۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۳۰۴۵۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۹-۱۲-۱۴۰۰
کد ۸۳۰۴۵۵
انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۹-۱۲-۱۴۰۰

اعتراض به اسکار بالا گرفت/ جیمز کامرون هم به معترضان پیوست

اعتراض به اسکار بالا گرفت/ جیمز کامرون هم به معترضان پیوست
در نامه‌ای که به این مناسبت به دیوید روبین رییس آکادمی اسکار فرستاده شده این خواست مطرح و تاکید شده که با عملی شدن تصمیم اسکار این ۸ بخش تحقیر و به شهروند درجه ۲ بدل می‌شوند.

شماری از مطرح‌ترین چهره‌های هالیوودی از جمله جیمز کامرون به معترضانی پیوستند که با تصمیم جدید اسکار مخالف هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، جیمز کامرون سازنده «تایتانیک» و «آواتار»، کاتلین کندی تهیه‌کننده هالیوودی و لیلی فینی زانوک و جان ویلیامز آهنگساز سرشناس از جمله چهره‌هایی هستند که با تصمیم اسکار مبنی بر پخش نکردن مستقیم اهدای جوایز در ۸ بخش از جوایز اسکار مخالف هستند.

همه این افراد از اسکار می‌خواهند تا همه برندگان ۲۳ جایزه اسکار را به صورت زنده از برنامه تلویزیونی ۲۷ مارس پخش کند.

در نامه‌ای که به این مناسبت به دیوید روبین رییس آکادمی اسکار فرستاده شده این خواست مطرح و تاکید شده که با عملی شدن تصمیم اسکار این ۸ بخش تحقیر و به شهروند درجه ۲ بدل می‌شوند.

این ۸ بخش شامل موسیقی متن، تدوین فیلم، طراحی تولید، چهره‌پردازی، صدا، مستند کوتاه، فیلم کوتاه و انیمیشن کوتاه هستند. آکادمی اما اصرار دارد که با پخش این بخش به صورت غیرمستقیم چیزی از آن کاسته نمی‌شود و هم نامزدها در این بخش‌ها معرفی می‌شوند و هم سخنرانی برنده پخش می‌شود تا در نهایت برنامه اهدای جوایز اسکار در ۳ ساعت از ABC پخش شود و طولانی‌تر از این نشود.

در نامه اعتراضی این هنرمندان آمده است: «کاهش هر یک از این بخش‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری به جایگاه آکادمی به‌عنوان داور بی‌طرف در مهم‌ترین جوایز صنعت ما وارد می‌کند.»

همچنین تاکید شده که تلاش برای جذب مخاطبان جدید از طریق سرگرم‌کننده‌تر کردن پخش تلویزیونی، هدفی قابل ستایش و مهم است، اما با تحقیر آن بخش از صنعت بزرگ سینما که با کار خود هنر فیلم‌سازی را شایسته تجلیل می‌سازند، نمی‌توان به این هدف دست یافت.

این گروه از روبین و همکارانش در کمیته جوایز آکادمی خواسته‌اند به قوی‌ترین شرایط ممکن تصمیم خود را تغییر و نشان دهند در نزدیک به یک قرنی که از اهدای جایزه اسکار می‌گذرد این جایزه نشان دهنده استاندارد طلایی در به رسمیت شناختن و ارج نهادن به همه هنرهای ضروری در فیلمسازی بوده است.

جان ویلیامز آهنگساز ۹۰ ساله و برنده ۵ جایزه اسکار - که با ۵۲ نامزدی، رکورد بیشترین تعداد نامزدی توسط یک فرد زنده را در اختیار دارد - در میان امضاکنندگان است. کارگردان، استیون اسپیلبرگ، هفته قبل در محکومیت این تصمیم، به جایگاه ویلیامز در ساخته شدن «آرواره‌ها» اشاره کرد و گفت: بدون جان ویلیامز، «آرواره‌ها» در سطح دندان مصنوعی می‌ماند.

جیمز کامرون، جو راث و گی‌یرمو دل تورو از کارگردان‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده‌اند. نام تهیه‌کنندگان مهمی چون کندی و زانوک نیز در این نامه مشاهده می‌شود.

آهنگسازان مطرحی چون برندگان اسکار هاوارد شور، دیو گروسین، الکساندر دسپلات، استیون پرایس، هیلدور گوانادوتیر، جان کوریلیانو، تان دان و یان کازمارک و رامین جوادی برنده امی نیز نامه را امضا کرده‌اند.

ارسال به دوستان