۰۷ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد ۹۳۷۵۵۹
انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۳-۱۱-۱۴۰۲

یک راهکار ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!

یک راهکار ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!
آسیاب کردن دانه‌های قهوه به صورت ذرات ریز اصطکاک زیادی ایجاد می‌کند، زیرا ذرات روی یکدیگر ساییده می‌شوند و می‌شکنند که در نتیجه الکتریسیته ساکن تولید می‌کند.

ترفند جدیدی که دانشمندان کشف کرده‌اند با کاهش میزان الکتریسیته ساکن تولید شده از آسیاب دانه‌ها، به خوش طعم کردن قهوه کمک می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اضافه کردن مقداری آب به دانه‌های قهوه قبل از آسیاب کردن می‌تواند راز یک فنجان قهوه با طعم بهتر باشد.

این ترفند باعث کاهش میزان الکتریسیته ساکن تولید شده از آسیاب کردن دانه‌های قهوه می‌شود، با این حال این روش منجر به چسبیدگی قهوه و مسدود شدن آسیاب و در نتیجه مشکلات زیادی می‌شود.
علاقه‌مندان به قهوه مدت‌هاست که دانه‌های خود را قبل از آسیاب کردن، مرطوب می‌کنند. اکنون دانشمندان ثابت کرده‌اند که

چگونه باریستا‌های جوان الکتریسیته ساکن را کاهش می‌دهند تا به طور مداوم یک فنجان اسپرسو قوی‌تر و بهتری تولید کنند.

رطوبت، چه رطوبت باقی‌مانده در داخل قهوه برشته‌شده یا رطوبت خارجی اضافه شده در هنگام آسیاب کردن، همان میزان باری است که در هنگام آسیاب کردن ایجاد می‌شود.

دانشمندان با همکاری یک آتشفشان‌شناس، بررسی کردند که کدام نوع قهوه تمایل دارد پس از آسیاب به هم بچسبد و چرا، و این موضوع چگونه بر دم کردن تأثیر می‌گذارد.

آن‌ها دسته‌ای از دانه‌های قهوه بو داده شده تجاری و آزمایشگاهی را با هم مقایسه کردند که از نظر منشأ، زمان برشته شدن و میزان رطوبت متفاوت بود. آن‌ها الکتریسیته ساکن در هر دسته را پس از آسیاب کردن و همچنین اندازه ذرات قهوه تازه آسیاب شده و طعم دم نهایی را اندازه گرفتند.

آسیاب کردن دانه‌های قهوه به صورت ذرات ریز اصطکاک زیادی ایجاد می‌کند، زیرا ذرات روی یکدیگر ساییده می‌شوند و می‌شکنند که در نتیجه الکتریسیته ساکن تولید می‌کند، ذرات باردار تقریباً مانند ذرات غبار موجود در توده‌های آتشفشانی که به هم ساییده می‌شوند و برای تولید رعد و برق تخلیه می‌شوند، عمل می‌کنند.

با دو بار آسیاب کردن دانه‌های قهوه، محققان نشان دادند که بیشتر الکتریسیته ساکن در قهوه آسیاب شده از شکستگی دانه‌ها و کمتر از اصطکاک بین آن‌ها ناشی می‌شود.

دانشمندان با مقایسه دانه‌های آسیاب شده با آب و بدون آب، نشان دادند که افزودن آب قبل از آسیاب کردن منجر به طولانی‌تر شدن زمان استخراج اسپرسو و دم کردن قوی‌تر می‌شود. آب از طریق تفاله‌های قهوه مرطوب شده نفوذ کرده و طعم بیشتری را از دانه‌های کمتر کلوخه شده می‌گیرد.

آن‌ها توصیه می‌کنند که برای بهبود قوام و طعم قهوه، حدود ۲۰ میکرولیتر آب در هر گرم قهوه یا حدود نیم میلی‌لیتر برای یک شات اسپرسوی معمولی اضافه کنید.

در حالی که آزمایش‌های بیشتری برای آزمایش انواع مختلف آسیاب‌ها و روش‌های دم‌آوری مورد نیاز است، محققان نتیجه گرفتند که چند قطره آب ساده مشکلات جمع شدن، کانال‌کشی و استخراج ضعیف را حل کرده و در عین حال به دستیابی به خوشمزه‌ترین اسپرسو کمک می‌کند.

برچسب ها: خوشمزه ، قهوه
ارسال به دوستان
خواص شگفت انگیز لیمو شیرین دوربین دنده عقب ۷۰ سال قبل اختراع شد! (+عکس) سفر به عصر قاجار؛ از روزهای «سلام» تا وقتی «انقراض» به یک قدمی رسید(عکس) سقوط مرگبار یک کودک از ساختمانی مرتفع (فیلم) ۱۰ گل فراموش نشدنی دیوید بکام (فیلم) تقویت سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل با قرارداد ۵۵۰ میلیون دلاری صدور سند حدنگاری برای تمامی اراضی جزیره ابوموسی؛ تثبیت مالکیت ایران لحظه جدال مرگبار دو تمساح غول پیکر (فیلم) دیدار وزیر صنعت ایران با پوتین؛ رایزنی برای توسعه همکاری‌های اقتصادی نتانیاهو مدعی شد: چهره خاورمیانه را تغییر خواهیم داد شکست منچستر یونایتد مقابل ولورهمپتون؛ ادامه روزهای کابوس‌وار شیاطین سرخ هنرنمایی زیبا چترباز‌ها در آسمان جزیره کیش (فیلم) اتحادیه عرب ایران را به «دامن زدن به نزاع» در سوریه متهم کرد؛ سکوت در برابر تجاوزات اسرائیل مسدودسازی ۴۰ سایت و صفحه اینستاگرامی فروش داروهای غیرمجاز توسط پلیس فتا فرود اضطراری پرواز مشهد-نجف در کرمانشاه