۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۸۷۱۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۴-۱۰-۱۴۰۱
کد ۸۷۱۳۶۱
انتشار: ۱۱:۴۶ - ۰۴-۱۰-۱۴۰۱

رخنه امنیتی عظیم توییتر/ اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر لو رفت

رخنه امنیتی عظیم توییتر/ اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر لو رفت
فردی که این اطلاعات را پست کرده، مدعی شده است که آن‌ها را در اوایل سال ۲۰۲۲ به‌دست آورده. او به ایلان ماسک پیشنهاد داده است که برای جلوگیری از تشکیل پرونده‌های قضایی علیه این شرکت در اروپا، داده‌های هک‌شده را خریداری کند.
دیجیاتو نوشت: در یکی از بزرگ‌ترین رخنه‌های امنیتی تاریخ توییتر، ظاهراً اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر این شبکه اجتماعی در دارک وب برای فروش عرضه شده است.
 
در یکی از بزرگ‌ترین رخنه‌های امنیتی تاریخ توییتر، ظاهراً اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر این شبکه اجتماعی در دارک وب برای فروش عرضه شده است. خبر این رخنه در شرایطی منتشر شده است که کمیسیون حفاظت از اطلاعات ایرلند (DPC) یک روز پیش از آغاز تحقیقاتی درباره آخرین نشت اطلاعاتی در این پلتفرم خبر داده بود.
 
به گزارش وب‌سایت TheCyberExpress، «الون گال»، هم‌بنیان‌گذار شرکت امنیت سایبری «هادسون راک» مدعی شده است که اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر توییتر احتمالاً توسط آسیب‌پذیری یک API استخراج شده‌اند. این آسیب‌پذیری به هکرها اجازه برداشت داده‌هایی مثل آدرس ایمیل و شماره تلفن کاربران را داده است.
 
گال می‌گوید هکرها برای نمونه اطلاعات ۱۰۰۰ اکانت سرشناس شامل «الکسندریا اوکاسیو کورتز»، نماینده مجلس آمریکا - «ویتالیک بوترین»، بنیان‌گذار اتریوم - «دونالد ترامپ» و چند نفر دیگر را به اشتراک گذاشته‌اند. هم‌بنیان‌گذار هادسون راک همچنین مدعی شده است که نمونه اطلاعات منتشرشده از سوی هکرها را بررسی کرده و می‌تواند صحت آن‌ها را تأیید کند.
 
رخنه توییتر می‌تواند برای این شرکت جریمه به‌دنبال داشته باشد
 
فردی که این اطلاعات را پست کرده، مدعی شده است که آن‌ها را در اوایل سال ۲۰۲۲ به‌دست آورده. او به ایلان ماسک پیشنهاد داده است که برای جلوگیری از تشکیل پرونده‌های قضایی علیه این شرکت در اروپا، داده‌های هک‌شده را خریداری کند. این شرکت همین حالا به‌خاطر رخنه اطلاعات قبلی خود با پیگرد قضایی مواجه است.
 
آخرین بار هکرها اطلاعات بیش از ۵.۴ میلیون کاربر توییتر را دراِزای ۳۰ هزار دلار به‌فروش گذاشته بودند. این اطلاعات شامل آیدی، نام، نام ورود به حساب، موقعیت مکانی، ایمیل و شماره تلفن می‌شد. در حمله قبلی هم هکرها از آسیب‌پذیری یک API استفاده کرده بودند. این آسیب‌پذیری اجازه می‌داد تا هکرها با واردکردن آدرس ایمیل یا شماره تلفن بتوانند آیدی توییتر متناظر با آن را پیدا کنند.
 
اتحادیه اروپا براساس قوانین GDPR مشکلات امنیتی شبکه‌های اجتماعی را بررسی و در صورت لزوم این شرکت‌ها را جریمه می‌کند. DPC ایرلند دو سال پیش توییتر را به‌خاطر عدم اعلام یک رخنه امنیتی در موعد مقرر، یعنی تا ۷۲ ساعت پس از آگاهی از اتفاق، ۴۵۰ هزار دلار جریمه کرد. پیش‌تر فیسبوک هم به‌خاطر نشت اطلاعات ۵۳۳ میلیون کاربر خود جریمه سنگینی شده بود. الون گال همان کسی است که اولین‌بار رخنه امنیتی فیسبوک را در سال ۲۰۲۱ شناسایی کرده بود.
ارسال به دوستان
رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی) زندگی جذاب عشایر بام جهان (+عکس) ماست با عسل چه خاصیتی دارد ؟ ؛ فواید خوردن ماست و عسل درمان کمردرد با نشاندن «خرس» روی کمر بیمار! (عکس) تویوتا روی تولید موشک سرمایه‌گذاری می‌کند! اولین دمپایی طراحی‌شده با هوش مصنوعی تولید شد(+عکس) اگر قصد ترک قند و شکر را دارید، این راهکارها را بخوانید بهشت‌های مالیاتی و مقاصد مقرون‌به‌صرفه/ انتخاب برتر مهاجران در سال ۲۰۲۵ کجاست؟