۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۱۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۵-۰۷-۱۴۰۱
کد ۸۶۱۰۱۵
انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۵-۰۷-۱۴۰۱

آقا تهرانی: ایتا را ۵ طلبه راه‌اندازی کردند، بهتر از واتساپ را باید بیاوریم

آقا تهرانی: ایتا را ۵ طلبه راه‌اندازی کردند، بهتر از واتساپ را باید بیاوریم
آقاتهرانی با بیان اینکه ۲ هزارم درصد بودجه فرهنگی برای امور دینی است بیان کرد: بودجه بی بی سی ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است و چند برابر بودجه فرهنگی ایران و این نشان می‌دهد که آن‌ها برای فرهنگ خود پول خرج می‌کنند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه باید فضای مجازی را مدیریت کنیم و این به معنای فیلتر کردن نیست، گفت: حرف ما نه فیلتر کردن است و نه تعطیلی شغل‌ها در فضای مجازی، حرف بر سر این است که این فضا جولانگاه اخبار دروغ دشمن نشود.

به گزارش فارس، مرتضی آقاتهرانی در نشست بررسی مسائل فرهنگی کشور با بررسی چالش‌ها و فرصت‌های فرهنگی با فعالان فرهنگی، سیاسی و اجتماعی همدان با بیان اینکه ما فتنه همیشه بوده، هست و خواهد بود اظهار کرد: بنا بر فرمایشات قرآن در فتنه راست و دروغ مشخص می‌شود، در فتنه است که انقلابی بودن یا نبودن، مسلمان بودن و نبودن مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه در فتنه بعضی رویش‌های انقلاب مشخص می‌شود و برخی هم در جریان این اتفاقات به انحراف می‌زنند، گفت: یادمان نرود دشمن از هر اتفاقی برای ایجاد فتنه و آشوب استفاده می‌کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه در ادامه با تاکید بر لزوم تقویت انجام کار فرهنگی یادآور شد: در ابتدای کار کمیسیون فرهنگی باید اولویت‌هایی انجام می‌دادیم و قرار شد ۴ تا ۵ کار جدی فرهنگی انجام دهیم و در ابتدای کار به همه مسائل ورود نکنیم.

وی با بیان اینکه برای اولویت‌ها به سخنان رهبری توجه کردیم و سپس به سراغ اقدامات نمایندگان قبلی رفتیم، جمعیت و تسهیل ازدواج جوانان اولویت اول بود گفت: ۹۰ ماده برای تسهیل ازدواج و رشد جمعیت تصویب شد و در حال حاضر لوایح و آیین‌نامه داخلی آن‌ها در حال نوشتن هستند.

آقاتهرانی با اشاره به اینکه بحث دوم و اولویت‌دار فضای مجازی بود افزود: هشدار دادیم اگر فضای مجازی مدیریت نشود مشکلات بسیاری را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه ۲ سال است برخی نمایندگان نمی‌گذارند که فضای مجازی را مدیریت کنیم ضمن اینکه برخی نیز از بیرون فشار آوردند تصریح کرد: خود آمریکا ۲۷۰ ماده برای فضای مجازی گذرانده است به عنوان مثال اگر تبلیغ ایرانی‌ها در آن باشد باید ببندند به ما که می‌رسد از آزادی می‌گویند!

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس امروز قابل مقایسه با مجلس قبلی‌ها نیست و باید پای مدیریت فضای مجازی بایستد گفت: متاسفانه در فضای مجازی برای مثال از ۱۰ خبری که منتشر می‌شود بیش از نیمی از آن دروغ است، اما نکته اینجاست که ممکن است وقتی دروغ تکرار شود خیلی‌ها آن را باور کنند.

وی با بیان اینکه منافقین که ۱۷ هزار نفر را در کشور شهید کردند امروز نوکر آمریکا هستند ادامه داد: باید خطر فضای مجازی رها شده را درک کرد و میدان را با فضای مجازی به دست دشمن نداد.

آقاتهرانی با بیان اینکه ۲ هزارم درصد بودجه فرهنگی برای امور دینی است بیان کرد: بودجه بی بی سی ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار است و چند برابر بودجه فرهنگی ایران و این نشان می‌دهد که آن‌ها برای فرهنگ خود پول خرج می‌کنند.

وی با بیان اینکه سرانه بودجه فرهنگی ما برای هر نفر ۹ دلار است اظهار کرد: این در حالی است که این سرانه در روسیه ۵۰ دلار، چین ۵۹ دلار، ژاپن ۱۸۰ دلار، کره جنوبی ۴۳۹ دلار، ترکیه ۱۸۸ دلار، آلمان ۵۸۴ دلار و رژیم صهیونیستی ۶۵۲ دلار است.‌

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مسئولان ما باید بیشتر کار کنند، هرچند که اقتصاد اولویت دارد، اما به این معنا نیست که فرهنگ را رها کنیم گفت: فیلتر کردن جواب نمی‌دهد و باید مدیریت فضای مجازی را در کشور به دست بگیریم، البته باید این کار زودتر انجام می‌شد.

وی با بیان اینکه اصلا حرف ما این نیست که شغل‌ها را در فضای مجازی تعطیل کنیم و البته این اتفاق نه شدنی است و نه ما می‌خواهیم که این کار بشود افزود: ما بهتر از واتساپ و... را باید بیاوریم تا مردم خودشان انتخاب کنند.

آقاتهرانی تاکید کرد: بچه‌های این مرز و بوم می‌تواند باید سرور‌های قوی را در داخل کشور ایجاد کنند، ایتا را ۵ طلبه راه‌اندازی کرد، آقای جهرمی حاضر نبود با این‌ها بنشیند، اما با خارجی‌ها معامله می‌کرد، چون برایش پول داشت.

وی با اشاره به اینکه مردم باید از نمایندگان بخواهند که برای مساله مدیریت فضای مجازی ورود کنند اظهار کرد: قوانین حجاب باید به‌روز شود و دنبال آن هستیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر رشد جریان انقلابی را در انتخابات مختلف شاهد بودیم بیان کرد: در انتخابات سال ۱۳۹۲ تا سال ۱۳۹۶ کاندیدا‌های مورد حمایت رای‌های اول را داشتند و در انتخابات خبرگان رهبری با رای ۴۵۰ هزار رای که کم‌نظیر بود کاندیدای ما انتخاب شد و در در دوره حضور آقای رئیسی حائز اکثریت رای بود.

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی افزود: تقریبا در طیف‌های مخالف حرکات کمتر و ضعیف‌تری بود و در طیف فعالیت بانوان فعالیت‌های خوبی داشتیم.

وی گفت: در آشوب‌های اخیر در همدان افرادی از استان‌های مجاور آمده بودند، اما مردم در مجموع با آشوبگران همراهی نکردند چراکه نگاه انقلابی و مذهبی در همدان به برکت خون شهدا است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متأسفانه در جریان حوادث اخیر خیلی‌ها سکوت کردند، آن هم در فتنه‌ای که از سوی دشمن برنامه‌ریزی شده بود اظهار کرد: باید بصیرت و ولایتمداری را سرلوحه کار خود قرار دهیم تا فریب نخوریم.

ارسال به دوستان