۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۵۳۹۵
تعداد نظرات: ۲۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۷-۰۸-۱۴۰۱
کد ۸۶۵۳۹۵
انتشار: ۱۵:۵۷ - ۱۷-۰۸-۱۴۰۱

10 پرسش و ابهام دربارۀ آمار «طالبان حجاب»

10 پرسش و ابهام دربارۀ آمار «طالبان حجاب»
معاون هماهنگ کنندۀ بسیج از آمار 85 درصدی طالبان حجاب گفته اما مشخص نکرده منبع و جامعۀ آماری کجا و کدام است و آیا حجاب اجباری منظور است یا عرفی؟
      عصر ایران؛ مهرداد خدیر- معاون هماهنگ‌‌کنندۀ سازمان بسیج مستضعفین (سردار سرتیپ پاسدار حسین معروفی) در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه – دیروز: دوشنبه 16 آبان 1401 در سالن شهید سلیمانی - گفته است: «بیش از 85 درصد مردم، طالب حجاب هستند.»
 
   به بهانۀ این جمله نکات و سؤالات و ابهاماتی را می‌توان طرح کرد:
 
   1. امر طبیعی در جامعۀ مسلمانان چه نیاز به یادآوری از جانب یک مقام نظامی دارد؟ آیا می‌گویند این قدر از جامعه نماز می‌خوانند یا روزه می‌گیرند؟
 
  2. منبع این آمار و جامعۀ آماری کجا و کدام است؟ منظور از «بیش از» 85 درصد چیست؟ 90 یا 99 درصد؟ خود سازمان ایشان آمار گرفته یا نهادی دیگر؟ کدام نهاد و کجا؟ در سطح جامعه و مطابق استانداردهای آماری یا در نماز جمعۀ تهران؟
 
  3. «طالب حجاب» بودن الزاماً به معنی موافقت با «حجاب اجباری» نیست. موافقت با حجاب اجباری هم الزاماً به معنی موافقت با گشت ارشاد نیست. حتی موافقت با گشت ارشاد هم الزاما به معنی بازداشت و هدایت به سالن آموزش کمیتۀ وزرا نیست. چه بسا به برگ جریمه بسنده کنند(!) موافقت با گشت ارشاد و هدایت به سالن وزرا هم الزاماً به معنی رفتاری نیست که دختران و زنان به هر دلیل و از جمله سوء تعبیر خانواده بترسند. چند فقرۀ اخیر البته در این 50 روز عملا بلاموضوع شده است.
 
  4. آقای عبدالله گنجی در مناظره با آقای کرباسچی به صراحت و با عدد و آمار گفت «نیمی از زنان و دختران ایرانی که جمعیتی بالغ بر 20 میلیون نفر می‌شوند حجاب حداکثری مورد نظر حکومت و پلیس را رعایت نمی‌کنند و مشمول برخورد می‌شوند». آقای سردار معروفی اما مشخص نکرده‌اند 85 درصد ادعایی ایشان طالب «حجاب حداکثری‌»اند یا به حداقل هم رضایت می‌دهند. همچنین طالب حجاب به معنی عرفی کلمه‌اند (مبتنی بر فرهنگ هر منطقه و سن و سال و طبقه) یا مرادشان یک «یونیفورم واحد» برای هر جنس مؤنث است خواه دختر بچه 6 ساله پیش‌دبستانی باشد خواه بانوی مُسنِ 80 ساله. چه دانشجوی 22 ساله دختر باشد و چه استاد 50 سالۀ او و هم در تهران باید پوشید هم در کرمان و بوشهر و بندر انزلی.
 
