۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۹
در حاشیه
کد ۸۷۹۸۳۶
انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۳-۱۲-۱۴۰۱
با بررسی تارهای صوتی؛

گجتی که آسیب رسیدن به حنجره را هشدار می دهد

گجتی که آسیب رسیدن به حنجره را هشدار می دهد
افرادی مانند خوانندگان، سخنرانان عمومی و معلمان در معرض خطر آسیب رساندن به تارهای صوتی خود هستند، اما یک پوشیدنی جدید به حل این مشکل کمک می‌کند.

بسیاری از اشخاص ممکن است به علت استفاده بیش از حد از حنجره و تارهای صوتی به آنها آسیب بزنند. به تازگی یک سیستم پوشیدنی آزمایشی طراحی شده تا با هشدار دادن به کاربران در هنگام نزدیک شدن به آستانه آسیب به سیستم صوتی، از این اتفاق جلوگیری کند.

این ابزار توسط «گروهی از دانشمندان علم مواد، مهندسان زیست‌پزشکی، خوانندگان اپرا و یک آسیب‌شناس گفتار زبان» به سرپرستی پروفسور جان آ. راجرز از دانشگاه نورث وسترن ساخته شده است. این محصول شامل دو دستگاه است: یک حسگر که به پوست منطقه جناغ فرد در زیر گلو می‌چسبد و یک واحد بازخورد لمسی که روی مچ دست او بسته می‌شود. هر دو دستگاه به صورت بی سیم از طریق بلوتوث به یک برنامه در گوشی هوشمند کاربر متصل می‌شوند.

این حسگر به طور مداوم ارتعاشات تارهای صوتی کاربر را بررسی می‌کند و خوانش‌های خود را به یک نرم افزار منتقل می‌کند. سپس الگوریتم‌های مبتنی بر یادگیری ماشینی، داده‌ها را پردازش می‌کنند و فرکانس، حجم، دامنه و مدت تمام صداهای کاربر را به همراه زمان‌هایی از روز که در آن رخ می‌دهند، مشخص می‌کنند. همچنین الگوریتم‌های طراحی شده بیش از ۹۵ درصد در ایجاد تمایز بین آواز خواندن و صحبت کردن دقیق هستند.

اگر برنامه تشخیص دهد که شخص به طور خطرناکی به آستانه خاصی که قبلاً برای خود تعیین کرده بود نزدیک می‌شود، با ایجاد لرزش در واحد بازخورد لمسی به او هشدار می‌دهد. سپس کاربر می‌داند که باید برای مدتی سکوت کند - یا در نهایت کمی ساکت شود - تا به تارهای صوتی خود استراحت دهد. حتی یک استراحت فقط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ای ممکن است کافی باشد.

نرم افزار همراه این برنامه اطلاعات بیشتری در مورد فعالیت صوتی کاربر به همراه توصیه‌هایی برای استراحت مناسب ارائه می‌دهد و مهمتر از همه این برنامه برای رعایت حقوق افرادی که به حفظ حریم خصوصی آگاه هستند، آنچه را که کاربر می‌گوید ضبط نمی‌کند.

ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد