۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۳۴۱۵۸
تاریخ انتشار: ۰۲:۰۰ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۲
کد ۹۳۴۱۵۸
انتشار: ۰۲:۰۰ - ۲۱-۱۰-۱۴۰۲

بازگشت بشر به ماه به تعویق افتاد

بازگشت بشر به ماه به تعویق افتاد
ناسا دو ماموریت بعدی آرتمیس را به تعویق انداخته است و بنابراین پای فضانوردان تا سال ۲۰۲۶ به ماه باز نخواهد شد.

 در یک کنفرانس رسانه‌ای در روز سه‌شنبه (۹ ژانویه/۱۹ دی)، رئیس ناسا اعلام کرد که ماموریت آرتمیس ۲ از ماه نوامبر ۲۰۲۴ تا ماه سپتامبر سال ۲۰۲۵ به تعویق خواهد افتاد و ماموریت آرتمیس ۳ که در ابتدا قرار بود اواخر سال ۲۰۲۵ انجام شود به ماه سپتامبر ۲۰۲۶ منتقل می‌شود.

به نقل از اسپیس، بیل نلسون، مدیر ناسا می‌گوید: ایمنی اولویت اصلی ما است و برای اینکه به گروه‌های ماموریت‌های آرتمیس زمان بیشتری برای حل چالش‌ها با پیشرفت‌ها و عملیات‌ها بدهیم، زمان بیشتری را برای آرتمیس ۲ و ۳ اختصاص خواهیم داد.

بنابراین، چیزی که می‌خواهم به شما بگویم این است که ما در حال تنظیم برنامه خود هستیم تا ماه سپتامبر ۲۰۲۵ را برای آرتمیس ۲ و ماه سپتامبر ۲۰۲۶ را برای آرتمیس ۳ در نظر قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، طی برنامه‌ آرتمیس ۲ فضانوردان سوار بر یک فضاپیما به مدار ماه می‌روند و بدون فرود بازمی‌گردند. در ماموریت آرتمیس ۳ فضانوردان برای بیش از نیم قرن بر روی سطح ماه قدم می‌گذارند.

نلسون افزود که آرتمیس ۴ نیز در مسیر پرتاب در ماه سپتامبر ۲۰۲۸ است.

جیم فری(Jim Free)، معاون ناسا، تاکید کرد که تصمیم به تاخیر انداختن آرتمیس ۲ با در نظر گرفتن ایمنی سرنشینان گرفته شده است.

او توضیح داد: من می‌خواهم تاکید کنم که ایمنی اولویت شماره یک ما است. شما امروز آن را از مدیر شنیدید؛ چندین بار آن را شنیده‌اید. و همانطور که ما آماده می‌شویم دوستان و همکاران خود را به این ماموریت بفرستیم، متعهد هستیم که در ایمن‌ترین حالت پرتاب شود.

سرنشینان یک یادآوری دائمی برای ما هستند که چقدر مهم است که روی کاری که باید انجام دهیم برای اطمینان از بازگشت ایمن آنها متمرکز بمانیم.

آمیت کشاتریا(Amit Kshatriya)، معاون مدیر برنامه «ماه به مریخ» ناسا، تعدادی از سیستم‌ها و فناوری‌های جدیدی را که این آژانس هنوز در حال آزمایش و توسعه آنها قبل از آرتمیس ۲ است، فهرست کرده است، از جمله تأسیسات جدید در مرکز فضایی کندی در فلوریدا برای فعال کردن بارگیری سریع پیشران و ورود و خروج سرنشینان به علاوه یک سیستم جدید جداسازی کپسول و سیستمی برای پشتیبانی از حیات. کشاتریا گفت: همه آنها البته برای حمایت از سرنشینان و البته برای حمایت از ایمنی آنها به آنجا اضافه شده‌اند.