   ابتذال گشت ارشاد به حدی رسیده بود که خانم پزشک جراحی می‌گفت به اتفاق همسرم که او هم پزشک است از مطب خارج شده بودیم و مأموری کم سن و سال به من تذکر داد و پرسیدم: به اعتبار تحصیلات خود به من تذکر می دهی یا بر اساس سن؟ اگر نگران هستی همسرم مرا از دست بدهد این هم همسرم و اگر نگرانی مرا بدزدند این هم کارت نظام پزشکی تا بدانی من به بلوغ فکری رسیده‌ام! من مادر دو فرزندم و در روز زن به مناسبت روز زن و مادر مگر نمی‌گویید «بهشت زیر پای مادران است» و تدریس هم می‌کنم و در آن روز می‌گویید شغل من شغل انبیاست  و پزشک هم هستم و تجلیل می‌کنند. کدام را باور کنم؟
 
   مشخص نکرده‌اند طالب کدام حجاب؟ چون یک حجاب حداکثری و عملا یونیفورم شده داریم که همین پوشش مجریان اخبار صدا و سیما و مأموران گشت ارشاد و حراست ادارات و معلمان امور تربیتی و نمایندگان زن مجلس انقلابی است که از  بخش سنتی جامعه هم فراتر است. اما انواع دیگر کم حجابی و شل حجابی و بد‌حجابی هم داریم که البته این هم در 50 روز اخیر کمتر شده چون طرف یا دارد یا ندارد.
 
   5. پرسش کلیدی و بسیار مهم اما این است که دفاع ایشان از حجاب اجباری یا برخورد با کسانی که رعایت نمی‌کنند مبتنی بر حکم شرع است یا نظر اکثریت؟ یعنی اگر معلوم شود 85 درصد نیست و مثلا ببینند 45 یا 35 درصد است نظر خود را تغییر می‌دهند یا در این صورت می‌گویند ما کاری به اکثریت و اقلیت نداریم، حکم شریعت را اجرا می‌کنیم ولو موافق نباشید. اگر اولی پس بگذارید نهاد مستقل آمار بگیرد و تفکیک کند و سؤال را با جزییات بپرسد. مثلا این که با حجاب اجباری و با گشت ارشاد و با تحمیل یک پوشش به هر غیر مرد و در هر سن موافق‌اید یا نه و اگر دومی چرا پای درصد و آمار را وسط بکشیم؟
 
   6. اصرار بر 85 درصد البته نشان می‌دهد اصول‌گرایی‌ایرانی خیلی دوست دارد خود را واجد اکثریت و مستظهر به حمایت قاطبۀ ملت، تصور یا تصویر کند. همچنان که برای تظاهرات اخیر اعداد 10 میلیون را هم ذکر کرده‌اند. حال آن‌که محاسبه جمعیت بر اساس مساحت آسان است. از دور و اطراف خودمان هم می‌توانیم به صورت نسبی متوجه شویم.
 
   با این حال اگر بر تصور یا تصویر اکثریت اصرار دارند فکری به حال مشارکت مردم در انتخابات آتی مجلس در 1402 یا ریاست جمهوری در 1404 کنند چون پیش‌بینی‌ها حاکی از مشارکت پایین‌تر حتی به نسبت 98 و 1400 است مگر آن که تدبیری بیندیشند و روزنه‌هایی بگشایند.
 
   7. چرا مدام نظامی‌ها اینجا و آنجا سخن می‌گویند و چندان خبری از روحانیون نیست و اگر هم روحانی باشند از جنس آقای پناهیان‌اند؟ آیا برای خود روحانیون سؤال‌برانگیز نیست که باید پاسخ‌گوی عملکرد دیگران باشند در حالی که کار عملا در دست کثیری از آنها نیست؟ 
 
   8. اصرار حکومت بر رعایت حجاب حداکثری رسمی این امکان را به هر منتقد زن و دختر می‌دهد تا مخالفت علنی خود را با شُل کردن یا انداختن شال نشان دهد و کل تبلیغات رسمی را خواسته یا ناخواسته به چالش بکشد. حال آن‌که اگر همین حالا خبرنگاری به پایتخت کوبا یا کره شمالی یا عربستان یا عراق برود از نوع پوشش زنان نمی‌تواند به احساس شهروندان زن در قبال حکومت پی ببرد و باید با آنها به گفت‌وگو بنشیند. این نکتۀ بدیهی امنیتی را چرا رعایت نمی‌کنند؟
 
