۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۵
در حاشیه
کد خبر ۸۲۱۶۹۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۰
کد ۸۲۱۶۹۳
انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۰
در چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات مطرح شد:

ضرورت حکمرانی مناسب دارایی‌های فیزیکی و ایجاد مدل تعالی نگهداشت از دارایی‌های ملی

ضرورت حکمرانی مناسب دارایی‌های فیزیکی و ایجاد مدل تعالی نگهداشت از دارایی‌های ملی
رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران: وجود تنوع بسیار زیاد در امکانات و تجهیزات از قبیل ساختمان، تأسیسات، تجهیزات و ماشین‌آلات مهندسی، اقلام و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی، وسایل و تجهیزات پزشکی، وسایل نقلیه زمینی، هوایی و دریایی، سلاح و مهمات، اقلام و تجهیزات اداری و … مستلزم اتخاذ روش‌ها و سیاست های مناسب است.

رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران با اشاره به شرایط فعلی کشور، اعمال تحریم‌ها و بالا رفتن قیمت قطعات یدکی بر ضرورت نگهداری صحیح و بهینه دارایی‌های فیزیکی و اهمیت چرخه عمر تجهیزات تاکید کرد و گفت: این موضوع مستلزم اتخاذ روش‌ها و سیاست های مناسب است.

به گزارش خبرنگار عصر ایران؛ سعید رمضانی، رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران (تحت نظارت وزارت علوم و تحقیقات)، در مراسم افتتاحیه چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات درباره اهمیت نگهداری و تعمیرات در شرایط امروزی کشور که به صورت مجازی برگزار شد، اظهارداشت: نگهداشت تجهیزات مسئله بسیار جدی و حائز اهمیت در بسیاری از کشورهای دنیا محسوب می شود، بسیاری از کشورهای پیشرفته صنعتی در حوزه نگهداشت در زمینه‌های مختلف اقدامات بسیار جدی انجام داده اند.

وی با تاکید بر ایجاد مشاغل نگهداری و تعمیرات به عنوان یک کسب و کار فعال به جای کسب و کارهای مبتنی بر خراب شدن و از نو ساختن، افزود: ایجاد مدل تعالی نگهداشت از دارایی ها و نقشه راه آن مطابق با ویژگی ها و نیازهای ج.ا.ایران باید در اولویت قرار گیرد.

رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران ادامه داد: این در حالی است که موضوع نگهداشت دارایی‌های فیزیکی در کشور توجه ویژه نشده است و از طرفی با توجه به شرایط فعلی کشور و با توجه به بالا رفتن قیمت قطعات یدکی و شرایط سخت تحریم حرکت به سمت روش های صحیح و بهینه حکمرانی بر دارایی های فیزیکی در چرخه عمر تجهیزات حائز اهمیت است.

وی ضمن اشاره به شعر کهن جامه خویش پیراستن به از جامه عاریت خواستن، بیان داشت: همچنین این موضوع در کنترل سرعت استهلاک و هزینه های نگهداشت، موضوع نگهداشت و حکمرانی دارایی های فیزیکی برای استفاده حداکثر از چرخه عمر تجهیزات و عمر دهی و استفاده مجدد از تجهیزات خاص و راهبردی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است.

دکتر رمضانی با تاکید بر فعال کردن بیمه ها در زمینه مدیریت دارایی ها و نگهداشت و توجه به معافیت های بیمه ای در ازای استقرار نظامات مدیریت دارایی ها، اظهار داشت: قدرت سازمان‌ها در گرو شیوه‌های درست بکارگیری امکانات و تجهیزات است که تحقق آن منوط به نگهداری و به‌ کارگیری مناسب آن‌هاست.

رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران ادامه داد: وجود تنوع بسیار زیاد در امکانات و تجهیزات از قبیل ساختمان، تأسیسات، تجهیزات و ماشین‌آلات مهندسی، اقلام و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی، وسایل و تجهیزات پزشکی، وسایل نقلیه زمینی، هوایی و دریایی، سلاح و مهمات، اقلام و تجهیزات اداری و … مستلزم اتخاذ روش‌ها و سیاست های مناسب است.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین تدوین مدل حکمرانی در چرخه عمر دارایی‌ها (امکانات و تجهیزات)، امری است ضروری که در نهایت با تدوین سیاست ها و استراتژی های کلان نتیجه آن کاهش ضایعات، بالا بردن کارایی و در دسترس بودن تجهیزات با کمترین هزینه خواهد بود.

رمضانی تصریح کرد: بهره‌گیری از دانش نوین در نگهداری و بکارگیری تجهیزات و اعمال روش‌های مؤثر علمی و کاربردی، ارائه آموزش‌های هدفمند و مؤثر و نظارت مستمر برای بالا بردن اثربخشی و کارایی تجهیزات، اهمیت دادن مسوولان به امر نگهداری و بازدیدهای تخصصی، رعایت اصول نگهداشت در حین ذخیره‌سازی و حین بهره‌برداری از تجهیزات، نقش بسزایی در افزایش عمر محصولات، جلوگیری از بروز خسارات، کاهش ضایعات، استفاده از عمر انقلابی اقلام و کاهش هزینه‌های تعمیرات و افزایش توان عملیاتی خواهد داشت.

رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران یادآور شد: مدیران عامل و رهبران در تمام سطوح سازمان باید اطمینان دهند منابع مناسب برای پشتیبانی از تمامی لزومات مدیریت نگهداری و دارایی ها آماده هستند.

 رمضانی گفت: بهینه سازی هزینه ها، ارتقای بهره برداری و زمان کاربری، کسب دانش تجهیز و رفتارشناسی آن، کاهش وابستگی خارجی و تولید توسعه دانش بومی، امکان ایجاد فناوری بومی (بومی سازی)، حفظ حریم امنیتی و حکمرانی فناوری و دانش، توانمندسازی دانش علمی و ضمنی HR کشور، ایجاد بسترهایی برای کارآفرینی و اشتغال زایی، ایجاد و توسعه زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی، حداکثر سازی راندمان و بهره وری تجهیزات از جمله تخمین‌های این مسأله است.

وی بیان داشت: بازیابی تجهیزات ماشین آلات مستهلک، ایجاد بستر نوآوری و خلق مزیت صنعتی و غیر صنعتی، متناسب سازی و بهبود جریان کار و فرایندهای تولید ارائه خدمات، مدیریت دانش، مدیریت ریسک و نت هوشمند از دیگر اهمیت های این مسأله محسوب می‌شود و مستلزم اتخاذ روش های سیاست های نوین در حوزه مدیریت نگهداشت از دارایی است.

چهاردهمین کنفرانس ملی نگهداری و تعمیرات

ارسال به دوستان
مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد قاضی دادگاه : وزرای وقت کشاورزی و صمت در پرونده چای دبش متهم هستند افزایش ۱۵ تا ۲۱ درصدی قیمت روغن نباتی خواص روغن میخک ؛ روش مصرف روغن میخک چگونه است ؟ + روش تهیه روغن میخک در خانه