۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد ۸۴۲۴۱۷
انتشار: ۲۳:۰۳ - ۱۰-۰۳-۱۴۰۱

ربات‌های انسان‌نما برای انسان‌ها تاندون می‌سازند

ربات‌های انسان‌نما برای انسان‌ها تاندون می‌سازند
پژوهش‌ها پیوند بافت برای بیماران را بهبود می‌بخشد و از توسعه روبات‌های واقعی‌تر حمایت می‌کند.

در بخشی از پژوهشی درمورد پیوند بافت از یک روبات انسان‌نما برای کمک به رشد بافت تاندون انسان استفاده شد.
دانشمندان دانشگاه آکسفورد در کنار مهندسانی از آلمان و سوییس بافت‌های مهندسی‌شده را روی مفصل شانه روباتی رشد دادند.

حرکت این شانه که داخل یک راکتورزیستی انعطاف‌پذیر قرار دارد، به تحریک رشد و بهبود عملکرد بافت تاندون انسان کمک کرد.

پیر موتویی از موسسه بوتنار دانشگاه آکسفورد گفت: «آنچه مدت‌ها پژوهشگران نشان داده‌اند این است که تحریک مکانیکی خارجی برای تکامل مناسب بافت و اینکه سلول‌ها نوع مناسبی از ژن‌ها را بیان کنند واقعا مهم است.»

ربات‌های انسان‌نما برای انسان‌ها تاندون می‌سازند

این یافته‌ها کارکرد دوگانه بهبود تولید و کیفیت پیوندهای بافتی برای بیماران را دارد و نیز از توسعه روبات‌های انسان‌نما واقعی‌تر و پیشرفته‌تر حمایت می‌کند.

رافائل هاستتلر فناوری روباتیکی را که در این آزمایش‌ها از آن‌ها استفاده شد توسعه داد، که هدف نهایی‌اش ساخت بدن‌های روباتیک انسان‌نما با الهام از موجود زنده است که روزی عملکردی دقیقا مشابه انسان خواهد داشت.

هاستتلر گفت: «سعی می‌کنیم از نحوه عملکرد بدن انسان تقلید کنیم و این کار را به این دلیل انجام می‌دهیم که معتقدیم کمکمان می‌کند ربات‌هایی بسازیم که بتوانند مثل بدن انسان راحت و طبیعی حرکت کنند.»

«این روبات‌ها در پژوهش، علوم اعصاب، مکانیک زیستی، و غیره به کار می‌روند اما در نهایت ممکن است برای ساخت پروتزهای بهتر و آزمایش ایمپلنت‌های جدید هم استفاده شوند.»

ربات‌های انسان‌نما برای انسان‌ها تاندون می‌سازند

بعد از آزمایش موفقیت‌آمیز رشد بافت انسانی با استفاده از این سیستم، گام بعدی این است که ببینیم آیا از این روش روباتیک می‌توان برای رشد تاندون‌های بهتر در پیوندهایی استفاده کرد که به‌صورت بالینی از آن‌ها استفاده می‌شود.

پروفسور موتی گفت: «رسیدن به این سال‌ها کار برده است و اکنون که نشان داده‌ایم استفاده از این رویکرد امکان‌پذیر است، فکر می‌کنم قسمت جالبش تازه شروع شده است.»

«می‌توانیم احتمال‌های مختلفی را که برایمان امکان‌پذیر است بررسی کنیم و ببینیم آیا واقعا ایجاد این تنش‌های مکانیکی مرتبط‌‌‌‌‌‌تر به لحاظ فیزیولوژیکی به بهبود کیفیت پیوندها کمک می‌کند یا خیر.»

منبع: ایتنا 

ارسال به دوستان
عجیب‌ترین گورستان‌های جهان (+عکس) «خودشیفته‌های مخفی» چه کسانی هستند و چگونه باید آن‌ها را بشناسیم معماری استثنایی یک «خانۀ جنگلی» در شیلی (+عکس) اسطوره‌هایی که الهام‌بخش «ارباب حلقه‌ها» بودند؛ از «آخرالزمان راگناروک» تا «حلقۀ عزیز» (+عکس) با ماشین شخصی سوار هواپیما شوید / قیمت بلیت، حداقل ۳ میلیارد تومان (+عکس) چرا در تابستان سطح جاده‌ها از فاصله دور خیس به نظر می‌رسد؟ فرقۀ مرموز «ساینتولوژی» چگونه به وجود آمد؟(+عکس) ۷ موضوع ساده برای افراد درونگرا که به‌راحتی سر صحبت را با دیگران باز کنند کشف قدیمی‌ترین «خط چشم» جهان در کاوش‌های یک تپۀ 8 هزارساله (+عکس) ترکیب شگفت‌انگیز معماری خشن «بروتالیستی» با لطافت «گیاه»(+عکس) بهترین آثار معماری «زاها حدید» در سراسر جهان؛ رویاهایی از جنس شیشه و بتن (+عکس) بز طاووسی؛ بز مشهور رشته کوه آلپ که چکمه سیاه به پا دارد! (+عکس) چرا هوای گرم می‌تواند پرواز شما را به تأخیر بیندازد؟ فرزندپروری تنبل جدیدترین روش تربیتی این روز‌های جهان است! ایتالیا محروم از صدرنشینی؛ بهترین پیتزای جهان در سال ۲۰۲۴ در این شهر