۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۱۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۱
کد ۸۶۱۴۵۳
انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۸-۰۷-۱۴۰۱

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران: افزایش ۳۰ برابری تقاضا برای خرید فیلترشکن/ هر ساعت قطعی اینترنت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به اقتصاد ضرر وارد می کند/ معیشت حدود ۹ میلیون نفر دچار خطر شده

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران: افزایش ۳۰ برابری تقاضا برای خرید فیلترشکن/ هر ساعت قطعی اینترنت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به اقتصاد ضرر وارد می کند/ معیشت حدود ۹ میلیون نفر دچار خطر شده
حسین سلاح ورزی گفت: کسب و کارهای بزرگ به دلیل قطعی اینترنت دچار آسیب شده اند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: دولت بسته حمایتی را برای جبران لطمات قطعی اینترنت در هفته‌های گذشته به فعالان اقتصادی آماده کرده و بزودی ابلاغ خواهد شد.
 
سید احسان خاندوزی در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به ناامنی‌های اجتماعی هفته های گذشته اظهار داشت: لطمات وارد شده به بخش های اقتصادی باید به رسمیت شناخته شوند زیرا امنیت کسب و کار و سرمایه گذاری، شاخص‌های مختلف اقتصادی و معیشت مردم شامل فعالان بخش حقیقی اقتصاد، تجار و اصناف را تحت تاثیر قرار می دهد.
 
وی افزود: دولت خواستار بازگشت آرامش وضعیت اقتصادی است تا لطمات وارد شده به بخش های مختلف جبران شود، به همین دلیل بسته‌های حمایتی از فعالان اقتصادی تهیه شده که در صورت تأیید از سوی مراجع ذی صلاح اجرایی خواهد شد.
 
خاندوزی تاکید کرد: امنیت کسب و کار و سرمایه گذاری مورد تفاهم دولت و بخش خصوصی است و بر همین اساس به دنبال بازگشت آرامش و امنیت به این بخش هستیم.
 
آسیب به کسب وکارها با محدودیت در اینترنت
 
 نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: کسب و کارهای بزرگ به دلیل قطعی اینترنت دچار آسیب شده اند.
 
حسین سلاح ورزی تصریح کرد: بر اساس سهم حوزه آی تی در جی دی پی کشور، هر ساعت قطعی اینترنت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به اقتصاد ضرر وارد می کند.
 
وی با اشاره به اینکه فیلترینگ استفاده از وی پی ان را ۳۰ درصدی افزایش داده است، خاطرنشان کرد: نه تنها کسب و کارهای کوچک بلکه فعالیت های بزرگ با محدودیت اینترنت آسیب دیده اند زیرا تکی توان تجار خارجی را مجبور به استفاده از پیام رسان های داخلی کرد.
 
سلاح ورزی تاکید کرد: معیشت حدود ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور که محصولات خود را به صورت آنلاین عرضه می‌کردند، دچار خطر شده و ادامه این شرایط مهاجرت نخبگان و استارتاپ ها را افزایش و سرمایه گذاری را کاهش می دهد.
ارسال به دوستان