۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۰۱۷۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۶-۰۵-۱۴۰۲
کد ۹۰۱۷۷۶
انتشار: ۱۰:۰۶ - ۱۶-۰۵-۱۴۰۲

کشف گونه جدیدی از انسان با قدمت 50 هزار ساله در فیلیپین

کشف گونه جدیدی از انسان با قدمت 50 هزار ساله در فیلیپین
این گونه جدیدی که «Homo luzonensis» (به خاطر جزیره Luzon که در آن کشف شده) نام گرفته، از خویشاوندان دور انسان مدرن بوده و به ادعای محققان، اطلاعات خوبی برای درک بهتر روند تکامل بشر ارائه خواهد کرد.

بقایای گونه ناشناخته ای از انسان به تازگی در غار کالائو فیلیپین کشف شده که به گفته دانشمندان، 50 هزار سال قدمت دارد.

این گونه جدید که «Homo luzonensis» (به خاطر جزیره Luzon که در آن کشف شده) نام گرفته، از خویشاوندان دور انسان مدرن بوده و به ادعای محققان، اطلاعات خوبی برای درک بهتر روند تکامل بشر ارائه خواهد کرد.

گونه مورد بحث با جمع آوری 12 قطعه استخوان از درون غار کالائو کشف شده که هرچند شاید این مقدار بقایا در نگاه اول کم به نظر برسد، اما دانشمندان توانسته اند با استفاده از آنها، که متعلق به دو فرد بالغ و یک نوجوان هستند، قدمت Homo luzonensis را تخمین بزنند.

در پستانداران معمولاً بین اندازه دندان و ابعاد کلی بدن تناسب وجود دارد

دندان گونه جدید انسان با قدمت 50 هزار ساله در فیلیپین


استخوان های باقی مانده شامل تعدادی دندان، انگشت و بخشی از استخوان ران هستند که از نظر ساختاری تفاوت هایی با انسان امروزی دارند. به عنوان مثال، دندان های کشف شده به نسبت کوچک تر از دندان های انسان امروزی هستند که به گفته پروفسور فیلیپ پایپر، می توانند نشانه کوچک بودن جثه این گونه انسان ماقبل تاریخی باشند؛ چرا که در پستانداران، معمولاً (و نه همواره) بین اندازه دندان و ابعاد کلی بدن تناسب وجود دارد.

پژوهشگران با استفاده از استخوان های به دست آمده، توانسته اند جایگاه هومو لوزوننسیس را در درخت تکامل انسان پیدا کنند و شباهت های آن با نئاندرتال ها، انسان های مدرن و از همه مهم تر، هومو فلورسینس (انسان های کوچکی که در سال 2003 کشف و به هابیت های اندونزی معروف شدند) را بیایند.

دندان های کشف شده به نسبت کوچک تر از دندان های انسان امروزی هستند

اما عجیب ترین نزدیکی این گونه با سایر انسان‌گونه ها، تشابه آن با «Australopithecus» یا جنوبی‌کپی‌آسا بوده که دو میلیون سال پیش در آفریقا می زیسته. در واقع دانشمندان هنوز نمی دانند که آیا تشابه میان این دو گونه به صورت موروثی به هومو لوزوننسیس رسیده، یا شرایط محیط زندگی باعث پدیردار شدن ویژگی های مشابه در آنها شده است.

گفتنی است نتایج پژوهش مورد بحث در ژورنال Nature منتشر شده و تحقیقات برای شناسایی کامل Homo luzonensis همچنان ادامه دارد.

منبع: دیجیاتو

ارسال به دوستان
عراقچی : در تماس با وزیر خارجه لبنان قویاً تروریسم اسرائیلی را محکوم کردم رئیس دفتر رهبری درباره ترور هنیه : انتظار می‌رود به زودی جواب این حرکت داده شود عیادت پزشکیان از مجروحان لبنان در بیمارستان فارابی این زن پشت پرده انفجار پیجر در لبنان بوده است؟ عیادت سخنگوی دولت از سفیر ایران در بیروت ۷۴ هزار معلم جدید در راه مدارس آمادگی ایران برای ارسال دارو و تجهیزات پزشکی به لبنان احضار سرپرست سفارت افغانستان به وزارت خارجه مصدومیت ۳۵ نفر در همدان بر اثر سقوط از درخت گردو عذرخواهی طالبان درمورد بی احترامی به سرود ملی ایران: طبق سنت خودمان عمل کردیم / در کشور ما وقتی سرود وطن خوانده می‌شود، همه می‌نشینیم کانادا تمامی پروازها به اسرائیل را لغو کرد سانحه برای پرواز تهران- کرمان / مسافران سالم هستند 6 نکته درباره توهین نماینده طالبان به سرود ملی ایران : از پیجرهای لبنان تا مهاجران افغان وزیر اقتصاد تایوان : قطعات پیجرهای منفجر شده در لبنان ساخت تایوان نبودند محمود حکیمی ، نویسنده و پژوهشگر درگذشت