۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۴۷۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۱
کد ۸۴۷۵۹۶
انتشار: ۲۱:۲۵ - ۱۴-۰۴-۱۴۰۱

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟! (+فیلم و عکس)

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟! (+فیلم و عکس)
باتری آبی به ویژه برای ذخیره انرژی مازاد تولید شده توسط منابع متناوب مانند باد، خورشید و هسته ای مفید هستند...

عصر ایران - یک باتری آبی با قابلیت ذخیره برق معادل 400 هزار باتری خودرو الکتریکی، در کشور سوئیس آغاز به کار کرده است. این تاسیسات در یک غار زیرزمینی در کانتون وله سوئیس ساخته شده است.

با قابلیت ذخیره و تولید مقادیر زیاد انرژی برق‌آبی، این باتری نقش مهمی برای تثبیت تامین نیرو در سوئیس و اروپا ایفا خواهد کرد.

باتری آبی چیست؟

یک باتری آبی یا نیروگاه تلمبه ذخیره ای نوعی تاسیسات ذخیره انرژی برق‌آبی است. باتری از دو مخزن بزرگ آب که در ارتفاعات مختلف قرار دارند، ساخته شده است.

این باتری می تواند ذخیره برق مازاد را با پمپاژ آب از مخزن پایین‌تر به مخزن بالاتر انجام دهد و شارژ باتری به طور موثر صورت بگیرد. زمانی که برق نیاز است، جهت آب برعکس می شود. جریان آب توربینی را می چرخاند که نیروی برق‌آبی تولید می کند.

باتری های آبی به ویژه برای ذخیره انرژی مازاد تولید شده توسط منابع متناوب مانند باد، خورشید و هسته ای مفید هستند. انرژی در زمان تولید بیش از حد به مخزن بالایی پمپ می شود و در زمان تقاضای بالا می تواند برای تولید انرژی آزاد شود.

باتری های آبی بزرگ‌ترین نوع تاسیسات ذخیره سازی انرژی شبکه برق هستند که در حال حاضر وجود دارند.

چرا سوئیس یک باتری آبی بزرگ ساخته است؟

باتری آبی ساخته شده در سوئیس دارای شش پمپ توربینی و مجموع توان خروجی 900 مگاوات است که برای تامین برق 900 هزار خانه کفایت می کند.

با ظرفیت ذخیره سازی 20 میلیون کیلووات ساعت برق، امید است که این باتری نقش چشمگیری در تثبیت شبکه های انرژی سوئیس و اروپا ایفا کند.

در زمان تقاضای بالا برای نیرو، مانند فصل امواج گرما، باتری می تواند احتمال اضافه بار شبکه را کاهش دهد.

عملیاتی شدن باتری آبی 900 مگاواتی در سوئیس

چالش های مهندسی ساخت یک باتری آبی

باتری آبی ساخته شده در سوئیس در عمق 600 متری زیر زمین بین دو مخزن سد اموسون و ویو اموسون در کانتون وله قرار دارد. ساخت این تاسیسات 14 سال طول کشیده زیرا چالش های لجستیکی و مهندسی قابل توجهی پیش روی تکمیل پروژه وجود داشته است.

برای ایجاد این نیروگاه باید 18 کیلومتر تونل در میان کوه آلپ حفر می شد. این تونل ها امکان انتقال مصالح ساختمانی و سازه های پیش ساخته به درون کوه را فراهم می کردند.

در قلب این تاسیسات نیز موتورخانه وسیعی با درازای نزدیک به 200 متر و پهنای 32 متر قرار دارد.

بین سال های 2012 و 2016، ارتفاع سد ویوو اموسون به میزان 20 متر افزایش یافت تا امکان ذخیره آب بیشتر و تولید انرژی بیشتر فراهم شود.

 

مطالعه دو مطلب زیر را نیز از دست ندهید: 

*کوچک‌ترین باتری جهان با الهام از شیرینی سوئیسی معرفی شد! (+عکس)

*نخستین مزرعه خورشیدی کوهستانی جهان/ برنده جایزه «وات دور» (Watt d'Or)سوئیس برای بهترین نوآوری در زمینه انرژی(+عکس)

ارسال به دوستان
نتا S چینی و تحمل 7.7 تن فشار؛ آلمانی ها و آمریکایی ها کجایید؟! (+فیلم) عملیات استشهادی در غزه / حماس : یکی از نیرو‌های مقاومت خود را در میان نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد آقای جلیلی! اگر «عمق راهبردی» توقف قانون حجاب را درک کنید متوجه می‌شوید چه معنایی دارد ثبت لحظه حضور پلنگ ایرانی با توله‌اش در جنگل‌های گیلان (فیلم) مدودف : جنگ بین روسیه و آمریکا، اتمی خواهد بود عراقچی وارد پکن شد شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به ۵۰ تن رسید جذاب و قدرتمند؛ رولزرویس کولینان منصوری با قیمت ۴۰ میلیارد تومان معرفی شد(+عکس) یک روز پس از مشاهده در آسمان، پوستر سیاسی جنگنده نسل ششم چینی ها آمد(عکس) داستان آشنایی پیمان قاسم‌خانی با همسرش و آرزوی بزرگ او (فیلم) روش‌های هک Wi-Fi و تقویت امنیت شبکه بحران سیاسی کره جنوبی ؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید حضور صدها بابانوئل در مترو مسکو (فیلم) فرمانده سپاه بوشهر : دشمن در جنگ ترکیبی و شناختی، زنان را هدف قرار داده است دستور پخت یک شام اسپانیایی خوشمزه با 6 عدد ران مرغ (فیلم)
#videojsscript