۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۰۱۰۸۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۱-۰۵-۱۴۰۲
کد ۹۰۱۰۸۲
انتشار: ۱۵:۳۷ - ۱۱-۰۵-۱۴۰۲

برای اولین بار در جهان / چاپ پیام هشدارآمیز روی هر نخ سیگار در کانادا

برای اولین بار در جهان / چاپ پیام هشدارآمیز روی هر نخ سیگار در کانادا
دولت کانادا هدف کاهش تعداد سیگاری ها در کشور را به 5 درصد جمعیت (حدود 2 میلیون نفر) تا سال 2035 دنبال می کند. هم اکنون این آمار 13 درصد است.

کانادا برای اولین بار در جهان، چاپ پیام های هشدار آمیز روی بدنه هر نخ سیگار را آغاز کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از یورونیوز ، برای اولین بار در جهان و در چارچوب مقابله با مصرف سیگار، دولت کانادا طرح جدیدی را در این کشور اجرا می کند که براساس آن روی بدنه هر نخ سیگار باید پیام های هشدارامیز علیه مصرف سیگار چاپ شود. این قانون از اول ماه اگوست (سه شنبه 10 مرداد 1402 ) شروع شد.

 قواعد جدید ثبت پیام های هشدار علیه دخانیات در ماه می گذشته (اردیبهشت) اعلام شد.

برای اولین بار در جهان / چاپ پیام هشدارآمیز روی هر نخ سیگار در کانادا

از جمله این پیام ها می توان به این چند عبارت اشاره کرد که از این پس باید روی بدنه هر نخ سیگار چاپ شوند: " سم در هر پوک زدن"، "دود سیگار به کودکان آسیب می زند"، "سیگار باعث سرطان می شود" و "سیگار باعث ناتوانی جنسی می شود".
 
براساس برنامه ریزی انجام شده، در مدت یک سال ، چاپ پیام های هشدار آمیز روی بدنه سیگارهای بزرگ و در گام بعدی همه سیگارهای حجم عادی در اوایل سال 2025 شاهد این پیام ها خواهند بود.

وزیر سابق مبارزه با اعتیاد در دولت کانادا (خانم کارولین بینیت) قبلا در این باره گفته بود: با این اقدام، هیچ راه فراری از هشدارهای بهداشتی نیست. این پیام های جدید، هشدارهای بزرگ درباره عواقب سیگار کشیدن هستند به ویژه وقتی با انتشار عکس ها و پیام های بهداشتی روی پاکت سیگار مقایسه می شوند.

وی افزود: کانادا اولین کشور جهان است که این اقدامات را انجام می دهد در حالی که همچنان 48 هزار شهروند کانادایی به دلیل دخانیات می میرند.
پارلمان بریتانیا هم سال گذشته پیشنهاد مشابهی را بررسی کرد اما آن را تصویب نکرد.

برای اولین بار در جهان / چاپ پیام هشدارآمیز روی هر نخ سیگار در کانادا

هم اکنون در کانادا به مانند بسیاری از کشورهای جهان پیام ها و تصاویر هشدار آمیز روی پاکت سیگار منتشر می شود اما مسوولان کانادایی معتقدند برای منع و کاهش مصرف سیگار کافی نیست.

دولت کانادا درباره دلیل این اقدام می گوید متوجه شده است برخی جوانان (گروه سنی حساس در زمینه خطر اعتیاد به سیگار) سیگار کشیدن را بعد از دریافت یک نخ سیگار و نه یک پاکت سیگار دارای پیام های بهداشتی، آغاز می کنند. 

با این حرکت دولت کانادا، تلاش می شود افراد غیرسیگاری به هنگام دریافت اولین نخ سیگار، پیام های هشدار آمیز را روی بدنه همان سیگار ببینید. این پیام ممکن است میل آنها را به کشیدن سیگار کم کند.

در سال 2000 میلادی، کانادا اولین کشور جهان بود که قانون انتشار پیام ها و تصاویر هشدار آمیز روی پاکت سیگار را اجرا کرد. این پیام ها شامل تصاویر وحشتناک از قلب و ریه افراد بیمار ناشی از سیگار هستند تا آگاهی در جامعه درباره خطرات مصرف سیگار افزایش یابد.
از آن زمان تاکنون آمار مصرف سیگار روند نزولی را طی می کند.

دولت کانادا هدف کاهش تعداد سیگاری ها در کشور را به 5 درصد جمعیت (حدود 2 میلیون نفر) تا سال 2035 دنبال می کند. هم اکنون این آمار 13 درصد است.

براساس آمارهای دولتی کانادا، نزدیک به نیمی از هزینه های خدمات بهداشتی در این کشور مرتبط با استفاده از دخانیات و مواد روانگردان است.

برچسب ها: سیگار ، کانادا
ارسال به دوستان
تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد تصاویر دیده نشده از بیماری کبد از کبد چرب تا کبد فیبروز (فیلم) انتقاد کاظم صدیقی از فضای مجازی ؛ امروز اسلحه دشمن با وجود شبکه های مجازی، جنگ نرم است تلاوت فوق العاده‌ای از مصطفی غلوش در ایران: سوره الرحمن (فیلم) وزارت بهداشت : مازوت سوزی سلامت مردم را تهدید می کند گفتند فیلمت را بدون حجاب بساز تا از جشنواره برلین جایزه بگیری (فیلم) محمد الجولانی زیر کت و شلوارش سلاح پنهان می‌کند (فیلم) اسحاق جهانگیری : روزهای سختی در پیش است، راهی جز مذاکره نداریم/ من هم مثل مردم، نگرانم امام جمعه بجنورد: باید از حوادث سوریه درس دشمن شناسی گرفت  پاسخ رئيس جمهوری پاناما به ترامپ: کانال، پانامایی باقی می ماند/ هیچ مذاکره‌ای در کار نیست / تجمع مقابل سفارت آمریکا : ترامپ حیوان از کانال دور شو اختلال واتس اپ بر طرف شد؟ ۷ روز عزای عمومی در هند در پی درگذشت نخست وزیر سابق این کشور ایران عضو ناظر اتحادیه اقتصادی اوراسیا شد