۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۱۹۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴:۳۰ - ۰۹-۰۹-۱۴۰۲
کد ۹۲۱۹۷۷
انتشار: ۰۴:۳۰ - ۰۹-۰۹-۱۴۰۲

توانایی حرکت معلولان با تزریق دستگاهی به بدن

توانایی حرکت معلولان با تزریق دستگاهی به بدن
محققان دانشگاه جان هاپکینز یک محرک نخاعی جدید ابداع کرده اند که به احیای عملکرد اعضای پایینی بدن انسان در بیماران فلج کمک می کند.

این دستگاه کوچک را می توان به شیوه غیر تهاجمی و از طریق یک سرنگ در بدن ایمپلنت کرد.

به گزارش مهر، جراحت های نخاعی جریان سیگنال های الکتریکی از مغز به قسمت های پایین بدن انسان را مختل می کنند و در نتیجه میزان حرکت فرد در برخی موارد شدید و به فلج کامل فرد منجر می شود.

محرک های نخاعی دستگاه هایی هستند که می توان با کمک جراحی آنها را در نخاع فرد قرار داد تا محل جراحت را میانبر بزنند و قدرت حرکت فرد را تا حدی احیا کنند. متاسفانه این محرک ها بیشتر اوقات حجیم هستند و باید با جراحی نصب شوند. علاوه بر آن ابزارهای مذکور در دقت اختلال دارند.

در پژوهش جدید محققان جان هاپکینز یک دستگاه بسیار کوچک تر ابداع کردند که انعطاف پذیر و ارتجاع پذیر است. می توان آن را در مکانی متفاوت از محرک های دیگر (سطح اپیدورال بطنی جانبی) قرار داد که نه تنها به موتور اعصاب نزدیک تر است و دقت بیشتری خواهد داشت، بلکه می توان به جای جراحی با استفاده از یک سرنگ معمولی آن را تزریق کرد. تست این فناوری در موش های فلج موفقیت آمیز بود.

دینچانگ لین مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: ما این فناوری جدید را در یک مدل موش آزمایش کردیم و جریان الکتریکی که تقریباً 2 بار کمتر از جریان الکتریکی که در تحریک سنتی استفاده می‌شود را به کار بردیم.

ما توانستیم حرکات را برانگیزیم. محرک ما نه تنها دامنه وسیع‌تری از حرکات را فعال می‌کند، بلکه به ما اجازه می‌دهد تا الگوی تحریک دسته الکترود را برنامه‌ریزی کنیم، که منجر به حرکات پیچیده‌تر و طبیعی‌تر پا می‌شود که مشابه قدم زدن، لگد زدن و تکان دادن است.

به گفته محققان این دستگاه به تدریج به احیای موتور حرکتی بیمارانی با جراحت های نخاعی یا بیماری های عصبی منجر می شود.

از آنجا که این روش کم تهاجمی تر است سبب می شود در دسترس تر و ارزان تر باشد و در نتیجه افراد بیشتری از آن استفاده خواهند کرد.

برچسب ها: معلولان ، تزریق
ارسال به دوستان
تصاویری بسیار خاطره انگیز از جادوگر تکرارنشدنی دنیای بسکتبال باور می کنید این حشره بدن فلزی دارد! (عکس) یک روش ساده و کاربردی برای روشن کردن آتش در طبیعت (فیلم) کج صورت با جزئیات استثنایی(عکس) ماجرای کریدور اسرائیلی داوود چیست و شامل چه مناطقی می‌شود؟ (فیلم) روزنامه جمهوری ‎اسلامی : فیلترشکن فروش‌ها و تندروها هنوز مشغول‌ کارند سوپ یک و نیم میلیونی علیه آلودگی هوا ! مصرف نمک چگونه به درمان فشار خون بالا کمک می‌کند (فیلم) روزنامه اطلاعات : آقای شهردار تهران! ترافیک و آلودگی هوا نفس مردم را بریده ؛ به خودت، نمره خوب می‌دهی؟! مصوبه شورایعالی فضای مجازی توضیح نمی‌دهد، بنابه چه‌دلایل موجهی، فیلتر همه سکوها برداشته نشده ؟ این قایق خورشیدی با هوش مصنوعی، روزانه ۲.۵ میلیون لیتر آب را تصفیه می‌کند(+عکس) آبشار گنجنامه همدان منجمد شد جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد یک نکته جالب درباره غذاهای ایرانی و فشار خون دمنوشی برای کاهش علائم گوارشی