۰۹ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۶۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۷-۰۸-۱۴۰۱
کد ۸۶۶۶۶۳
انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۷-۰۸-۱۴۰۱

3 میلیاردر مشهور جهان: فضا دموکراتیک می شود! (+فیلم و عکس)

3 میلیاردر مشهور جهان: فضا دموکراتیک می شود! (+فیلم و عکس)
در حال حاضر، این سه شرکت تا حدودی موفق شده اند تا دسترسی به فضا را ارائه کنند، اگرچه این امکان فقط برای میلیاردرهایی مانند خودشان فراهم است...

عصر ایران - به گفته سه نفر از ثروتمندترین مردان جهان، ما در آستانه یک انقلاب فضایی هستیم، انقلابی که شاهد دموکراتیک شدن اکتشافات فضایی و در نهایت نجات سیاره زمین خواهد بود.

ایده گردشگری فضایی در چند سال گذشته ریشه های عمیقی یافته است که بیشتر به خاطر تلاش های سه میلیاردر مشهور جهان یعنی ایلان ماسک با شرکت اسپیس اکس، جف بزوس با شرکت بلو اُرجین و سر ریچارد برانسون با شرکت ویرجین گلکتیک است. آنها رویای روزی را در سر دارند که افراد می توانند با خرید یک بلیت سفری به فضا، ماه، یا در مورد پروژه ایلان ماسک، به سیاره مریخ داشته باشند.

در حال حاضر، این سه شرکت فضایی تا حدودی موفق شده اند تا دسترسی به فضا را ارائه کنند، اگرچه این امکان فقط برای میلیاردرهایی مانند خودشان فراهم است. در واکنش به این شرایط، مجموعه ای از شرکت های نوپا رویکرد جدیدی را برای گردشگری فضایی معرفی کرده اند، رویکردی که افراد از نظر فنی وارد فضا نمی شوند، اما به اندازه ای از سطح زمین فاصله می گیرند تا شرایطی منحصر به فرد را تجربه کنند.

بالن فضایی اسپیس پرسپکتیو

اسپیس پرسپکتیو (Space Perspective) یکی از این شرکت ها است. بالن فضایی این شرکت دارای یک کپسول تحت فشار لوکس با گنجایش هشت نفر، از جمله یک خلبان، به نام "نپتون" (Neptune) است. این شرکت سفری شش ساعته به نزدیک مرز فضا که دو ساعت از آن در حالت شناور شدن سپری می شود، ارائه می کند.

اسپیس پرسپکتیو عدم انتشار کربن را نیز هدف قرار داده است زیرا اگر قرار باشد مقادیر چشمگیر دی اکسید کربن را راهی اتمسفر سیاره زمین کنید، نمی توان درباره نجات سیاره زمین صحبت کرد. آزمایش نمونه اولیه بالن نپتون وان انجام شده و شرکت انجام دور دوم آزمایش ها را در اوایل سال 2023 هدف قرار داده است.

پایگاه فضایی دریایی اسپیس پرسپکتیو

همچنین، اسپیس پرسپکتیو راه اندازی آنچه که به عنوان نخستین پایگاه فضایی دریایی جهان توصیف می کند را برنامه‌ریزی کرده است. این پایگاه فضایی دریایی که به نام "ام‌اس ویجر" (MS Voyager) شناخته می شود یک بستر شناور 89 متری است که بالن فضایی از روی آن به سمت آسمان بالا خواهد رفت. اسپیس پرسپکتیو ساخت یک ناوگان کامل از چنین پایگاه های فضایی دریایی را دنبال می کند که فواید بسیاری را برای زیرساختی که شرکت در نظر گرفته است به همراه خواهد داشت.

نخست، پرواز بالن ها دیگر به مکان، شرایط آب و هوایی یا زمان خاصی از روز وابسته نخواهد بود. در اختیار داشتن این بسترهای شناور به معنای حرکت به مناطقی با شرایط آب و هوایی خوب یا چشم اندازهای دیدنی نمادین برای پرواز بالن از آنجا است.

پایگاه های فضایی دریایی، از جمله ام‌اس ویجر، همچنین به قایق های سریع مجهز خواهند بود که پس از فرود کپسول در آب برای تثبیت آن و بازیابی گردشگران به سمت آن حرکت خواهند کرد.

ام‌اس ویجر نوعی رویای آینده‌نگر نیست، بلکه مراحل آماده سازی خود را دنبال می کند. این کشتی از شرکت ادیسون چوئیست آف‌شور (Edison Chouest Offshore) خریداری شده و روند تغییرات خود را دنبال می کند. عملیات دریایی آن نیز توسط شرکت گیس آف‌شور (Guice Offshore) پشتیبانی خواهد شد.

اسپیس پرسپکتیو رزرو پروازهای تجاری خود را با قیمت 125 هزار دلار برای هر بلیت انجام داده است. اگرچه قیمت چشمگیری به نظر می رسد، اما در مقایسه با آنچه شرکت های بلو اُرجین و ویرجین گلکتیک مد نظر دارند، همچنان ارزان محسوب می شود.

ارسال به دوستان
تعطیلی مدارس استان کرمان در این دو روز دیدار نمادین برای بازگشایی «آزادی» با 300 تماشاگر زن ؛ فردا دوشنبه شبی با هنرمندان ارامنه در موزه سینما علت رؤیت چندباره پلنگ در این روزها از کنسرت‌های زمستانی تهران چه خبر؟ دستگیری یکی از شهرداران مازندران تهران سردتر می‌شود جولانی: برگزاری انتخابات ممکن است ۴ سال طول بکشد/ تحریر الشام منحل می‌شود / انتظار اظهارات مثبت از سوی ایران داشتیم/با مقرهای ایرانی تعامل کردیم/ ایران بایست در کنار ملت سوریه می‌ایستاد ماجرای ۳۰۰۰۰ پزشکی که طبابت نمی‌کنند سختی منصور یاقوتی ماندن ؛ موقعیتی تراژیک با پارادوکس‌های داستان‌های اساطیری سازنده کمدی‌های موفق دهه ۸۰ و ۹۰ هالیوود درگذشت دادستانی کل سوئیس پرونده مرگ دیپلمات شان را در ایران مختومه اعلام کرد وکلای دادگستری از عناصر اصلی قوام حاکمیت قانون در کشور هستند اپلیکیشن و کارت بانکی برای ۷ تا ۱۸ ساله‌ها پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان این اپ‌ها هستند(نمودار)