   9.  قابل درک است که بخشی از مخاطبان، حامیان و خانواده‌های آنان هستند. احتمالا مدام به آنان گفته شده مهم‌ترین تفاوت جمهوری اسلامی با کشورهای دیگر این است که ما مرگ بر آمریکا می‌گوییم ولی آنها رابطه دارند و ما حجاب اجباری داریم و آنها ندارند و اگر یکی از این دو از میان برود احساس می‌کنند با این پرسش مواجه می‌شوند پس چه تفاوتی داریم؟ حال آن که بهتر است تفاوت‌ها را با عدل و قسط و مفاهیمی از این دست به رخ بکشیم. نگاه کنیم که امامان ما با چه صفاتی توصیف می‌شوند: اولی با عدالت، دومی با حُسن خُلق، سومی با شجاعت و تن ندادن به اقرار علیه خود، چهارمی با نیایش، پنجمی با علم، ششمی با صداقت، هفتمی با کظم غیظ و فروخوردن خشم و هشتمی با رضایت و نهمی با بخشایندگی و دهمی با پرهیزگاری و بعدتر با امید‌آفرینی. همۀ این مفاهیم در دنیای مدرن هم قابل عرضه است و اینها را رها کرده‌ایم و سراغ اجباری رفته‌ایم که نه داخلی‌ها را با آن می‌توانند قانع کنند نه خارجی‌ها را.  اگر هدف انقلاب 57 اجباری کردن حجاب بود گویندۀ تلویزیون در نوروز 1358 قبل از پیام امام خمینی، آیت‌الله شریعتمداری و مهندس بازرگان نخست‌وزیر، بی‌حجاب نبود. رهبر انقلاب هم بعدتر بر تغییر وضعیت حجاب ادارات و آموزشگاه‌ها تأکید کردند و بحث فضای عمومی و خیابان از سال 62 به بعد در قالب قانون مجازات اسلامی آمد که آن هم متأثر از فضای خاص پس از تابستان سال 60 بود.
 
   10. جملۀ دیگری هم گفته‌اند: "همه ملت ایران بسیجی‌اند". اگر چنین است دیگر چه نیاز به باتوم؟ به یاد دارم اول بار که بعد سال‌ها دوباره پاسبانان مقابل امجدیه را بعد از درگیری در یک مسابقه فوتبال باتوم به دست دیدم باور نمی‌کردم چون باتوم (یا باطوم یا باتون) تداعی کنندۀ پاسبانان پیش از انقلاب بود.
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۲۷
در انتظار بررسی: ۱۹۶
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
11
350
اون حقوقی که میگیری از شیر مادرت حلالترت باشه با سواد با تدبیر
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
12
283
آفرین جناب خدیر
چقدر منطقی. چقدر نکته سنج
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
12
272
اساساً چه لزومی دارد حاکمیت اقتدار و عظمت خود را در اجبار به حجاب و مسایل اینچنینی به رخ ملت خود بکشد یک حاکمیت موفق زمانی می تواند اقتدار و عظمت و شکوه خود را به رخ نتنها مردم خود به رخ مردم دنیا بکشد که ملت و مردم اش در رفاه باشند و نه گرفتار بهره مندی حداقلی از بخشی از نیازهایی که لازمه یک جامعه است ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۸
حالا که استامینوفن هم گیر نمیاد..... اقتدار.....
ewe
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
394
16
چقدر شما و هم پیمانانتان از وضعیت فعلی حجاب خوشحال هستید که در جای جای متن میشه حسش کرد
چقدر خوبه این اتفاقات که میشه باطن سایتتتون رو فهمید
عصر ایران نظر شما منتشر شد ولی به جای کشف باطن کاش دربارۀ سؤالات مطروحه هم نظر بدهید. مدام در حال قضاوت دیگران نباشید. در بحث مشارکت کنید. حقیقت آیینه ای نیست که تنها نزد شما باشد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
منطق این یادداشت پرسشی به خوبی قابل درک و دریافت است. البته که حرف حق تلخ است، اما هم‌وطن عزیز ! خوب است که بدون خشم از نویسنده و بدون جانبداری و تعصب، به دنبال پاسخ‌های منطقی و مستدل به این پرسش‌ها می‌بودید. یا کدام مورد باطن سایت رافهمیدید؟ با مورد ۹ که به زیبایی امامان توصیف شده‌اند یا با ۸ که وطن‌دوستانه به یک آسیب امنیتی اشاره می‌کنند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
عصر ایران واقع بینانه به اتفاقات اخیر مینگرد والبته دلسوزانه چرا که ته دلشان با این نظام است و به هر حال ایده ئولوژیشان....
ناشناس
| Romania |
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
وقتی 215 کشور دنیا از جمله کشورهای مسلمان حجاب اجباری ندارند، حجاب اجباری این روزها در دنیا طور دیگری تعبیر میشود.
"اجباری" بودن آن نه تنها ارزش نیست، بلکه ضد ارزش است.
همانطور به آن نگاه میکنند که حکومت کره شمالی میگوید مرد ها و زن ها فقط مدل های موی محدودی را میتوانند انتخاب کند.
اجباری بودن را وسیله تحقیر و تخلف و جرم پنداری آن را وسیله ایجاد رعب و وحشت میبینند.
اجباری بودن آن به سلامت روانی و اجتماعی کمک نمیکند که هیچ، ابزار به خطر انداختن سلامت اجتماعی جامعه است
Mc
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
12
182
واقعا لذت بردم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
5
120
امیدوارم مسئولین موثر مطالب شما را بخوانند امید است با ملاطفت در موضع گیری مسئولین و کاهش عصبانیت طرف مقابل ان شاء الله گفتگو حاصل شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
5
134
آمار چی می فهمند ...
ناشناس
Netherlands
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
8
180
اگر همه ملت بسیجی ان پس چرا امتیازها برای همه نیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
اینها افق دیدشان تا محدوده خودی ها فراتر نمی رود...تازه در میان آنان هم هشتاد وپنج درصدد موافق....
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
8
115
عالی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
16
37
با سلام . برای متولدین قبل از دهه 60. روسیه یک ابر قدرت می باشد ولی برای متولدین دهه 70 و مخصوصا دهه 80 و 90 روسیه یک ابر قئرت نیست بلکه ابر قدرت را در قرن 21 . چین و امریکا می دانند . لذا برای متولدین قبل از دهه 60 مهمترین موضوع اتحاد و همکاری با روسیه می باشد تا بتوانند در جهان در تمامی ابعاد چه اقتصادی و یا نظامی حضور داشته باشند ولی برای متولدین دهه 70 .80 . 90 اولویت همکاری با چین می باشد . حتی درکشورهای همسایه و خاورمیانه و غیره دیده می شود که نهایت تلاششان همکاری با چین و امریکا می باشد .و روسیه تقریبا جایی در سیاست خارجی و اقتصادی انها ندارد.
برای متولدین قبل از دهه 60 اولویت این بود که تمامی احاد مردم ایران در هر نقطعه درای امکانات مانند اب . برق . گاز . تلفن . بهداشت . دانشگاه . داشته باشند که در مدت چهار دهه تمامی این خواسته ها براورد شد و الان ایران همردیف امریکا و انگلیس . در زمینه زیر ساختها و امکانات رفاهی و اموزشی است ولی الان برای متولدین دهه 70 و 80. 90 .و ... خواسته اصلی شان این است که ماانند جوانان امریکا . انگلیس . لمان از این همه امکانت استفاده کنند . ولی گرانی و کاهش قدرت خرید مردم چنین اجازه را نمی دهد . همه چیز هست اما پول نیست .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
5
55
گیریم که آمار درست و دقیق هم باشد باید پرسید آیا سال قبل و سالهای قبل
تر هم و بر همین اساس سال بعد و بعدتر هم آمار همینقدر خواهد بود اگر نه علت چیست و...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
9
94
درود بر نویسنده
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
6
101
ممنون بابت مطلب دقیق و بررسی منطقی شما

ولی جناب خدیر

واقعا خسته ایم از
....

