۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
فیلم بیشتر »»
در حاشیه
کد خبر ۸۹۵۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۹-۰۴-۱۴۰۲
کد ۸۹۵۹۶۹
انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۹-۰۴-۱۴۰۲

شغل در کدام استان‌ها بیشتر است؟

شغل در کدام استان‌ها بیشتر است؟
طبق گزارش سامانه رصد ملی اشتغال، استان‌های هرمزگان، بوشهر، قزوین، کرمانشاه و سمنان بیشترین پیشرفت تعهد اشتغال را رقم زده‌اند.

استان‌های صدرنشین در اشتغالزایی معرفی شدند.

به گزارش همشهری آنلاین؛ بر اساس سامانه رصد اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ۵ استان بیشترین درصد پیشرفت تعهد اشتغال در سال ۱۴۰۲ را به ثبت رساندند که در این بین استان‌های هرمزگان، بوشهر، قزوین، کرمانشاه و سمنان صدرنشین بودند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مشارکت وزارت کشور عملکرد اشتغال استان‌ها را مبتنی بر پیشرفت تعهد ایجاد یک میلیون و ۸۸ هزار شغل در سال ۱۴۰۲ مورد کنترل، نظارت و رتبه‌بندی قرار می‌دهد.

سامانه رصد ملی اشتغال توسط ۱۸ هزار کاربر از سوی دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی ایجاد اشتغال به صورت بر خط و بر اساس کد ملی متقاضیان، میزان ارائه خدمات اشتغال از جمله مشاوره، تسهیلات، صدور مجوز، آموزش مهارتی، کاریابی و تأمین زیرساخت و فناوری را به ثبت می‌رساند.

طبق گزارش وزارت کار، از ابتدای امسال تا پایان خرداد ماه بیش از ۷۴ هزار فرصت شغلی به ثبت رسیده است که دریافت‌کنندگان خدمات در سه مرحله پیامکی، تماس تلفنی و نظارت حضوری مورد راستی آزمایی قرار می‌گیرند.

اطلاعات کامل افرادی که از نهاد‌های مختلف خدمات دریافت کرده‌اند ثبت می‌شود و با طریق سازوکار نظارت، تطبیق داده می‌شود.

طبق گزارش سامانه رصد ملی اشتغال، استان‌های هرمزگان، بوشهر، قزوین، کرمانشاه و سمنان بیشترین پیشرفت تعهد اشتغال را رقم زده‌اند.

تعهد استان هرمزگان ۲۹ هزار و ۶۹ مورد اشتغال بوده است که از این تعداد چهار هزار و ۶۸۱ مورد اشتغال به ثبت رسیده است که نشانگر ۱۶.۱۰ درصد پیشرفت بوده است.

استان بوشهر با ۱۳.۵۷ درصد، قزوین با ۱۲.۲۴ درصد، کرمانشاه با ۱۲.۹ درصد و سمنان با ۱۱.۵۹ درصد بیشترین پیشرفت تعهد اشتغال را بعد از هرمزگان به ثبت رسانده‌اند.

دولت سیزدهم با تاکید بر ایجاد فرصت‌های شغلی «زیست بوم ملی اشتغال» را رونمایی کرد و بر اساس آن وظایف خدمات در ارائه خدمات مشخص شد در همین راستا، تسهیل در صدور مجوزها، حذف رانت امضا‌های طلایی، حمایت از طرح‌ها با پرداخت تسهیلات رقم خورد.

همچنین اقداماتی از جمله مانع‌زدایی از تشکیل و توسعه نهاد‌های واسطه‌ای هدایت و توانمندسازی نیروی کار و اشتغال در قالب کاریابی‌ها، توسعه مراکز مشاوره کارآفرینی، گسترش چتر حمایتی مراکز آموزش آزاد فنی و حرفه‌ای و کانون‌های کارآفرینان استانی، راه‌اندازی صد‌ها پایگاه مردمی اشتغال‌آفرین در قالب تعاونی‌های خدماتی کاریابی، کارآفرینی و مشاغل خانگی منجر به افزایش آمار اشتغال و کاهش نرخ بیکاری در دولت آیت الله رئیسی شد.

مهمترین دستاورد دولت سیزدهم طبق گزارش و مستندات مرکز آمار، کمترین نرخ بیکاری در ۲۰ سال اخیر بود که با اهتمام نهاد‌های متولی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این دولت به ثبت رسید و نرخ بیکاری از ۹.۲ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۹ درصد در سال ۱۴۰۱ کاهش یافت. همچنین نرخ اشتغال روند افزایشی داشته است.

ارسال به دوستان
دو سانحه رانندگی در خوزستان؛ ۳ کشته در اندیمشک-دهلران، یک کشته و ۶ مصدوم در غیزانیه-هفتکل محور کندوان دوطرفه شد اعتراضات به بلینکن در شورای آتلانتیک؛ وزیر خارجه آمریکا خونریز خوانده شد (+فیلم) مخالفت مجلس با تعطیلی مکرر مدارس به بهانه‌های مختلف بودجه کشور در مجلس نهایی شد تعطیلی مدارس و ادارات ۲۲ شهرستان خوزستان در روز چهارشنبه محکومیت بیانیه اتحادیه اروپا درباره جزایر سه‌گانه توسط رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس رفع موانع واردات خودرو در ارس؛ از حذف کد نمایندگی تا حل مشکل کد ساتا اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران؛ عدم تعطیلی مدارس در چهارشنبه انتقاد امام جمعه یاسوج از تبعیض در تخصیص منابع نفتی/ فروشگاه‌های زنجیره‌ای کسب و کارهای خرد را می‌بلعند اگر پوست شاداب می خواهید از خوردن این پروتئین غافل نشوید گیاهی که می‌تواند «رو به عقب» تکامل پیدا کند(+عکس) با روغن هسته انگور و خواص بی‌نظیر آن آشنا شوید محرمانه‌ترین مادۀ انفجاری جهان‌ که حتی سازندگانش هم فرمولش را گم کردند(+عکس) ۶ غذای دریایی سرطان‌زا(اینفوگرافی)