۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷
کد ۸۸۵۷۲۴
انتشار: ۱۳:۳۰ - ۱۹-۰۱-۱۴۰۲

هوش مصنوعی در این میدان حرفی برای گفتن ندارد

هوش مصنوعی در این میدان حرفی برای گفتن ندارد
پژوهشگران به منظور برطرف کردن این مشکل، دستورالعمل‌های کلیدی را برای ارزیابی سیستم‌های یادگیری ماشینی پیشنهاد کرده‌اند. این پژوهش می‌تواند به بهبود توسعه موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی و همچنین ممنوعیت هر گونه مشکلات اخلاقی کمک کند.

پژوهش جدیدی که در «دانشگاه یورک» انجام شده است، نشان می‌دهد که سطح موسیقی ساخته‌ شده توسط هوش مصنوعی، به سطح موسیقی ساخته‌شده توسط انسان نمی‌رسد.

هوش مصنوعی به جدیدترین کلمه رایج جهان تبدیل شده است و کارشناسان سعی دارند قابلیت‌های آن را تقریبا در هر زمینه‌ای از جمله موسیقی نشان دهند اما به نظر می‌رسد که هوش مصنوعی در حوزه موسیقی عملکرد خوبی نداشته است.

پژوهشی که در «دانشگاه یورک»(University of York) انجام شده، نشان می‌دهد که سطح موسیقی تولید شده توسط هوش مصنوعی، پایین‌تر از سطح موسیقی ساخته‌شده توسط انسان است.

پژوهشگران، ۵۰ شرکت‌کننده را برای این پژوهش انتخاب کردند که درک قوی از موسیقی، به ویژه نت‌های موسیقی و سایر مولفه‌های ضروری داشتند.

از شرکت‌کنندگان خواسته شد به قطعات گوناگون موسیقی گوش بدهند که برخی از آنها توسط انسان‌ و برخی دیگر با استفاده از روش یادگیری عمیق مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شده بودند. سپس، از شرکت‌کنندگان خواسته شد تا براساس شش معیار موفقیت سبک، لذت زیبایی‌شناختی، تکرار یا ارجاع به خود، ملودی، هارمونی و ریتم، به قطعه‌ها امتیاز دهند. شرکت‌کنندگان در طول این فرآیند، از آهنگساز قطعات موسیقی بی‌اطلاع بودند و نمی‌دانستند قطعه‌ای که به آن گوش می‌دهند، ساخت انسان است یا هوش مصنوعی.

دکتر «تام کالینز»(Tom Collins)، پژوهشگر دانشکده هنر و فناوری‌های خلاقانه دانشگاه یورک گفت: در این آزمایش، رتبه‌بندی قطعات ساخته‌شده توسط انسان به طور قابل توجهی بالاتر و از نظر سبک، موفق‌تر از قطعات تولیدشده توسط رایانه بود.

 

مشکل کپی‌ رایت

یکی از نگرانی‌های اصلی که پژوهشگران خاطرنشان کردند، مشکل کپی-رایت بود. آنها متوجه وجود نقص‌هایی در الگوریتم‌های مورد استفاده هوش مصنوعی برای تولید موسیقی شدند. این امر می‌تواند منشأ بروز مشکل هنگام استفاده از موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی باشد.

کالینز گفت: این یک یافته نگران‌کننده است و نشان می‌دهد که سازمان‌های توسعه‌دهنده الگوریتم‌ها باید به نحوی تحت نظارت پلیس قرار بگیرند یا باید خودشان را کنترل کنند. آنها می‌دانند که این الگوریتم‌ها مشکلاتی دارند؛ بنابراین تمرکز باید بر اصلاح کردن این مشکل باشد تا تولید محتوا توسط هوش مصنوعی با روشی اخلاقی و قانونی ادامه یابد.

پژوهشگران به منظور برطرف کردن این مشکل، دستورالعمل‌های کلیدی را برای ارزیابی سیستم‌های یادگیری ماشینی پیشنهاد کرده‌اند. این پژوهش می‌تواند به بهبود توسعه موسیقی تولیدشده توسط هوش مصنوعی و همچنین ممنوعیت هر گونه مشکلات اخلاقی کمک کند.

منبع: ایسنا

برچسب ها: هوش مصنوعی ، موسیقى
ارسال به دوستان
بلیط هواپیما فلای تودی
جرقه خلاقیت انسان از چه زمانی آغاز می‌شود؟ پیامک جدید تبریک روز معلم سری سوم چین اولین شبکه 10G دنیا را با سرعت دانلود خیره‌کننده ۹۸۳۴ مگابیت‌برثانیه معرفی کرد ترفند روس‌ها برای سرقت اشیای قمیتی / چرا به برج معروف شهر ری برج یزید می‌گویند؟(+عکس) طرز تهیه ترشی شنگ تاریخ خواندنی محله محبوب تهران؛ انبار مهمات متفقین چطور پاتوق جوانان تهرانی شد؟ (+عکس) طرز تهیه خورشت کنگر تهرانی با سبزی های معطر آنر X60 GT با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی OLED، باتری پرظرفیت و تراشه بالارده معرفی شد ده فرمان برای تبدیل شدن به فردی مرموز و نیرومند! آیفون ۱۷ پرو احتمالاً با رنگ جدید «آبی آسمانی» عرضه خواهد شد گزارشی عجیب از تولید فیلم‌های غیراخلاقی در تهران قابلیت جست‌وجو ChatGPT بین کاربران اروپایی بسیار محبوب شده است «سوسیالیسم» و «سرمایه‌داری» چه تفاوت‌هایی دارند؟ خاطره رئیس بانک مرکزی از وام یک میلیون تومانی پهلوی «دُرّ شَهوار سلطان»؛ شاهدخت عثمانی که «رضاخان» او را برای پسرش می‌خواست