به گزارش یورو نیوز، نویسندگان گزارش شاخص ضایعات غذایی برنامه محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) معتقدند که «مقدار واقعی وعده غذایی دور ریخته شده میتواند بسیار بیشتر از این رقم باشد.
اینگر اندرسن، مدیر اجرایی «UNEP» در اینباره گفت : این یک تراژدی است. میلیونها نفر در سراسر جهان گرسنه هستند در حالی که روزانه مقدار زیادی مواد غذا دور ریخته میشود.
ریچارد سوانل که از سازمان غیردولتی «WRAP»، در نگارش این گزارش مشارکت داشته است، نیز گفته که با این حجم از مواد غذایی که به صورت روزانه هدر میرود میتوان تمام افرادی که در جهان از گرسنگی رنج میبرند را سیر کرد و به آنها روزی یک وعده غذا داد.
براساس گزارش سازمان ملل، حدود ۶۰ درصد (معادل ۶۳۱ میلیون تن) از هدر رفتن مواد غذایی در خانهها، ۲۸ درصد در رستورانها و ۱۲ درصد در فروشگاهها، قصابیها و خواربار فروشیها، روی میدهد. این حجم از هدر رفت مواد غذایی در سال معادل هزار میلیارد دلار است.