۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۸۲۷۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۳-۱۲-۱۴۰۱
کد ۸۸۲۷۲۴
انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۳-۱۲-۱۴۰۱

پایگاه هوایی اسمیرنیخ؛ متروکه ای از شوروی سابق (+فیلم و عکس)

پایگاه هوایی اسمیرنیخ؛ متروکه ای از شوروی سابق (+فیلم و عکس)
اسمیرنیخ از نام فرماندهی که در نبردهای آزادسازی جزیره کشته شده بود، گرفته شد. این پایگاه میزبان هنگ هوانوردی جنگنده 528 بود که وظیفه دفاع هوایی از جزیره ساخالین و منطقه دریایی آن را بر عهده داشت.

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح - پایگاه های نظامی متروکه بسیاری در جهان وجود دارند، اما به ندرت می توان مواردی را پیدا کرد که هنوز در آن هواپیمای جنگنده باقی مانده باشد.

جزیره ساخالین واقع در دریای اوخوتسک در شمال غربی اقیانوس آرام، برای چند قرن مکانی مورد مناقشه بین روسیه، چین و ژاپن بود. در سال 1855، روس ها و ژاپنی ها جزیره را تقسیم کردند و 20 سال بعد معاهده ای را امضا کردند که به موجب آن جزیره زیر کنترل روس ها قرار گرفت.

پس از شکست روس ها در جنگ روسیه و ژاپن در سال 1905، ژاپن بخش جنوبی جزیره ساخالین را بار دیگر تصرف کرد. در سال 1945، اتحاد جماهیر شوروی در پایان جنگ جهانی دوم به این بخش حمله کرد.

زمانی که ژاپنی ها در قسمت جنوبی جزیره ساخالین حضور داشتند، ارتش این کشور یک فرودگاه در آن ساخت که به نام کتون (Keton) شناخته می شد. این فرودگاه دارای باند بتنی 1200 متری، خزشراه های سنگریزه ای و حدود 20 پارکینگ هواپیما بود.

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پس از تسلط دوباره شوروی بر بخش جنوبی جزیره ساخالین، فرودگاه کتون در سال 1946 گسترش یافت و به پایگاه هوایی اسمیرنیخ (Smirnykh air base) تبدیل شد. اسمیرنیخ از نام فرماندهی که در نبردهای آزادسازی جزیره کشته شده بود، گرفته شد. این پایگاه میزبان هنگ هوانوردی جنگنده 528 بود که وظیفه دفاع هوایی از جزیره ساخالین و منطقه دریایی آن را بر عهده داشت.

در سال 1966، پایگاه گسترش و بروزرسانی دیگری را تجربه کرد و باندی به طول 2000 متر در آن ساخته شد که بعدا به 2500 متر افزایش یافت. پوشش ها و آشیانه ها با استفاده از بتن مسلح ساخته شدند تا میزبان هواپیماها باشند. این آشیانه ها به شکل بادبزنی چیده شده بودند.

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

نیروهای اطلاعاتی غربی برای نخستین بار این فرودگاه را در حدود سال 1962 شناسایی کردند. در سال 1965، 19 فروند هواپیمای رهگیر دوربرد یاک-28پی در این پایگاه مستقر بودند.

در سال 1972، یک ارزیابی ماهواره ای توسط آمریکایی ها نشان داد که 17 فروند هواپیمای رهگیر دوربرد یاک-28پی، دو فروند هواپیمای ترابری آنتونوف ای‌ان-24 و یک فروند هواپیمای ترابری لیسونوف لی-2 در این پایگاه مستقر هستند.

در دهه 1980، پایگاه هوایی اسمیرنیخ میزبان یک هنگ از هواپیماهای رهگیر میگ-23 بود.

پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی و کاهش نیروی نظامی آن، هنگ جنگنده پایگاه هوایی اسمیرنیخ منحل شد و جنگنده های میگ-23 به خربا (Khurba) در سرزمین اصلی روسیه منتقل شدند. این پایگاه در سال 1994 منحل شد. با این وجود، چند فروند میگ-23 در پایگاه هوایی اسمیرنیخ باقی ماندند که یک فروند مدل تک کابین و یک فروند مدل آموزشی دو کابین از آن جمله بودند.

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ طی زمان فعالیت خود میزبان واحدهای زیر بود:

هنگ هوانوردی بمب افکن 132 بین سال های 1945 تا 1951 با هواپیماهای توپولوف تو-2

هنگ هوانوردی جنگنده 301 طی سال 1972 با هواپیمای سوخو سو-9

هنگ هوانوردی بمب افکن 454 بین سال های 1945 تا 1951 با هواپیماهای توپولوف تو-2

هنگ هوانوردی جنگنده 528 بین سال های 1945 تا 1994

 

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

پایگاه هوایی اسمیرنیخ

ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۴
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۴
5
30
چقدر ترسناکه
عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم
#videojsscript