسعه و به روش هایی که قبلا از نظر فیزیکی غیرممکن بود، بررسی و بازبینی کنند. این سامانه عناصر طراحی بیرونی و درونی، نورپردازی، رنگ ها و مواد، و حتی خود محیط های مجازی را شبیه‌سازی می کند.

هیوندای برای نخستین بار از این سامانه در مراحل ارزیابی طراحی خودرو مفهومی اچ‌دی‌سی-6 نپتون که در نمایشگاه خودرو تجاری آمریکای شمالی در اکتبر 2019 رونمایی شد، استفاده کرد.

افزون بر این، از این سامانه واقعیت مجازی می توان برای قابلیت های ارزیابی طراحی واقعیت مجازی از راه دور استفاده کرد که همکاری مجازی در زمان واقعی بین هر یک از مراکز طراحی هیوندای و کیا در نقاط مختلف جهان را فراهم می کند.

تصویر هیوندای سوناتا

سامانه ارزیابی طراحی مبتنی بر واقعیت مجازی هیوندای واقعیت مجازی

تایید کیفیت طراحی با کمک واقعیت مجازی

هیوندای و کیا یک سامانه تایید کیفیت طراحی جدید با استفاده از واقعیت مجازی را راه اندازی کرده اند که از داده های جمع اوری شده به کمک رایانه سه بعدی از هر مرحله از فرآیند توسعه خودرو برای ارزیابی کیفیت هر طراحی در محیط های مجازی استفاده می کند. ارزیابی های دیجیتالی قبلی به آنالیز دو بعدی محدود بوده و امکان ارزیابی دقیق عملکرد را فراهم نمی کردند.

سامانه ارزیابی طراحی مبتنی بر واقعیت مجازی هیوندای واقعیت مجازی

فرآیند تایید کیفیت طراحی با کمک واقعیت مجازی پتانسیل بالایی برای توسعه فناوری های ایمنی را نیز نشان می دهد زیرا امکان آزمایش مجازی خودروها در محیط های شبیه‌سازی شده فراهم می شود. از جمله این محیط ها می توان به بزرگراه ها، جاده های شهری، تپه ها، تونل ها و شرایط نور کم اشاره کرد.

واقعیت مجازی تیم های توسعه دهنده خودروهای هیوندای و کیا را قادر به شبیه‌سازی فعالیت تک تک اجزا خودرو مانند درب ها، درب صندق عقب، درپوش پیشرانه، و برف پاک کن ها می کند. افزون بر این، چنین سامانه ای تیم ها را قادر می سازد تا ارگونومی و آیرودینامیک خودرو را به طور موثرتری آزمایش کنند.

محمدمهدی حیدرپور

ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد