۲۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹
فیلم بیشتر »»
کد ۸۶۰۶۰۹
انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۲-۰۷-۱۴۰۱

طرز تهیه کیک کره ای

طرز تهیه کیک کره ای
کیک کره‌ای یک کیک با بافت بسیار نرم است که طعم کره در آن غالب است. طرز تهیه کیک کره ای بسیار ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد.

یکی از دلایل محبوب بودن این کیک این است که به هیچ تزیینی نیاز ندارد و به تنهایی ساده و خوشمزه است.

فوت و فن تهیه کیک کره ای

برای اینکه بافت این کیک نرم و پوک شود از بیکینگ پودر و جوش شیرین استفاده می‌شود. قبل از استفاده از بیکینگ پودر و جوش شیرین تاریخ مصرفشان را چک کنید چون بیکینگ پودر و جوش شیرین با گذشت زمان خاصیت خود را از دست می‌دهند. کره‌ای که در مایه کیک استفاده می‌شود باید چند دقیقه بیرون از یخچال باشد تا به دمای محیط برسد و نرم شود.

اندازه‌گیری دقیق میزان آرد در این کیک بسیار مهم است. دقت کنید که اگر میزان آرد بیشتر شود، بافت کیک خشک و سفت خواهد شد. برای اینکه کیک به قالب نچسبد حتما سطح داخلی آن را با کره چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید همچنین قبل از سپری شدن زمان پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

طرز تهیه کیک کره ای

طرز تهیه کیک کره ای

کیک کره‌ای یک کیک با بافت بسیار نرم است که طعم کره در آن غالب است. طرز تهیه کیک کره ای بسیار ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد.

زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت40 دقیقه
زمان کل55 دقیقه
تعداد6 نفر

مواد لازم

200 گرم آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
225 گرم کره در دمای محیط
200 گرم شکر
4 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل
4 قاشق غذاخوری ماست ساده یا شیر پرچرب

دستور العمل‌

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
قالب کیک را با مقداری کره چرب کنید. آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.
نمک را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
از یک همزن برقی استفاده کنید و کره و شکر را به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند و به رنگ زرد کمرنگ درآیند.
سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید.
بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، حدود 1 تا 2 دقیقه با همزن برقی مایه کیک را خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
آرد را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی از یک جهت مخلوط کنید تا یکدست شود.
ماست ساده یا شیر پرچرب را به مایه کیک اضافه کنید و مخلوط کنید.
مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا خمیر کیک به طور یکنواخت پخش شود. حدود 40 تا 50 دقیقه کیک را داخل فر بگذارید تا زمانی که روی آن طلایی شود و کاملا بپزد.
قالب را از فر خارج کنید و به مدت 5 دقیقه روی توری خنک کننده بگذارید تا خنک شود. کیک را برش بزنید و گرم سرو کنید.

منبع: فودوتو

ارسال به دوستان
زیباترین خانه‌های جهان که از «فولاد زنگ‌زده» ساخته شده‌اند(+عکس) ۱۰ عادت ژاپنی ها برای دکوراسیون اتاق نشیمن به سبک جپندی (+عکس) چگونه کوفته سماق کُردی تهیه کنیم شهری با «نقاشی‌های ایرانی» که بعد از 1200 سال از زیر شن‌های بیابان بیرون آمد(+عکس) راهکارهایی برای رسیدن به آرامش پس از طوفان ۹ تکنیک ژاپنی برای کاهش «نشخوار فکری» و «چرخه باطل افکار منفی» معماری استثنایی یک «کافه-رستوران» در شهرستان «آباده»(+عکس) 15 سالگی؛ اوج شروع بیماری‌های روانی/ بیماری روانی عامل اصلی مرگ زودرس شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) ممنوعیت استفاده از موبایل توسط کودکان در کشورهای مختلف ماجرای مشکل زنگ هشدار آیفون چیست؟ طرز تهیه آش میوه مجلسی با انواع میوه های تازه و خشک(+عکس) در سوپ چه مواد غذایی بریزیم / راز آش و سوپ مقوی برای سرماخوردگی عکس خاص شاه قاجار با همسر و دختر پادشاه انگلستان در دریا ؛ سال ۱۲۸۱ شمسی معمای دریاچه انیگما/ اکوسیستمی پنهان زیر یخ‌های سرد(+عکس)