۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۷۰۷۸۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۹-۰۹-۱۴۰۱
کد ۸۷۰۷۸۰
انتشار: ۱۷:۵۹ - ۲۹-۰۹-۱۴۰۱

علم الهدی: با اجرای سند ۲۰۳۰ می‌خواستند جلو حضور و نفوذ روحانیت را در مدارس بگیرند / حوزه‌های علمیه باید مدیریت فضا را در دست بگیرند / اگر مدارس را از دست بدهیم نظام از دست می‌رود

علم الهدی: با اجرای سند ۲۰۳۰ می‌خواستند جلو حضور و نفوذ روحانیت را در مدارس بگیرند / حوزه‌های علمیه باید مدیریت فضا را در دست بگیرند / اگر مدارس را از دست بدهیم نظام از دست می‌رود
برای فعالیت روحانیت در مدارس باید اقدامی جدی آغاز شود.
 نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بی‌تقوایی مدیران بیشترین ضربه را به انقلاب وارد می‌کند در حالی که شخص با تقوا با هر فکر سیاسی وجودش موثر است.
 
به گزارش ایرنا؛  سیداحمد علم الهدی روز سه‌شنبه در گردهمایی شورای همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: گاهی ضرر یک عنصر اصولگرای بی تقوا از یک ضدانقلاب بیشتر است و بی تقوایی باعث می‌شود تمام آثار منفی در قالب آرم و علامت اصولگرایی چند برابر نفوذ کند.
 
امام جمعه مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش گفت: اگر آموزش و پرورش و مدارس را از دست بدهیم نظام، کشور و اسلام از دست می‌رود و پایگاه فعالیت انقلابی را باید در مدارس تشکیل داد تا بعد در دانشگاه هم موفق باشیم.
 
علم الهدی افزود: همه شهدا از دانش آموزان و جهادگران و نیروهای انقلابی بودند و در برنامه های فرهنگی دانش آموزی، سخنرانی و مجلس یک طرفه اگر زیان بار نباشد به یقین سودآور هم نیست و به جای آن، مبلغان باید در فضای مدارس به ایجاد فضای ارتباطی توجه کنند تا در سایه یک ارتباط مستمر با جریان روحانیت، دانش آموز به جایگاهی برسد که یک بچه مسجدی باشد.
 
وی ادامه داد: هم اندیشی حوزه علمیه و آموزش و پرورش، حل کننده خیلی از مشکلات است و برای استفاده از ظرفیت بالای امام جمعه در اثرگذاری آموزش و پرورش و دانش آموزان و فعالیت روحانیت در مدارس باید اقدامی جدی آغاز شود.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: کسانی که به دنبال اجرای سند ۲۰۳۰ بودند می‌خواستند جلو حضور و نفوذ روحانیت در مدارس را بگیرند و فضایی که در اغتشاشات پیدا شد محصول حرکتهای گذشته بود.
 
علم الهدی افزود: با این حال، حقیقت این است که حوزه‌های علمیه باید در مقام مدیریت فضا به میدان بیایند و هر چه که باشد، دست از امر تبلیغی و فعالیت فرهنگی برندارند اما در همین جریان باید آگاه بود که این فعالیت تبلیغی، اصول و جزئیاتی دارد که باید به آن توجه شود یعنی باید دید که با فضا و فرهنگ و جریان فکری - بومی هر شهر و منطقه از امامان جمعه و دیگران چه کاری ساخته است.
ارسال به دوستان