کشاتریا سپس توضیح داد که مشکلات سپر حرارتی که کپسول اوریون ناسا در طی پرواز آزمایشی بدون سرنشین آرتمیس ۱ به مدار ماه در اواخر سال ۲۰۲۲ با آن مواجه شد، نگرانی بزرگی بوده است زیرا داده‌های آن ماموریت موفقیت‌آمیز تجزیه و تحلیل می‌شود. سپر حرارتی به اندازه کافی از اوریون محافظت می‌کرد، اما بیشتر آن سوخته بود.

کشاتریا گفت که برخی از سخت افزارهای پشتیبانی از حیات باید در داخل فضاپیمای آرتمیس ۳ اوریون به دلیل خرابی در حین آزمایش تعویض شوند که خود فرآیندی جامع است که مستلزم جداسازی و دسترسی به بسیاری از سیستم‌های مختلف داخل کپسول است.

علاوه بر این، سیستم الکتریکی در سیستم جداسازی کپسول که در صورت بروز ناهنجاری در پرتاب، کپسول را از موشک سامانه پرتاب فضایی ناسا دور می‌کند، در طول آزمایش آنطور که انتظار می‌رفت عمل نکرده است.

کشاتریا گفت: ما هنوز در مراحل اولیه این تحقیقات هستیم و هنوز مسیری رو به جلو ایجاد نکرده‌ایم؛ ما چندین گزینه موازی برای رفع این مشکل داریم و آزمایش‌های زیادی در پیش داریم، اما می‌خواستیم مطمئن شویم که برای انجام این کار به خودمان زمان می‌دهیم.

زمانی که آرتمیس ۲ پرتاب شود، گروهی چهار نفره را به دور ماه می‌فرستد و به زمین بازمی‌گرداند. این گروه شامل سه فضانورد ناسا از جمله فرمانده رید وایزمن، خلبان ویکتور گلاور که اولین فرد رنگین پوستی است که مدار پایین زمین را ترک می‌کند و کارشناس ماموریت کریستینا کخ اولین زنی که به ماه می‌رود و همچنین فضانورد آژانس فضایی کانادا جرمی هنسن که اولین غیرآمریکایی که مدار پایین زمین را ترک می‌کند، خواهند بود.

با وجود این تعویق‌ها، مدیر ناسا همچنان مشتاق آرتمیس ۲ و معنای آن برای اکتشاف فضایی است. نلسون می‌گوید: آرتمیس نمایانگر آن چیزی است که ما می‌توانیم به عنوان یک کشور، به عنوان یک ائتلاف جهانی انجام دهیم.  

برچسب ها: بازگشت ، ماه
ارسال به دوستان
رانندگی جنون‌آمیز راننده خودروی شاسی بلند روی ریل راه آهن (فیلم) پزشکیان: بیگانگان توان خراب کردن ایران را ندارند؛ خرابی‌ها از درون است نخست‌وزیر مجارستان: ۳۰۰ میلیارد یورو کمک به اوکراین، هدر رفت پول بود غذای روستایی در یمن؛ پخت یک سوپ خوشمزه با ۳۰۰ گرم عدس قرمز (فیلم) مراقبت‌های پس از جراحی کیسه صفرا (فیلم) آنهایی که انتخابات برایشان تمام نشده، هر روز پروژه‌ای جدید را کلید می‌زنند پرسه پلنگ و توله‌اش در ارتفاعات اشکورات رودسر (فیلم) مسدودسازی دوباره درگاه‌های صرافی‌های رمزارز؛ ابهام در علت و سکوت مسئولان کشف بقایای اعضای بدن انسان در باغ‌های پسته کرمان؛ مدیر شبکه بهداشت توضیح می‌دهد انتقاد پزشکیان از مدیریت بد انرژی (فیلم) ادعای «تهدید مشترک ایران»؛ هم‌صدایی رژیم اسرائیل و اوکراین ادعای تحویل توله شیر تکذیب شد؛ پرونده قضایی برای ورزشکار متخلف قلب ما مغز مخصوص به خود را دارد کشف ۳ هزار قبضه اسلحه و دستگیری ۱۰۰ هزار قاچاقچی در مرزهای ایران هوش شگفت آور مورچه‌ها (فیلم)