۲۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۶۴۵۰۲
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۸-۰۲-۱۴۰۳
کد ۹۶۴۵۰۲
انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۸-۰۲-۱۴۰۳
تبلیغات

سوالات متداول درباره ویزای شینگن

قطعا می‌دانید ویزای شینگن نوعی از ویزا است که به افرادی که می‌خواهند به اروپا سفر کنند، داده می‌شود. دریافت این ویزا برای برخی از کشورها ساده اما برای برخی دیگر هم دشوار است. البته تمام کشورهای اروپایی از این ویزا پشتیبانی نمی‌کنند و تعداد محدودی حاضر به ارائه خدمات به ایرانی‌ها هستند. ویزای شینگن خود از انواعی تشکیل شده است که انتخاب هر یک مانند تحصیلی، کاری و گردشگری با توجه به سلیقه و اهداف افراد است. کاربران زیادی سوالات مهمی در مورد ویزای شینگن داشتند که در این مطلب قصد پاسخگویی به آن‌ها را داریم. بنابراین اگر می‌خواهید سفر لذت‌بخشی را به یکی از کشورهای اروپایی داشته باشید، در ادامه با علی بابا همراه باشید.

سوالات متداول درباره ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست؟

منطقه‌ای به نام شینگن این ویزا را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که در ادامه در مورد خود کشورها صحبت خواهیم کرد. بنابراین با داشتن این ویزا می‌توان به هر منطقه‌ای از آن که شامل کشورهای اروپایی است، سفر کرد. این ویزا انواعی دارد که بیشتر برای سفرهای ترانزیتی و اقامت کوتاه مدت برای مدتی در حدود ۹۰ تا ۱۸۰ روز در نظر گرفته می‌شود. برای اعتبار بیشتر این ویزا باید آن را از کشور مقصد درخواست کرد.

اگر هم قصد سفر به چند کشور حوزه شینگن را دارید، باید درخواست را از کشوری کنید که اولین ورود را به آن خواهید داشت. بعد از آن سفر به سایر کشورهای این حوزه مانعی نخواهد داشت. ویزای شینگن در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار دارد که مثلا می‌توان چهار نوع A، B، C و D را نام برد که در سایت علی بابا به معرفی هر یک و نیز شیوه اخذ آن‌ها پرداخته بودیم.

چه کسی به ویزای شینگن نیاز دارد؟

ویزای شینگن را می‌توان از طریق ۱۰۳ کشور گوناگون در جهان دریافت کرد. خوشبختانه ایران نیز جزو این کشورها است و ساکنان ایران می‌توانند آن را برای خود در نظر داشته باشند. این کشورها عمدتا از قاره‌های آفریقا و آسیا هستند که البته برخی از کشورهای اروپایی خارج از محدوده شینگن نیز می‌توانند این ویزا را برای ورود به این کشور بگیرند.

سوالات متداول درباره ویزای شینگن

ویزای شینگن شامل چه مواردی است؟

اکنون کشورهای زیادی عضو منطقه شینگن شده‌اند تا شرایط برای اخذ ویزای آن‌ها با هم برابر باشد. البته تفاوت‌هایی در این اخذ دیده می‌شود که از آن‌ها می‌توان آسان یا دشوار بودن را نام برد. برخی از ویزاها به سختی دریافت می‌شوند که کشورهای درجه یک اروپایی معمولا جزو آن‌ها هستند. در مقابل، آمارها نشان می‌دهد برخی کشورها ضریب رد شدن مسافران برای اخذ این ویزا را به حداقل رسانده‌اند که از اهداف آن‌ها نباید اضافه شدن گردشگران برای به سود رسیدن را از یاد برد.

فنلاند و لتونی از جمله این کشورها هستند که خوشبختانه ایرانی‌ها برای ورود به آن دردسر زیادی ندارند. گواهی تمکن مالی نیز برای هر یک از این کشورها متفاوت است. مقدار تمکن مالی شما به عواملی مانند اقتصاد آن کشور بستگی دارد. طبیعی است هر چه خرج و مخارج شما در آن کشور بیشتر باشد، سفارت تقاضای گواهی تمکن مالی با مقدار بیشتری خواهد بود.

