۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۷
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۸۴۴۴۸۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۷-۰۳-۱۴۰۱
کد ۸۴۴۴۸۶
انتشار: ۱۴:۰۰ - ۲۷-۰۳-۱۴۰۱

پخت آکروباتیک نان سنتی گرجستان/ شاطر باید تا کمر وارد تنور شود

پخت آکروباتیک نان سنتی گرجستان/ شاطر باید تا کمر وارد تنور شود
این نان به خاطر فرم قایقی شکلش "شوتی" خوانده می شود. 

پخت نان سنتی "شوتی" در گرجستان به مهارت، چابکی و حرکات  اکروباتیک نانوا نیاز دارد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نانوا برای پخت این نان باید به شکل وارونه و آویزان وارد تنور شود و خمیر را به بدنه آن بچسباند.

این نان به خاطر فرم قایقی شکل آن "شوتی" خوانده می شود. 

ارسال به دوستان
مصاحبه امشب پزشکیان با رسانۀ آمریکایی/ در آستانۀ توافق 20 ساله با مسکو و بازگشت ترامپ/ زمان، مهم‌تر از محتوا؟ کی راضی است؟/ روزنامه هم‌میهن: تندروها به خواست مردم پایبند نیستند/ از شعار تا اتلاف منابع جنگ از سر گرفته می‌شود؟! پیش‌بینی دلار ۹۰ هزار تومانی با تورم ۴۰ درصدی/ کارشناس: به جای سرکوب قیمت، نرخ تورم را کاهش دهید شبکه سی بی اس آمریکا: توافق حماس و تل آویو بر سر پیش نویس آتش بس در غزه لغو امتحانات مدارس اردبیل تا پنجشنبه عراقچی: مذاکره با آمریکا تنها در صورت بازگشت به برجام سعید احمد عباسی در جمع ۱۰ بازیکن برتر فوتسال جهان در سال ۲۰۲۴ تعطیلی مدارس اراک و برخی روستاها به دلیل آلودگی هوا رحیم چمران، پسر شهید چمران، در لباس آتش‌نشانی در کالیفرنیا (عکس) ادعای عجیب نماینده عضو جبهه پایداری: پذیرش FATF یعنی دادن اطلاعات مالی مردم ایران به آمریکا و انگلیس! اندونزی حداقل سن استفاده از شبکه‌های اجتماعی را تعیین می‌کند امتحانات مدارس کرمانشاه در روز چهارشنبه لغو شد حمله پهپادی و موشکی یمن به تل‌آویو و ایلات تخلفات جدی در یک داروخانه کنگاور؛ پلمب با دستور دادستان