۳۰ شهريور ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۱۷۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۲ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۲
کد ۹۱۷۹۳۲
انتشار: ۰۰:۲۲ - ۲۴-۰۸-۱۴۰۲

غذایی فرنگی و لذیذ برای گیاهخواران

غذایی فرنگی و لذیذ برای گیاهخواران
پاستا یکی از غذاهای ایتالیایی است که در ایران طرفداران بسیاری دارد و در انواع مختلف تهیه می‌شود؛ پاستا سبزیجات، غذایی بسیار خوشمزه است و طعمی بسیار لذیذ دارد.

پاستا سبزیجات ایتالیایی از غذا‌های خوشمزه و محبوب ایتالیایی است و به دلیل اینکه در پخت آن به جای گوشت و خامه و سس از سبزیجات تازه استفاده می‌شود طعمی عالی دارد.

به گزارش وقت صبح، پاستا سبزیجات بسیار خوشمزه است و خوردن آن خالی از لطف نیست و طعمی بسیار لذیذ دارد.

مواد لازم:

پاستا: دوم سوم بسته ۵۰۰ گرمی

پیاز: ۱ عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای رنگی: ۱ عدد

هویج: ۱ عدد

ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و پولبیبر: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی: ۲ عدد

سیر: ۱ حبه

لیمو ترش: ۱ عدد

آب: ۱ استکان

طرز تهیه:

پیاز، فلفل دلمه‌ای و هویج را به صورت نگینی خرد می‌کنیم. قارچ را هم به صورت ورقه‌ای برش می‌زنیم.

گوجه‌ها را هم به همراه سیر داخل میکسر یا خرد کن دستی می‌ریزیم و پوره می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

سپس در یک تابه پیاز را با مقداری روغن تفت می‌دهیم و بعد به ترتیب قارچ، فلفل دلمه‌ای و هویج را اضافه کرده و هر کدام را دو تا سه دقیقه تفت می‌دهیم تا سبک شوند.

سپس ادویه‌های لازم را اضافه می‌کنیم و کمی تفت شون می‌دهیم تا عطرشون آزاد شود.

بعد در یک تابه کوچک رب را با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا رنگ رب باز شود سپس پوره گوجه و سیر را به همراه یک استکان آب و آبلیموی تازه به مواد مون اضافه می‌کنیم و آن را به مواد آماده شده مرحله ۲ اضافه می‌کنیم و درب تابه را می‌گذاریم تا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و مایه مون جا بیفتد.

در این فاصله پاستامونو به مدت یک ربع تو مخلوط آب و روغن و نمک می‌جوشانیم. وقتی که کاملا پخت و نرم شد آبکش می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا آبش بریزد.

سپس پاستای آماده شده را به موادمون اضافه می‌کنیم و پس از مخلوط کردن از روی حرارت برمی داریم و داخل ظرف سرو می‌ریزیم و با کلم بروکلی و گوجه گیلاسی تزیین می‌کنیم.

در صورت تمایل در انتها برای اینکه پاستامون عطر و طعم بهتری داشته باشد روش ادویه ایتالیایی یا جعفری تازه می‌ریزیم و بعد سرو می‌کنیم. امیدواریم از خوردن این پاستای خوشمزه و ایتالیایی لذت ببرید.

 

برچسب ها: پاستا ، ایتالیایی
ارسال به دوستان
اسطوره‌هایی که الهام‌بخش «ارباب حلقه‌ها» بودند؛ از «آخرالزمان راگناروک» تا «حلقۀ عزیز» (+عکس) با ماشین شخصی سوار هواپیما شوید / قیمت بلیت، حداقل ۳ میلیارد تومان (+عکس) چرا در تابستان سطح جاده‌ها از فاصله دور خیس به نظر می‌رسد؟ فرقۀ مرموز «ساینتولوژی» چگونه به وجود آمد؟(+عکس) ۷ موضوع ساده برای افراد درونگرا که به‌راحتی سر صحبت را با دیگران باز کنند کشف قدیمی‌ترین «خط چشم» جهان در کاوش‌های یک تپۀ 8 هزارساله (+عکس) ترکیب شگفت‌انگیز معماری خشن «بروتالیستی» با لطافت «گیاه»(+عکس) بهترین آثار معماری «زاها حدید» در سراسر جهان؛ رویاهایی از جنس شیشه و بتن (+عکس) بز طاووسی؛ بز مشهور رشته کوه آلپ که چکمه سیاه به پا دارد! (+عکس) چرا هوای گرم می‌تواند پرواز شما را به تأخیر بیندازد؟ فرزندپروری تنبل جدیدترین روش تربیتی این روز‌های جهان است! ایتالیا محروم از صدرنشینی؛ بهترین پیتزای جهان در سال ۲۰۲۴ در این شهر ۵ روش ژاپنی برای آرامش ذهن نگهبان 700 سالۀ معبد «آنگکور وات» از زیر خاک بیرون آمد(+عکس) «شاهنشاه ایران و جهان»؛ مردی که سه امپراتور روم را به زانو درآورد