از مهم‌ترین کشورهای حوزه شینگن هم می‌توان به اتریش، بلژیک، دانمارک، جمهوری چک، لستونی، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایتالیا، ایسلند، لیختن اشتاین، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، کرواسی، سوئیس و سوئد را نام برد که هم برای تفریح و هم امور کاری موارد جذابی هستند.

سوالات متداول درباره ویزای شینگن

میزان اعتبار ویزای شینگن چقدر است؟

حداکثر میزان اعتبار ویزای شینگن معمولا از ۹۰ تا ۱۸۰ روز است که بسته به برخی شرایط ممکن است با تغییراتی همراه شود. این یعنی با این ویزا می‌توانید مانند شهروندان در مدت ۹۰ روز در آن کشور اقامت داشته باشید و حتی به شهرهای مختلف آن سفر کنید. در صورتی که ان اعتبار به پایان برسد، باید بابت هر روز به دولت آن کشور جریمه پرداخت کنید. مقدار جریمه نیز طبق شرایط هر کشور متفاوت است.

نحوه اقدام برای ویزای شینگن چگونه است؟

اولین گام برای اقدام ویزای شینگن، ثبت درخواست برای کنسولگری یا سفارت آن کشور است. قطعا می‌دانید هر سفارت در مناطق گوناگونی از پایتخت هستند و در آن‌ها می‌توانید شرایط بیشتر برای اخذ ویزای شینگن را جویا شوید. این درخواست شامل مراحل گوناگونی است و در حین آن نیاز به پرداخت برای اسناد و فرم‌ها، هزینه ویزا، تعیین زمان برای تحویل درخواست و سفر و موارد این چنینی را دارید. در نهایت نیز سفارت روزی را برای مصاحبه تعین می‌کند که باید در آن جلسه حاضر شده و اثر انگشت خود را ارائه دهید.

سخن پایانی

دریافت ویزای شینگن برخلاف تصور بسیاری از کاربران، آن‌ قدرها هم دشوار نیست و با در نظر گرفتن برخی شرایط و مدارک می‎‌توان آن را دریافت کرد. در نظر داشته باشید برخی کشورها این ویزا را ساده‌تر در اختیار مردم قرار می‌دهند و احتمال رد شدن آن‌ها بسیار کم است که در گذشته این کشورها را در قالب مقالاتی معرفی کرده بودیم. پیشنهاد می‌کنیم این دسته از مقالات علی بابا را برای کسب اطلاعات بیشتر و اخذ راحت‌تر این مدرک از دست ندهید.

برچسب ها: ویزای شینگن ، شینگن
ارسال به دوستان
ساختمان های بالای ۴ طبقه ملزم به استفاده از پنل های خورشیدی شدند تجهیزات پالایشگاه‌های پارس جنوبی نشت یابی شدند جنگنده نسل ششم ساخت ژاپن (+عکس) حقوق کارمندان کشورهای عربی در سال ۲۰۲۵ چقدر است؟ نخست وزیر عراق : در خصوص نفوذ ایران در عراق، مبالغه شده؛ ایران یک هم‌پیمان مهم است و در جنگ با تروریسم، کنار ما ایستاد سازمان جهانی بهداشت: شیوع یک ویروس در تانزانیا ۸ قربانی گرفت اعتراض مردم به قبض‌های نجومی آب در تبریز ناوشکن اطلاعاتی «زاگرس» به ناوگان دریایی ارتش ملحق شد افزایش تعداد روزهای آلوده تهران نسبت به سال گذشته ادرار به رنگ آب نشانه چیست؟ پایان گروگان گیری ۱۵ ماهه مرد راوری و بازگشتش به کشور هجوم موش ها در پایتخت/ بحرانی که سلامت تهرانی‌ها را تهدید می‌کند هوش مصنوعی استدلالی OpenAI گاهی‌اوقات «چینی و فارسی فکر می‌کند» و هیچ‌کس نمی‌داند چرا معلمان به روز رسانی شوند ظریف : دوستان ما در سازمان انرژی اتمی یک سکوی سانتریفیوژ خریده بودند که در آن مواد منفجره کار گذاشته شده بود و کشف شد/ این از ضرر‌های تحریم‌هاست