۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۲۸۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۲-۱۰-۱۴۰۲
کد ۹۲۸۷۲۹
انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۲-۱۰-۱۴۰۲

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!
مرغ شکم پُر یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در تمام شهر‌های کشور با یک روش مشابه تهیه می‌شود.

مرغ شکم پُر یکی از غذا‌های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته می‌شود.

به گزارش برترین‌ها، این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهر‌های کشور با یک روش مشابه تهیه می‌شود، البته مواد داخل شکم مرغ و طعم دهنده‌های آن ممکن است متفاوت باشند.

در ادامه این مطلب در طرز تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید:

طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!

طرز تهیه:

مرحله اول

برای درست کردن مرغ شکم پر خوشمزه در قابلمه ابتدا مرغ را بشورید و داخل شکم مرغ را خوب تمیز کنید و کنار بگذارید. حالا ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید در ادامه سیر و فلفل دلمه هم خورد کنید.

سپس حالا پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را داخل ظرف بریزید و بهش روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی زعفران اضافه کنید؛ و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را باهاش مزه دار کنید.

مرحله دوم

کمی زردچوبه به مرغ بزنید و با دست خوب ماساژ دهید تا تمام قسمت‌های مرغ رنگ بگیرد و مزه دار شود. حالا کمی از مواد را داخل شکم مرغ بریزید و بقیه هم اطراف مرغ قرار دهید.

در ظرف را بگذارید و مرغ را داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه دار شود. حالا مواد داخل شکم مرغ را آماده کنید ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید. داخل کمی کره تفت دهید سبک که شد بهش زردچوبه اضافه کنید.

مرحله سوم

کمی که تفت خورد بهش کشمش، گردو، زرشک و جعفری ساتوری را اضافه و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند در آخر هم کمی رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا طعم‌ها به خورد هم بروند؛ و بعد چند دقیقه مواد داخل شکم مرغ آماده شده است را کنار بگذارید. حالا مواد مزه دار شده مرغ را از داخل شکم مرغ خالی کنید و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله چهارم

حالا مخلوط کشمش و زرشک را داخل شکم مرغ بریزید و با سیب زمینی مهار کنید تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود و با یک نخ دست و پای مرغ را ببندید.

برای سس مرغ شکم پر هم ۱ عدد پیاز را خلالی خورد سبک که شد بهش زردچوبه، رب گوجه و رب انار اضافه کنید و تفت دهید؛ و بعد مرغ را در سس قرار دهید بعدش آب جوش اضافه کنید تا بجوش بیاد.

مرحله پنجم

در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدودا ۱ ساعت بپزد یک ربع آخر پخت مرغ هم بهش زعفران و آلو یا برگ قیصی اضافه کنید. بزارید سس حسابی غلیظ و خوب جا بیافتد.

میتوانید قبل از سرخ کردن مرغ هم مواد را داخل شکم مرغ بریزید و با نخ بدوزید و بعد سرخ کنید بعد از یک ساعت مرغ شما آماده است. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید.

سخن آخر

اگر می‌خواهید مهمان‌ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه و متفاوت شگفت‌زده کنید، می‌توانید مرغ شکم پر درست کنید. این غذا یکی از غذا‌های به ویژه است که می‌توانید آن را به راحتی هم با فر هم با قابلمه بپزید. با استفاده از دستور پخت بالا، این غذای خوشمزه را برای عزیزانتان درست کنید.

برچسب ها: مرغ شکم پر ، قابلمه
ارسال به دوستان
سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه فرآیند طراحی و تولید خودروی شاسی بلند غول پیکر شامان روسی (فیلم) رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است