۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
فیلم بیشتر »»
کد ۸۴۰۶۶۴
انتشار: ۱۱:۳۲ - ۳۱-۰۲-۱۴۰۱

وجود یک ماده مرگبار در کرم‌های پوست

وجود یک ماده مرگبار در کرم‌های پوست
جیوه با سرکوب تولید ملانین می تواند پوست را روشن تر کند. ملانین پوست را تیره تر می کند. از این فلز سنگین در کرم های پوستی برای از بین بردن لکه های پوستی، کک و مک، جای جوش و چین و چروک استفاده می شود.

بر اساس گزارش جدید کارگروه بین المللی «جیوه صفر» (Zero Mercury Working Group) کرم های روشن کننده پوست حاوی جیوه برخلاف معاهده ی بین المللی صورت گرفته برای توقف تولید این محصولات، کماکان در سرتاسر دنیا به صورت آنلاین فروش می رسند.

ماده مرگباری که در کرم‌های پوست وجود دارد

این کارگروه از سال ۲۰۱۷ به بررسی وجود جیوه در محصولات روشن کننده پوست مشغول است اما در گزارش جدید خود برای اولین بار پس از وضع قوانینی بین المللی در رابطه با این فلز سنگین، به بازار آنلاین پرداخته است.
محققان پی برده اند از ۲۷۱ کرم سفید کننده، روشن کننده و محو کننده ای که در ۱۷ کشور دنیا به فروش می رسد، ۱۲۹ تای آن ها حاوی مقدار جیوه ای بالاتر از حد مجاز هستند. این محصولات ابتدا توسط این کارگروه و سپس توسط یکی از آزمایشگاه های معتبر اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار گرفتند.

اداره محیط زیست اروپا (European Environmental Bureau) و همینطور سازمان غذا و داروی آمریکا دهه ها قبل استفاده از جیوه را در اغلب محصولات آرایشی بهداشتی ممنوع کردند. با این حال، از برخی محصولات روشن کننده پوست غفلت شده است.
استفاده از محصولات روشن کننده ی حاوی جیوه در کوتاه مدت می تواند باعث ضایعات پوستی لکه مانند شود، اما قرارگیری طولانی مدت در معرض این ماده می تواند آسیب های بیشتری به اندام های حیاتی وارد سازد.

کارگروه محیط زیست آمریکا در اطلاعیه ای اظهار کرد: «مردم نباید نگران باشند که یک کار روتین مثل زدن کرم پوست سلامت شان را به خطر می اندازد. خرید یک محصول خطرناک و غیرقانونی نباید راحت باشد.»

از جیوه برای روشن کردن پوست استفاده می شود

به گفته ی سازمان غذا و داروی آمریکا، احتمال وجود مقادیری جیوه در محصولات آرایشی بهداشتی مدعی روشن کننده یا ضد پیری بودن بیشتر است.

جیوه با سرکوب تولید ملانین می تواند پوست را روشن تر کند. ملانین پوست را تیره تر می کند. از این فلز سنگین در کرم های پوستی برای از بین بردن لکه های پوستی، کک و مک، جای جوش و چین و چروک استفاده می شود.

به گفته ی سازمان غذا و داروی آمریکا، برای پی بردن به وجود جیوه در یک محصول پوستی، باید در فهرست مواد تشکیل دهنده ی آن به دنبال کلماتی مانند مرکوروس کلرید (Mercurous Chloride)، کالومل (Calomel)، مرکوریک (Mercuric) و مرکوریو (Mercurio) بگردید؛ همه ی آن ها به معنای وجود جیوه هستند. اگر متوجه وجود جیوه در محصولی که از آن استفاده کردید شدید، پوست خود را به طور کامل بشویید و محصول را طوری که محتویات آن به بیرون نشت نکند، دور بیاندازید.

اگر تصور می کنید بدن تان واکنشی به جیوه داشته، به پزشک مراجعه کنید.

منبع: روزیاتو

ارسال به دوستان