هرکسی رو نگاه میکنم حوصله ای ندارد و انگیزه ای برای تفکر و خیلی میترسم....
ناشناس
Germany
۱۷:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
6
147
اینکه از روحانیون خبر و سخنی شنیده نمی شود یک سوی ماجرا است ،
در طرف دیگر می بینیم که مردم هم دیگر نه کاری به نماینده مجلس دارند و نه با رئیس جمهور ،
کسی حتی از آنها انتقاد هم نمی کند.
و این بدترین موضوع است ، زیرا مردم به طور کامل امید خود را نسبت به انتخابات و نهادهای انتخابی از دست داده اند.
اینهم که مقامات مختلف نظامی به جای بقیه مسئولان سخن می گوند از این باب است که بقیه مقامات اساسا اختیاری در این باره ندارند و مدیریت عرصه و میدان به نظامیان سپرده شده است و نمایندگان مجلس و اعضای کابینه عملا مانند یک کارمند عادی فقط هر روز می روند و کارت می زنند تا حقوقشان را حلال کنند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
6
117
تو ايران كلا آمار دهي و نتايج نظر سنجي همينطور كيلويي هست كه از زمان احمدي نژاد شدت هم يافت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
7
109
به عنوان فردی که حجاب کامل دارم و به آن باور دارم از اینکه حجاب ابزاری برای ریا و ارتقا شغلی نباشد، هم خرسندم هم خوشحال
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
8
120
از همین رای های مثبت و منفی میشه پی به آمار واقعی برد
عصر ایران البته این جامعۀ آماری هم فراگیر نیست چون طبعا مخاطبان هر سایت به لحاظ فکری نزدیک ترند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
شما یه نگاه به کامنتهای سایتهایی مثل مشرق و همشهری و فارس بکنی خیلی از کامنتهای اینجا ذوق زده نمیشی.همینجوری نگاه به قضایا می کنید و چهار تا عین خودتون می بینید که توهم حداکثری بودن می زنید دیگه
رضا۱۱۱
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
191
12
اقای خدیر چون گفتید توی بحث شرکت کنید پس من همین کار رو انجام میدم.
شما از این اقا پرسیدید که چطور به امار ۸۵ درصد رسیده.اگر دنبال امار هستید که خب امار معترصین کف خیابون هم مشخصه؟شما یه دونه عکس و فیلم از یک تجمع بالای هزار نفر نشون ما بدید یا بفرستید برای دوستانتون در سعودی اینترنشنال یا بی بی سی که از اون طریق دیده بشه.پس چطور وقتی نعترضین با تجمعات دویست نفره ادعا می کنن بیش از نود درصد مردم ایرانند صدایی ازتون در نمیاد که طبق کدوم آمار به این عدد رسیدید و به انواع و اقسام جرزنی ها روی میارید که نه یه عده از معترضین به فلان دلیل نیومدن و یه عده دیگه به بهمان دلیل .چرا اون موقع دنبال معترضین خیالی می گردید و لشکر توهمی برای معترصین می تراشید؟اگر نود درصد این مردم معترصند چه نیازیه به رفراندوم و مجوز راهپیمایی؟اگه نود درصد بیان توی خیابون اون ده درصد می خوان باهاشون چکار بکنن؟مگه قبل انقلاب با مجوز میومدن راهپیمایی؟
حالا کامنتو منتشر بکن و جوابی هم اگر دادی اون جوابی که خواهی گرفت رو هم منتشر کن.در غیر این صورت در مورد بحت کردن و حقیقت و این چیزا چرندیات ردیف نکن
عصر ایران

