۰۶ دی ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۹۷۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳-۰۴-۱۴۰۳
کد ۹۷۹۱۱۹
انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۳-۰۴-۱۴۰۳

نحوه پخت خورشت ملاقورمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی (فیلم)

نحوه پخت خورشت ملاقورمه بادمجان؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی (فیلم)
در این ویدئو یک آشپز مجرب با مواد اولیه شامل: ۴ عدد بادمجان، ۵ عدد گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، نعناخشک ۱ قاشق چایخوری، جعفری خشک ۱ قاشق چایخوری، جعفری خشک ۱ قاشق چایخوری، آب نارنج یا لیمو تازه نصف استکان و سیر ۳ حبه این غذای خوشمزه را درست می‌کند.



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران 👇👇👇 کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos
برچسب ها: پخت ، بادمجان ، ملاقورمه
ارسال به دوستان