۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۸-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۶۶۵۳
انتشار: ۱۱:۴۲ - ۱۸-۰۸-۱۴۰۲

ابداع کامپوزیت جدیدی که استخوان‌ های شکسته را ترمیم می کند

ابداع کامپوزیت جدیدی که استخوان‌ های شکسته را ترمیم می کند
دکتر «توبیاس گروسنر»(Tobias Großner) جراح و رئیس جراحی تجربی در بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ گفت: پس از شش تا هفت سال، چارچوب کامپوزیت به طور کامل تجزیه و به استخوان تبدیل می‌شود.

پژوهشگران آلمانی نوعی کامپوزیت جدید ابداع کرده‌اند که می‌تواند استخوان‌های شکسته را ترمیم کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، پزشکان هنگام درمان استخوان‌های به شدت شکسته می‌خواهند بافت استخوانی جدید با بیشترین سرعت ممکن رشد کند و همچنین می‌خواهند محل زخم را از عفونی شدن حفظ کنند. دانشمندان یک ماده کامپوزیتی قابل کاشت ابداع کرده‌اند که طبق گزارش‌ها در هر دو مورد قابل کاشت است.

این ماده از طریق پروژه تحقیقاتی مشترک «SCABAEGO»  توسط دولت آلمان ساخته شده است. گروه‌های شریک در این پروژه، بخش تروما و جراحی ترمیمی «بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ»(Heidelberg University Hospital)، شرکت مهندسی پزشکی «بلاسنو»(BellaSeno) و «موسسه فناوری ساخت و مواد پیشرفته فرانهوفر»(Fraunhofer IFAM) هستند.

ایده این است که وقتی یک شکستگی استخوانی مشکل‌ساز رخ می‌دهد، کادر پزشکی کار خود را با گرفتن سی‌تی اسکن از محل شکستگی شروع می‌کنند و براساس آن اسکن، یک چارچوب سه‌بعدی از کامپوزیت جدید چاپ خواهد شد.

چارچوب کامپوزیتی که استخوان شکسته را در بر می گیرد

چارچوب کامپوزیت

آن چارچوب با جراحی روی محل شکستگی اعمال می‌شود، به طوری که ناحیه بافت استخوانی از بین‌رفته را پر می‌کند. در نهایت، چارچوب با مغز استخوان برداشته‌شده از لگن بیمار یا استخوان بزرگ دیگری پر می‌شود.

کامپوزیت، ترکیبی از شیشه زیست‌فعال و یک پلیمر زیست‌تخریب‌پذیر به نام پلی‌کاپرولاکتون است که دومی، استحکام ساختاری چارچوب را افزایش می‌دهد. به گفته موسسه فرانهوفر، شیشه زیست‌فعال پی‌اچ محل شکستگی را تا سطح قلیایی بالا می‌برد که ممکن است رشد باکتری را مهار کند. علاوه بر این، شیشه پس از تماس با مایعات بدن، به یک ترکیب شیمیایی استخوان‌مانند به نام هیدروکسیل‌آپاتیت تبدیل می‌شود.

دکتر «توبیاس گروسنر»(Tobias Großner) جراح و رئیس جراحی تجربی در بیمارستان دانشگاه هایدلبرگ گفت: پس از شش تا هفت سال، چارچوب به طور کامل تجزیه و به استخوان تبدیل می‌شود.

دانشمندان قبلا بررسی این فناوری را در آزمایش‌های بالینی آغاز کرده‌اند. همچنین، آنها فرمول کامپوزیت را تغییر می‌دهند تا محتوای شیشه زیست‌فعال آن را به حداکثر برسانند و در عین حال، آن را به اندازه کافی قوی نگه دارند.

ارسال به دوستان
سفر به عصر قاجار؛ از روزهای «سلام» تا وقتی «انقراض» به یک قدمی رسید(عکس) سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم)