۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۸۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۱-۱۰-۱۴۰۲
کد ۹۲۸۴۸۲
انتشار: ۲۰:۴۲ - ۰۱-۱۰-۱۴۰۲

کشک و سیب زمینی خوش طعم کرمانی را با این روش درست کنید

کشک و سیب زمینی خوش طعم کرمانی را با این روش درست کنید
شهر کرمان دارای غذا‌های سنتی لذیذ و پر طرفداری است که کشک سیب یکی از غذا‌های محبوب و سنتی این شهر محسوب می‌شود. این غذا به دلیل داشتن کشک، سیب زمینی و گردو سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. به طور کلی کشک در میان کرمانی‌ها محبوبیت زیادی دارد و پایه ثابت بسیاری از غذا‌های سنتی شهر کرمان است.

کشک سیب یکی از غذاهای خوشمزه و محلی کرمانی است که از ترکیب سیب زمینی با کشک و پیاز داغ و گردو تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مقوی است.

فراروـ غذا‌های محلی خیلی خوشمزه و متنوع هستند و به هر کجای ایران که سفر کنید، مجموعه متنوعی از غذا‌های خوشمزه محلی را می‌بینید که هرکدام طعم مخصوص به خود را دارند و با مواد غذایی سالم و مقوی تهیه می‌شوند. کشک سیب یکی از غذا‌های محلی بسیار خوشمزه و مشهور کرمانی است. شهر کرمان دارای غذا‌های سنتی لذیذ و پر طرفداری است که کشک سیب یکی از غذا‌های محبوب و سنتی این شهر محسوب می‌شود. این غذا به دلیل داشتن کشک، سیب زمینی و گردو سرشار از پروتئین و مواد مغذی است. به طور کلی کشک در میان اهالی کرمان محبوبیت زیادی دارد و پایه ثابت بسیاری از غذا‌های سنتی شهر کرمان مانند بز قرمه، آبگوشت بادمجان و کشک، آش رشته کرمانی، کشک کله جوش، کشک کدو و... است. کشک سیب از ترکیب سیب زمینی پخته با کشک و پیاز داغ و گردو تهیه می‌شود و یک غذای بسیار مقوی و خوشمزه است که می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن یک غذای جدید لذت ببرید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه کشک سیب خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی درشت: ۲ عدد
کشک: یک و نیم لیوان
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
گردوی خرد شده: ۵۰ گرم
نعناع داغ: به میزان لازم
پیاز داغ: به میزان لازم
روغن: ۱ قاشق سرپر
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آب: نصف لیوان

برای درست کردن این کشک سیب زمینی خوشمزه اول سیب زمینی‌ها را پوست و چهار قاچ کنید و بعد سیب زمینی‌ها را همراه با نصف لیوان آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا کاملا بپزد و له شود. در این فاصله پیاز را پوست و به صورت خلالی خرد کنید. پیاز را همراه با روغن داخل یک ماهی تابه بریزید تا سرخ شود، سپس حبه‌های سیر را رنده کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی زردچوبه بریزید. اجازه بدهید سیر ۱ دقیقه تفت بخورد، سپس گردوی خرد شده را همراه با کشک به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید.

اگر کشک خیلی سفت است، با چند قاشق آب جوش آن را رقیق کنید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا کشک با پیاز بیست دقیقه بجوشد. در مرحله آخر سیب زمینی‌های پخته را با گوشتکوب یا پوره‌کن له کنید و به ترکیب کشک و پیاز داغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیب زمینی کاملا با مواد مخلوط شود. دوباره درب ماهی تابه را ببندید و بیست دقیقه دیگر زمان بدهید تا غذا بجوشد و جا بیفتد. وقتی کشک و سیب زمینی آماده شد، آن را داخل ظرف مخصوص سرو بکشید و روی آن را با نعناع داغ، کشک و پیاز داغ تزیین کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ ـ پیاز داغ عطر و طعم بسیار خوبی به غذا می‌دهد؛ اما نکته مهم این است که پیاز داغ باید کاملاً ریز و خشک باشد. برای داشتن یک پیاز داغ پودری و خشک پیاز را به صورت نازک برش بزنید؛ سپس در روغن فراوان که از قبل داغ شده است، سرخ کنید. به این نکته توجه داشته باشید که پیاز باید در روغن شناور باشد؛ بنابراین نباید حجم زیادی از پیاز را در یک مرحله اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، آن را روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن کاملاً گرفته شود. سپس روی سینی پهن کنید. وقتی دوباره این کار را انجام دادید، پیاز‌های جدیدی را که سرخ کرده‌اید، روی پیاز داغ‌های قبلی نریزید؛ چون باعث روغنی شدن قبلی‌ها می‌شود. علاوه‌بر این باعث می‌شود که پیاز داغ حالت خمیری پیدا کند.

۲ ـ کشک کالری بالایی دارد. اگر اضافه وزن دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. از طرف دیگر کشک‌ها درصدی نمک دارند؛ بنابراین در غذا‌هایی که از کشک استفاده می‌کنید، حتماً نمک را بعد از اضافه کردن کشک و چشیدن غذا اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که کشک خیلی زود فاسد می‌شود و مسمومیت ناشی از آن هم بسیار شدید است. حتماً از کشک‌های بسته‌بندی شده و پاستوریزه استفاده کنید. البته کشک‌های محلی بسیار خوشمزه‌تر هستند. اگر می‌خواهید از کشک محلی استفاده کنید، حتماً از جای مطمئن تهیه کنید. کشک با اینکه بسیار مغذی است؛ اما نفاخ و دیرهضم است. اگر جزء افرادی هستید که مشکلات گوارشی دارید، در مصرف آن احتیاط کنید. استفاده از نعناع خشک به همراه کشک به هضم آن کمک می‌کند.

۳ ـ کرمانی‌های عزیز برای درست کردن این غذای خوشمزه از روغن یا کره محلی استفاده می‌کنند که در صورت تمایل می‌توانید شما هم از آن استفاده کنید.

ارسال به دوستان
سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است