آمار اعلام شده توسط رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور را ملاحظه بفرمایید: https://www.asriran.com/fa/news/864373 نیاز به توهین آخرهم نبود.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
10
98
و نکته ای دیگر که البته انتظار گفتنش از شما نمیره اینه که آزادی های افراد مگر با توافق یا مخالف اکثریت قابل پایمال شدن هستند؟
چه هشتاد و پنج درصد چه ده درصد، هیچکس حق نداره درباره حقوق افراد نظر بده. اون هم حقوق پیش پا افتاده و فردی نظیر حق پوشش
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
159
21
در مورد اینکه گفتید اگر به جای ۸۵ درصد ،۴۵درصد بود.من همین سوال رو از شما می پرسم.اگر در مورد حجاب رفراندوم شد و بالای پنجاه درصد به حجاب رای دادن ایا شما موافقید بنا به شرع و نتیجه ی رفراندوم با بدحجابها شدیدا برخورد بشه؟اصلا در اون صورت نتیجه رو می پذیرید با مثل سال ۸۸ میزنید زیر میز و میگید از اساس هیچی رو قبول ندارید و تقلب شده.فرض کنیم که رفراندوم زیر نطر سازمان برگزار بشه.آیا تضمینی میدید که اگه نتیجه ی دلخواهتون بدست نیومد، نمیگید سازمان ملل با جمهوری اسلامی تبانی کرده؟می بینید بهانه اوردن خیلی کار ساده ایه و به راحتی با همچین بهانه ای میشه یک اعتراض خیلی بزرگتر رو ترتیب داد و اگر هم کسی گفت دلیلتون برای تقلب چبه مثل سال ۸۸ خیلی راحت میشه گفت مدرکی نداریم فقط می دونیم تقلب شده.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۱۸
3
22
متاسفانه مسئولين شديدا دچار اختلال رياضي و آمار هستند و از بيچارگيهاي اين مملكت هم همين است كه كسي به روندها، اعداد و آمار توجهي نمي كند.
فقط براي پروپاگاندا و شوهاي تلويزيوني هركس هر عددي كه دوست دارد را به زبان مياورد و حتي گاهي اعداد و ارقام غلط و نادرست و چون اساسا مرجعي براي رسيدگي به اين اطلاع رساني غلط وجود ندارد، ما همواره سردرگم آمار و اعداديم كه همانا مهمترين ركن اداره يك كشور است.
روانشناس معروف: چیزی به نام انتقاد سازنده در روابط زوجین وجود ندارد (فیلم) در سال ۲۰۲۵ بیت کوین بخریم یا طلا؟ تویوتای ژاپن به مراسم تحلیف ترامپ یک میلیون دلار کمک کرد رئیس وجب به وجب استانبول را گردش می کند! (فیلم) پل ارتباطی سونیک‌ و اتریوم فعال شد! پس چرا قیمت FTM همچنان کاهش می‌یابد؟ بدتر از نیمار، بازیکنی که بیشترین افت قیمت را داشت حضور تیمی از دادستانی جمهوری آذربایجان در محل سقوط هواپیمای این کشور ترکیب پرسپولیس و خیبر خرم آباد ادعای شبکه ۱۲ اسرائیل: بمبی که هنیه را به شهادت رساند، در بالش شخصی او کارگذاشته شده بود تحلیلگران: دارندگان آلت کوین‌ها در سال ۲۰۲۵ فوق‌العاده ثروتمند خواهند شد امام جمعه اهواز: جهان به زودی شاهد تحولات بزرگی خواهد شد قصه تیتراژ «شهریار»؛ «موسیقی خوب» هدیه این آهنگساز است بیانیه انجمن فین‌تک ایران درباره اقدامات مخرب بانک مرکزی در حوزه رمزارزها هشدار جدی ژائو؛ اشتباهی که می‌تواند به قیمت از دست دادن رمزارزهایتان تمام شود! ویدیویی متفاوت از جنگنده F۱۴ نیروی هوایی ایران در نمایشگاه هوایی کیش (فیلم)