۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۶۳۳۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۷-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۶۳۳۵
انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۷-۰۸-۱۴۰۲

طرز تهیه کوکوی گل کلم

طرز تهیه کوکوی گل کلم
با مطالعه این مطلب ساده ترین روش آماده سازی کوکو گل کلم مجلسی را امتحان کنید.

به گزارش رضیم، کوکوی گل کلم یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که در تهیه آن مواد متنوعی به کار رفته است است، 

مواد لازم برای ۴ نفر

گل کلم ۱ عدد متوسط

تخم مرغ ۲ عدد

پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری

جعفری ۲ قاشق غذاخوری

آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد درشت

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکوی گل کلم

مرحله اول

برای تهیه کوکوی گل کلم مجلسی ،ابتدا باید گل کلم را به قطعات کوچک تبدیل کنیم و به خوبی شستشو دهیم، سپس به همراه ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوشد.

مرحله دوم

پس از اینکه بافت گل کلم کمی نرم شد آن را در سبد آبکش می ریزیم و کنار می گذاریم تا کاملا آب اضافی آن خارج شود. دقت کنید که نباید بگذارید گل کلم ها بیش از حد پخته و له شوند، زیرا گل کلم له شده شکل ظاهری کوکو شما را خراب می کند.

مرحله سوم

در مرحله بعد پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم و کاملا آب اضافی پیاز را با فشار دادن خارج کنید و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم. سپس گل کلم پخته شده را به همراه تخم مرغ، آرد سفید، پنیر پیتزا و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه پیاز ها اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مقداری جعفری را به صورت ریز ساطوری کرده و ان ها را نیز به کاسه اضافه می کنیم. حال باید مایه کوکو را کاملا مخلوط کنیم تا بافت آن یکدست شود، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن افزوده و صبر می کنیم روغن داغ شود.

مرحله پنجم

حالا از مایه کوکو به اندازه یک نارنگی برداشته و با دست به شکل دلخواه درآورده و در روغن داغ سرخ می کنیم. پس از اینکه کوکوها را سرخ شدند، برای گرفتن روغن اضافی کوکوها، آنها را روی دستمال حوله ای قرار می دهیم. سپس کوکو آماده شده را به همراه نان سرو می کنیم.

مرحله ششم

اگر تمایل داشتید کوکوها را درون فر درست کنید باید برای این منظور فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا از قبل گرم شود. سپس سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و سپس کوکوها را با دست شکل می دهیم و دانه دانه درون سینی فر می چینیم.

مرحله هفتم

اکنون باید سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهیم تا کوکوها برشته شوند. پس از گذشت این زمان کوکوها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز کاملا پخته شود. اگر تمایل دارید که روی کوکوها برشته شوند می توانید چند دقیقه گریل فر را روشن کنید.

 

برچسب ها: کوکو ، کلم
ارسال به دوستان
رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم)