۲۵ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۵
در حاشیه
کد خبر ۹۷۴۵۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۶-۰۳-۱۴۰۳
کد ۹۷۴۵۴۹
انتشار: ۱۴:۳۹ - ۲۶-۰۳-۱۴۰۳

خط تولید کامیونت بونیز در شیراز/ تولید کشنده در دستور کار تولید 403 (+عکس)

خط تولید کامیونت بونیز در شیراز/ تولید کشنده در دستور کار تولید 403 (+عکس)
در حال حاضر کامیونت های بونیز ۶ و ۸.۵ تن در خط تولید این شرکت ساخته و به بازار کشور عرضه می شود.
شرکت خودروسازان بونیز با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد تومانی در استان فارس و شهر شیراز برای تولید انواع خودرو تجاری راه اندازی شده است.
 
به گزارش عصر ایران،  در حاشیه نمایشگاه خودرو شیراز خودروسازان بونیز برنامه بازدید خبرنگاران از خط تولید کامیونت های تولیدی این شرکت را تدارک دید. خطوط تولید خودروسازان بونیز برای تولید از خودرو پیکاپ و وانت ۱.۵ تن تا تریلی ۵۰ تن پیاده سازی و اجرا شده است.
 
خط تولید کامیونت بونیز در شیراز/ تولید کشنده در دستور کار تولید 403 (+عکس)
 
براساس این گزارش، در حال حاضر کامیونت های بونیز ۶ و ۸.۵ تن در خط تولید این شرکت ساخته و به بازار کشور عرضه می شود.
ش
برنامه شرکت خودروسازان بونیز در سال اول تولید و عرضه ۱۰۰۰ دستگاه کامیونت است و ظرفیت خط تولید این شرکت ساعتی ۴ دستگاه و سالانه ۵۰۰۰ دستگاه انواع محصول می باشد. این شرکت در فضایی به وسعت ۷۲۰۰ متر بنا شده است و سوله های رنگ و سوله مونتاژ کشنده و دامتراک نیز در حال آماده سازی می باشد.
 
براساس اعلام مدیران شرکت خودروسازان بونیز، تا پایان امسال برای ۵۰۰ نفر بصورت مستقیم در این شرکت خودروسازی ایجاد اشتغال خواهد شد.
 
همچنین تولید و عرضه کشنده ۴۴ تن در طرح توسعه خودروسازان بونیز(زیر مجموعه پرشیاخودرو) برای سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.
 
در حال حاضر کامیونت بونیز ۶ تن به قیمت یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون تومان و کامیونت بونیز ۸.۵ تن با قیمت یک میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان در نمایندگی های شرکت پرشیاخودرو و همچنین محل شرکت به مشتریان فروخته می شود.
 
کامیونت های بونیز از یک موتور ۴ سیلندر خطی سوپاپ بالا به حجم ۳۷۶۰ سی سی کامینز با ۱۵۵ اسب بخار قدرت و حداکثر گشتاور ۵۰۰ نیوتن متر بهره می برد. سیستم سوخت رسانی در این محصول انژکتور و ریل سوخت مشترک(بوس آلمان) می باشد و استاندارد آلایندگی یورو۵ را پاس می کند. موتور این خودرو دارای ۱۶ سوپاپ و مجهز به توربوشارژ و اینترکولر است.
 
این کامیونت ها مجهز به جعبه دنده دستی مدل ایتون و ۱+۶ دنده است و سازنده محور آن شرکت DANA می باشد که حداکثر ظرفیت محور جلو ۲۷۰۰ کیلوگرم و حداکثر ظرفیت محور عقب ۵۵۰۰ کیلوگرم می باشد.
 
کامیونت بونیز از کلاچ تک صفحه ای خشک با فنر دیافراگمی و مکانیزم بادی-روغنی بهره می برد و نوع سیستم تعلیق آن در جلو و عقب فنر چندلایه شمشی همراه با کمک فنر تلسکوپی نوع صلب است. 
 
سیستم فرمان در این کامیونت از نوع فرمان ساچمه گردان - هیدرولیکی می باشد و سیستم ترمز جلو دیسکی و عقب کاسه ای با حالت ترمزی بادی(پنوماتیک) تعریف شده است. در این محصول از سیستم ترمز ضد قفل مجهز به کنترل پایداری الکترونیکی و سیستم ترمز اضطراری پیشرفته(ABS+ESC+AEBS)، ترمز اگزوز و ترمز دستی فنری استفاده شده است.
 
سایر مشخصات ها شامل سیستم هشدار خروج از خط(LDW)، سیستم مولتی مدیا، سیستم تهویه مطبوع، شیشه بالابر برقی، چراغ جلو اتوماتیک، کروز کنترل، فضای خواب عقب، چراغ های مه شکن و قفل مرکزی می شود.
 

برای مشاهده تصاویر با کیفیت بالا روی آن کلیک نمایید

ارسال به دوستان
رانش زمین در برزیل ۹ کشته بر جا گذاشت (فیلم) مرگ دلخراش خلبان پس از سقوط هواپیما در تالاب پر از تمساح(+عکس) شاهکار معماری ژاپنی که بهترین خانۀ جهان در سال 2005 شد(+عکس) پزشکیان : با زیارت کردن و شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود/ اگر بچه‌های ما طور دیگری شده‌اند، ما مقصریم که درست آموزش ندادیم تغییر نام ورزشگاه مشهد به‌نام « غلامرضا تختی » توسط آیت‌الله خامنه‌ای دستگیری پسر ۱۳ ساله به علت رانندگی به سمت مدرسه آغاز طرح تفکیک جنسیتی در وسایل حمل و نقل عمومی در دمشق منبع انرژی بی‌پایان، نزدیک‌تر از همیشه کوشکی : عملاً قبح مذاکره و رابطه با آمریکا شکسته شده / هر نوع مذاکره در هر سطحی زیانبار خواهد بود قتل پسر خیاط در شب سال نو میلادی در ترکیه، محاکمه در ایران روده شما به این دلایل احتمالا ناسالم است زندگی لرزان و در خطر ۳۰ یوزپلنگ باقیمانده در ایران پزشکیان: اگر در تبعیض و بی‌عدالتی هستیم راست نمی‌گوییم که شیعه هستیم (فیلم) بهترین شیوه شارژ کردن موبایل خداحافظی با ترافیک/ هوش مصنوعی چینی راه حلی قطعی برای معضل ترافیک ارائه داد