۰۸ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۶:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۰۶۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۱-۰۶-۱۴۰۲
کد ۹۰۶۸۵۹
انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۱-۰۶-۱۴۰۲

آواتر 12 ؛ نادر فقیه زاده و یک اثر هنری دیگر در جهان خودرو (+عکس)

آواتر 12 ؛ نادر فقیه زاده و یک اثر هنری دیگر در جهان خودرو (+عکس)
در آواتر 12 دقیقا مانند خودرو پولستار 4 که قبلا معرفی کرده ایم، این کوپه هاچ بک فاقد شیشه عقب است و از دوربین باکیفیت و آینه های دیجیتال برای دریافت تصاویر پشت استفاده می کند...

عصر ایران-  مدتی قبل خودرو آویتا 11 یا آواتر 11 را معرفی کردیم که جزئیاتش اینجا در دسترس قرار دارد. آواتر Avatr برند متعلق به ائتلاف چانگان با دو کمپانی های مطرح چینی یعنی هواوی و CATL است. CATL شهرتش به تولید باتری خودروهای الکتریکی مربوط می شود. جالب است بدانید CATL بزرگ ترین تولیدکننده باتری لیتیم-یون در جهان است.

البته در رابطه با نامی که برای این برند نوپا استفاده می شود در منابع مختلف و حتی چینی هم آویتا مشاهده می شود و هم Avatr و رویکرد دقیقی در رابطه با آن وجود ندارد اما در رابطه با مدل 12 استفاده از آواتر بیشتر دیده می شود. 

یک نکته نیز در رابطه با تلفظ محصولات برند آواتر که کار خود را از سال 2018 آغاز کرده، باید گفت که این ها به شکل یازده و دوازده تلفظ نمی شوند! بلکه باید بگوئیم: آواتر یک یک ،  آواتر یک دو .

به هر ترتیب اکنون نسخه بعدی آویتا 11 یعنی 12 از راه رسیده است و آنچه اهمیت این خبر را برای ما افزایش می دهد حضور نادر فقیه زاده در پروژه مذکور به عنوان سرپرست تیم طراحی است.

این طراح ایرانی که سابقه همکاری با کمپانی ب ‌ام ‌و را دارد همانند برخی از طراحان برجسته دنیا در سکوت خبری چند سالی است که برای برند چانگان فعالیت می‌کند.

در تصویر نادر فقیه زاده را با یک دستگاه آویتا 11 یا آواتر 11 مشاهده می کنید 

آویتا 11؛ شاسی بلند جدید چانگان با طراحی ایرانی و همکاری هواویی و CATL در بازار (+عکس)

اکنون آواتر 12 به شکل یک سدان فول سایز با شیب سقف کوپه و فرم فست بک از راه رسیده است.

آواتر 12 از منظر ابعاد برابر با 5020 میلیمتر در طول، 1999 میلیمتر در عرض و 1460 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورهای آن 3030 میلیمتر است.

آواتر 12 و تصاویر واقعی آن

آواتر 12 در بخش پیشرانه 2 انتخاب را پیش روی مشتریان قرار می دهد که هر دو تریم از باتری لیتیم-یون CATL استفاده می کنند.

نسخه پایه از تک موتور الکتریکی مرتبط با محور عقب بهره می برد که 314 اسب بخار خروجی دارد. اما نسخه مجهزه به سامانه تمام چرخ محرک از تنظیمات اختصاصی هواوی برای دو موتور الکتریکی استفاده می کند که مجموع خروجی این سیستم حدود 578 اسب بخار است.

همانطور که اشاره شد، هر دو تریم به باتری CATL با ظرفیت 94.5 کیلووات ساعت مجهز هستند که برد حرکتی 650 تا 700 کیلومتر را ممکن می سازد. هنوز در رابطه با جزئیات دقیق میزان پیمایش اطلاعاتی ارائه نشده است.

دقیقا مانند خودرو پولستار 4 که قبلا معرفی کرده ایم(اینجا)، این کوپه هاچ بک فاقد شیشه عقب است و از دوربین باکیفیت و آینه های دیجیتال برای دریافت تصاویر پشت استفاده می کند.

فضای داخل کابین از مواد اولیه بسیار باکیفیت توسعه یافته و فناورانه ها نیز حضوری قدرتمند دارند. یک نوار نمایشگر سراسری عرض کنسول جلو را طی می کند. نمایشگر بزرگ تنظیمات سیستم سرگرمی نیز در مرکز این کنسول قرار دارد. شیشه الکتروکرومیک برای سقف نیز از دیگر جذابیت های این اتاق لوکس است. دریچه های سیستم تهویه بسیار خلاقانه به شکل مخفی جانمایی شده اند. صندلی ها نیز طراحی کاملا ارگونومیک منطبق بر دانش پزشکی دارند.

شیشه الکتروکرومیک یا شیشه هوشمند با لایه های الکتروکرومیک به منظور کنترل نور محیط و گرمای دریافتی از خورشید در جهت بهینه‌سازی مصرف انرژی پوشانده شده است.

آواتر 12 مجهز به 28 سنسور از جمله 3 سنسور سیستم لیدار و یک تراشه مرکزی از هواوی است که سطح بالایی از ایمنی هوشمند را برای این سدان پیشرفته تضمین می کند.

تصاویر استودیو از آواتر 12

ارسال به دوستان