۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۸-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۶۶۵۳
انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۸-۰۸-۱۴۰۲

ابداع کامپوزیت جدیدی که استخوان‌ های شکسته را ترمیم می کند

ابداع کامپوزیت جدیدی که استخوان‌ های شکسته را ترمیم می کند
دکتر «توبیاس گروسنر»(Tobias Großner) جراح و رئیس جراحی تجربی در بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ گفت: پس از شش تا هفت سال، چارچوب کامپوزیت به طور کامل تجزیه و به استخوان تبدیل می‌شود.

پژوهشگران آلمانی نوعی کامپوزیت جدید ابداع کرده‌اند که می‌تواند استخوان‌های شکسته را ترمیم کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، پزشکان هنگام درمان استخوان‌های به شدت شکسته می‌خواهند بافت استخوانی جدید با بیشترین سرعت ممکن رشد کند و همچنین می‌خواهند محل زخم را از عفونی شدن حفظ کنند. دانشمندان یک ماده کامپوزیتی قابل کاشت ابداع کرده‌اند که طبق گزارش‌ها در هر دو مورد قابل کاشت است.

این ماده از طریق پروژه تحقیقاتی مشترک «SCABAEGO»  توسط دولت آلمان ساخته شده است. گروه‌های شریک در این پروژه، بخش تروما و جراحی ترمیمی «بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ»(Heidelberg University Hospital)، شرکت مهندسی پزشکی «بلاسنو»(BellaSeno) و «موسسه فناوری ساخت و مواد پیشرفته فرانهوفر»(Fraunhofer IFAM) هستند.

ایده این است که وقتی یک شکستگی استخوانی مشکل‌ساز رخ می‌دهد، کادر پزشکی کار خود را با گرفتن سی‌تی اسکن از محل شکستگی شروع می‌کنند و براساس آن اسکن، یک چارچوب سه‌بعدی از کامپوزیت جدید چاپ خواهد شد.

چارچوب کامپوزیتی که استخوان شکسته را در بر می گیرد

چارچوب کامپوزیت

آن چارچوب با جراحی روی محل شکستگی اعمال می‌شود، به طوری که ناحیه بافت استخوانی از بین‌رفته را پر می‌کند. در نهایت، چارچوب با مغز استخوان برداشته‌شده از لگن بیمار یا استخوان بزرگ دیگری پر می‌شود.

کامپوزیت، ترکیبی از شیشه زیست‌فعال و یک پلیمر زیست‌تخریب‌پذیر به نام پلی‌کاپرولاکتون است که دومی، استحکام ساختاری چارچوب را افزایش می‌دهد. به گفته موسسه فرانهوفر، شیشه زیست‌فعال پی‌اچ محل شکستگی را تا سطح قلیایی بالا می‌برد که ممکن است رشد باکتری را مهار کند. علاوه بر این، شیشه پس از تماس با مایعات بدن، به یک ترکیب شیمیایی استخوان‌مانند به نام هیدروکسیل‌آپاتیت تبدیل می‌شود.

دکتر «توبیاس گروسنر»(Tobias Großner) جراح و رئیس جراحی تجربی در بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ گفت: پس از شش تا هفت سال، چارچوب به طور کامل تجزیه و به استخوان تبدیل می‌شود.

دانشمندان قبلا بررسی این فناوری را در آزمایش‌های بالینی آغاز کرده‌اند. همچنین، آنها فرمول کامپوزیت را تغییر می‌دهند تا محتوای شیشه زیست‌فعال آن را به حداکثر برسانند و در عین حال، آن را به اندازه کافی قوی نگه دارند.

ارسال به دوستان
استاندار دمشق : سوریه هیچ مشکلی با اسرائیل ندارد همه آنچه باید درباره خطرات پنهان چربی شکمی بدانید (فیلم) استانداری تهران : شاخص آلودگی هوا کاهش یافته ؛ فردا (شنبه) مدارس و ادارات تهران تعطیل نخواهد بود نجات های میلی متری! (فیلم) هل دادن یخ بزرگ در وسط شهر (فیلم) کاهش شدید بارش ها در سال جاری ؛ ۳۰ استان ایران تشنه است پیش‌بینی هواشناسی از ۱۰ روز بارش برف در ایران عراقچی در پکن : بحث هسته‌ای ما در سال جدید با وضعیتی مواجه خواهد شد که نیاز داریم مشورت‌های بیشتری داشته باشیم بازداشت شیعیان در نیجریه توسط پلیس عراقچی: پرونده هسته‌ای نیازمند مشورت‌های بیشتر است (فیلم) علم الهدی : اگر مردم فتنه شناسی را فراموش کنند ، دشمن نظام اسلامی را براندازی می‌ کند تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به یمن (فیلم) در باب حقوق بومی ها دادستان گنبدکاووس : بزرگترین قمارخانه شرق گلستان پلمب شد امام جمعه کرج : باید بررسی شود چه کسانی دنبال این هستند که فضای مجازی بدون کنترل در اختیار همه قرار گیرد