۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۴۸۲۱
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۲-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۴۸۲۱
انتشار: ۱۵:۱۴ - ۱۲-۰۸-۱۴۰۲

خبر سردار جلالی درباره استفاده از دانشگاه‌‎ ها برای رصد تهدیدات و حملات سایبری

خبر سردار جلالی درباره استفاده از دانشگاه‌‎ ها برای رصد تهدیدات و حملات سایبری
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه با توجه به سرعت تحولات در بروز تهدیدات و حملات سایبری، بررسی علمی یک تهدید نوین باید به سرعت انجام شود تا راهکار دفاعی آن نیز به سرعت ارائه شود، تاکید کرد: در این زمینه دانشگاه‌ ها باید سازوکار ارائه پاسخ سریع تدوین کنند و سئوالاتی که در مورد یک تهدید مطرح می‌شود در یک بازه ۳ تا ۶ ماه پاسخ خود را دریافت کنند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از استفاده از دانشگاه‌‎ها برای رصد تهدیدات پدافند غیرعامل و سایبری خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی در همایش پدافند غیرعامل دانشگاه صنعتی مالک اشتر، اظهار کرد: پدافند غیرعامل اکوسیستمی با ۱۰ جزء است که اولین آن، مدیریت، فرماندهی و برنامه‌ریزی و کنترل است که هسته مغزافزاری پدافند غیرعامل محسوب می‌شود. با توجه به اینکه تهدیدات انسانی و دانش‌پایه موضوع پدافند غیرعامل و هردو علمی هستند و مرتب تغییر می‌کنند به رصد، پایش و تشخیص نیازمند است تا الگوهایی برای آن استخراج شود.

وی افزود: باتوجه به سرعت فناوری، نیاز به یک سازوکار فعال برای رصد و تشخیص مخاطرات وجود دارد. از آنجا که انواع نظریه‌های علمی تهدیدزا مانند تهدیدات ترکیبی و شناختی در اتاق فکر دشمن که همان مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی است طراحی می‌شود، برای مقابله با این موضوع هم نیازمند استفاده از ظرفیت مراکز علمی هستیم که بتواند این تحرکات و تحولات را تجزیه و تحلیل کند، به آن پاسخ دهد و با آن مقابله کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه با توجه به سرعت تحولات در بروز تهدیدات، بررسی علمی یک تهدید نوین باید به سرعت انجام شود تا راهکار دفاعی آن نیز به سرعت ارائه شود، تاکید کرد: در این زمینه دانشگاه‌ها باید سازوکار ارائه پاسخ سریع تدوین کنند و سئوالاتی که در مورد یک تهدید مطرح می‌شود در یک بازه ۳ تا ۶ ماه پاسخ خود را دریافت کنند.

جلالی با بیان اینکه امروز تحلیل تهدیدهای محیط و بررسی نقاط ضعف و آسیب‌پذیری تنها از طریق نظریه شکل نمی‌گیرد و نیازمند سامانه مدیریت و سیستم هدایت و سیاستگذاری است، تصریح کرد: داده‌کاوی و استفاده از هوش مصنوعی از جمله ابزارهایی است که می‌تواند به ما در این زمینه کمک کند. ما نیازمند یک سامانه ملی فرماندهی و کنترل عملیاتی حوزه پدافند غیرعامل هستیم که حداقل شش حوزه سایبری، زیستی، شیمیایی، پرتوی، الکترونیک و مردم‌محور را رصد کند.

وی تهدیدشناسی را جزء دوم اکوسیستم پدافند غیرعامل دانست و اظهار کرد: باید فناوری را از لحظه خلق تا بازار رصد و پایش کنیم. سازمان پدافند براساس قانون تشکیل سازمان نسبت به تنظیم مقررات، ضوابط فنی، الزامات و استاندارهای تخصصی پدافند غیرعامل اقدام می‌کند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور افزود: پس از تنظیم مقررات باید به حوزه آموزش بپردازیم. اکنون فاصله زیادی بین آموزش‌های ما در حوزه‌های مختلف پدافند غیرعامل و مقررات تنظیم شده وجود دارد که باید برای آن سازوکاری اندیشید.

جلالی یادآور شد: دانشگاه‌های معین سازمان پدافند غیرعامل کشور در قالب شورای‌های تخصصی موضوع «آموزش و پژوهش در پدافند غیرعامل» را بررسی کنند و راه‌حل‌های اجرایی ارائه دهند تا حداقل دانش تولیدشده فعلی در نظام تنظیم مقررات موجود، آموزش داده شود.

اسرائیل از هر زمانی در گذشته منفورتر و به فروپاشی نزدیک‌تر است

همچنین امیر سرتیپ اکرمی نیا معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به روایت ایلنا، در جمع کارکنان پروازی و گروه پزشکی پایگاه شهید لشگری نهاجا با اشاره به این که عملیات طوفان الاقصی جنگ را به داخل سرزمین های اشغالی کشانده است، گفت: این عملیات ضربه بزرگی به رژیم صهیونیستی وارد ساخت و امروز این رژیم از هر زمانی در گذشته منفورتر و به فروپاشی نزدیک تر شده است.

معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش افزود: با آغاز عملیات طوفان الاقصی، رژیم صهیونیستی تلاش کرد حماس را با داعش همسان و به عنوان یک گروه تروریستی معرفی کند، اما به سرعت معلوم شد اتهامات غیرانسانی وارد شده در خصوص کشتن کودکان کذب است، در مقابل، امروز افکار عمومی در دنیا به دلیل نسل کشی و جنایت علیه بشریت در غزه، علیه رژیم صهیونیستی بسیج شده است.

وی در این خصوص که گفته می شود حماس آغازگر جنگ است، اظهار داشت: از زمان جعل رژیم صهیونیستی در سرزمین فلسطین در سال ۱۹۴۸، هیچگاه جنگ این رژیم علیه مردم فلسطین متوقف نشده و رژیم غاصب اسرائیل به طور مستمر مردم مظلوم فلسطین را مورد تهاجم قرار داشته است. از سوی دیگر در سال های اخیر حماس بارها از سوی رژیم صهیونیستی مورد حملات نظامی قرار گرفته است.

امیر اکرمی نیا گفت: نسل امروز در فلسطین به شدت هویت خواه و استقلال طلب است و از بازپس گیری سرزمین های اشغالی و ایجاد کشور مستقل فلسطین کوتاه نمی آید و در مقابل جمعیتی که از نقاط مختلف جهان به سرزمین های اشغالی آورده شده اند دارای حس ملیت و انگیزه برای مقابله با تهدیدات نیروهای مقاومت نیستند.

وی افزود: عملیات طوفان الاقصی با شکست بازدارندگی رژیم صهیونیستی، غافل گیری و بردن جنگ به درون سرزمین های اشغالی، اصول دکترین نظامی رژیم صهیونیستی را بی اعتبار ساخت؛ علاوه بر این با ناامن سازی شهرک های صهیونیست نشین، موجب تشدید تهدیدات و اختلافات در داخل رژیم غاصب اسرائیل شده است.

امیر سرتیپ اکرمی نیا تصریح کرد: ادامه جنایات صهیونیست ها چهره غاصبان سرزمین فلسطین را برای مردم جهان روشن تر ساخت، علاوه بر این غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا را رسوا کرده است، زیرا امروز رژیم صهیونیستی بدون کمک غرب قادر به ادامه حیات نیست.

وی در پایان اضافه کرد: بی تردید خون شهدای غزه به ثمر می رسد و روند پیروزی مردم و آزادی سرزمین فلسطین را تضمین و تسریع خواهد کرد.

در ابتدای این مراسم که با حضور کارکنان پروازی و گروه پزشکی همراه بود، امیر سرتیپ دوم مسعود جعفری فرمانده پایگاه شهید لشگری ضمن بیان ماموریت‌های تاکتیکی و عملیاتی و اقدامات مردم یاری این پایگاه، بخشی از مهم‌ترین اقدامات یک سال اخیر کارکنان که با روحیه جهادی و انقلابی صورت گرفته را تشریح کرد.

ارسال به دوستان
سفر تاریخی چائوشسکو به ایران؛ از دیدار با رفسنجانی تا سقوط در رومانی زمین؛ بی‌فروغ‌تر از همیشه سم آلتمن: ابرهوش‌ مصنوعی باعث افزایش 10 برابری پیشرفت‌های فناوری می‌شود موشک روسی هواپیمای آذربایجانی را سرنگون کرد؟ ادعای تکان‌دهنده منابع دولتی باکو وزیر نیرو: قول می‌دهم سال آینده مشکلات برقی را رفع کنیم (فیلم) حمله اسرائیل به فرودگاه صنعا؛ هدف قرار دادن بیماران و مسافران (فیلم) شاخه خراسانی تحریرالشام جولانی به رهبری «مولوی عبدالفتح» خلاصه بازی چادرملو اردکان ۰ - استقلال ۰ (فیلم) طلسم گل نزدن در لیگ برتر شکست؟ نه! چادرملو و استقلال هم صفر-صفر کردند پزشکیان: ما چه چیزی از همسایگان عرب کم داریم؟ آخر هفته‌ای بارانی و برفی در قم؛ ورود سامانه بارشی از جمعه پزشکیان: شخصاً در مدرسه‌سازی کارگری می‌کنم (فیلم) سفر مهم رئیس جمهور به روسیه؛ امضای توافقنامه همکاری با پوتین پزشکیان از تغییر شیوه آموزش در مدارس دولتی خبر داد (فیلم) رفع کمبود فضای آموزشی ظرف یک سال؛ از تغییر روش تدریس تا کارگری رئیس‌جمهور در مدرسه‌سازی