۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۷
فیلم بیشتر »»
کد ۸۸۵۷۲۴
انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۹-۰۱-۱۴۰۲

هوش مصنوعی در این میدان حرفی برای گفتن ندارد

هوش مصنوعی در این میدان حرفی برای گفتن ندارد
پژوهشگران به منظور برطرف کردن این مشکل، دستورالعمل‌های کلیدی را برای ارزیابی سیستم‌های یادگیری ماشینی پیشنهاد کرده‌اند. این پژوهش می‌تواند به بهبود توسعه موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی و همچنین ممنوعیت هر گونه مشکلات اخلاقی کمک کند.

پژوهش جدیدی که در «دانشگاه یورک» انجام شده است، نشان می‌دهد که سطح موسیقی ساخته‌ شده توسط هوش مصنوعی، به سطح موسیقی ساخته‌شده توسط انسان نمی‌رسد.

هوش مصنوعی به جدیدترین کلمه رایج جهان تبدیل شده است و کارشناسان سعی دارند قابلیت‌های آن را تقریبا در هر زمینه‌ای از جمله موسیقی نشان دهند اما به نظر می‌رسد که هوش مصنوعی در حوزه موسیقی عملکرد خوبی نداشته است.

پژوهشی که در «دانشگاه یورک»(University of York) انجام شده، نشان می‌دهد که سطح موسیقی تولید شده توسط هوش مصنوعی، پایین‌تر از سطح موسیقی ساخته‌شده توسط انسان است.

پژوهشگران، ۵۰ شرکت‌کننده را برای این پژوهش انتخاب کردند که درک قوی از موسیقی، به ویژه نت‌های موسیقی و سایر مولفه‌های ضروری داشتند.

از شرکت‌کنندگان خواسته شد به قطعات گوناگون موسیقی گوش بدهند که برخی از آنها توسط انسان‌ و برخی دیگر با استفاده از روش یادگیری عمیق مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شده بودند. سپس، از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا براساس شش معیار موفقیت سبک، لذت زیبایی‌شناختی، تکرار یا ارجاع به خود، ملودی، هارمونی و ریتم، به قطعه‌ها امتیاز دهند. شرکت‌کنندگان در طول این فرآیند، از آهنگساز قطعات موسیقی بی‌اطلاع بودند و نمی‌دانستند قطعه‌ای که به آن گوش می‌دهند، ساخت انسان است یا هوش مصنوعی.

دکتر «تام کالینز»(Tom Collins)، پژوهشگر دانشکده هنر و فناوری‌های خلاقانه دانشگاه یورک گفت: در این آزمایش، رتبه‌بندی قطعات ساخته‌شده توسط انسان به طور قابل توجهی بالاتر و از نظر سبک، موفق‌تر از قطعات تولیدشده توسط رایانه بود.

 

مشکل کپی‌ رایت

یکی از نگرانی‌های اصلی که پژوهشگران خاطرنشان کردند، مشکل کپی-رایت بود. آنها متوجه وجود نقص‌هایی در الگوریتم‌های مورد استفاده هوش مصنوعی برای تولید موسیقی شدند. این امر می‌تواند منشأ بروز مشکل هنگام استفاده از موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی باشد.

کالینز گفت: این یک یافته نگران‌کننده است و نشان می‌دهد که سازمان‌های توسعه‌دهنده الگوریتم‌ها باید به نحوی تحت نظارت پلیس قرار بگیرند یا باید خودشان را کنترل کنند. آنها می‌دانند که این الگوریتم‌ها مشکلاتی دارند؛ بنابراین تمرکز باید بر اصلاح کردن این مشکل باشد تا تولید محتوا توسط هوش مصنوعی با روشی اخلاقی و قانونی ادامه یابد.

پژوهشگران به منظور برطرف کردن این مشکل، دستورالعمل‌های کلیدی را برای ارزیابی سیستم‌های یادگیری ماشینی پیشنهاد کرده‌اند. این پژوهش می‌تواند به بهبود توسعه موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی و همچنین ممنوعیت هر گونه مشکلات اخلاقی کمک کند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: هوش مصنوعی ، موسیقى
ارسال به دوستان
ژاپن به عنوان میانجی در روابط ایران و آمریکا؛ آیا مذاکرات به نتیجه می‌رسد؟ «سوزاندن چهره سربازان کشته‌شده کره‌شمالی» در جنگ؛ اوکراین:امروز تسلیم، فردا مقیم کره‌جنوبی‌ شوید غذای خیابانی در هند؛ پخت املت در دهلی نو (فیلم) احتیاط در تطبیق روایات آخرالزمانی با تحولات خاورمیانه / واقعه شریف ظهور در گرو تقدیر الهی است، نه تدابیر انسانی نوجوان دکل‌نورد، صخره‌نورد شد (فیلم) سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه اختلاف نتانیاهو و موساد درباره حمله به ایران و یمن سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند